Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Polacy to cio** w lola

lesthat

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy też tak macie ,że przeważnie jak macie polaków w teamie to przeważnie rozgrywki są z góry skazane na porażke??

Ide z kolesiem twitchem koleś któremu pomagałem już padał zabiłem wroga a ten sapie do mnie że ks.

Następny przykład polak to cykor który boi się gnać na przód i przez to się przegrywa ,widzi wroga ucieka,zamiast nawalać wieże on stoi z daleka i patrzy byle go nikt nie dedł

Tak samo pomagasz innym zabijać wrogów ci idioci tylko na czacie ks ks.

Mnie osobiście wali to czy ktoś mi sksuje fraga liczy się wygrana sam napierdalam wszystko co się rusza i gram naprawde nieżle,

jeżeli szukacie kogoś do wspólnej gry to piszcie bez pisania na czacie ks ^^

O sobie dobry gracz sporo nawalam mało dedam oczywiście nie z każdym team jest to możliwe

wygranaz.png

grazfrajerami.png

super001.png
  • Odpowiedzi 147
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Tak zawsze z polakami przegrywam, grają i sapią jak padają, tak samo ruski nafeedują i idą afk. Taka mentalność.

sygnahex.png

muzyka :x.

Opublikowano

nie kazdy jest az tak zly.. przewaznie to jakies 12 latki ktore nie maja zilonego pojecia o tej grze.. wola feedowac zamiast troche pomysleci grac jak nalezy

KentTaczDys aka Hejter

Opublikowano

Mówią "Polacy to cioty" sam się przyznajesz, że jesteś ciotą.

Ta ciota buduje 2xinfinity na twitchu, lol.

Jak Ci to przeszkadza to przenieś się na Amerykę i po problemie.

Albo przenieś się na westa.

1337174524-U173186.png

Mam Ci nawinąć o miłości? Tak, Chuja to prawda.

Mogę nawinac o porazkach, znam je od dawna

Opublikowano

Właśnie przez takich jak mysterious lol się wyniszcza.Na nordicu jest kurwa tragedia.Jak tam grają 30lvle to się płakać chce.Naprawde zadko kiedy jest Polak który umie grać lub chociaż sie stara.Ostatnio zagrałem na nordicu, 2 feederów w teamie okazało się że Polacy, jeszcze mnie zraportowali że utrzymywałem mecz bo oni feedowali

Opublikowano

Właśnie przez takich jak mysterious lol się wyniszcza.Na nordicu jest kurwa tragedia.Jak tam grają 30lvle to się płakać chce.Naprawde zadko kiedy jest Polak który umie grać lub chociaż sie stara.Ostatnio zagrałem na nordicu, 2 feederów w teamie okazało się że Polacy, jeszcze mnie zraportowali że utrzymywałem mecz bo oni feedowali

Takich jak ja? Nawet nie wiesz kim jestem pionku, a jak chcesz zagrać to zapraszam na West'a ^^.

BTW. Rzadko, nie żadko.

1337174524-U173186.png

Opublikowano

Nie zgodzę, się że "Polacy to cioty" bo tak nie jest...

Fakt, że trafiają się nie raz tacy co grać nie potrafią, słabo im idzie. Ale też mamy dobrych a nawet bardzo dobrych graczy.

Przykłady: Shushei, chłopaki z MyM'u, Lubie Placki itd

Jest wiele innych drużyn, poszczególnych graczy którzy grają na wysokim poziomie (2k elo)

Sam nie uważam się za jakiegoś nooba a pochodzę z Polski.

Rozumiem twoje oburzenie, ale to nie powód do uogólniania wszystkich

btw. tego frywolnego mam w znajomych Oo

Opublikowano

http://screenshooter.net/0431296/qnhxupd

Pan autor tematu też dobry, 2x infinity, huehue.

Nie narzekam na polaków, bardzo fajnie się ich trolluje, szczególnie, gdy nazywają Cie "rudą szczotą"( ??). Poza tym, gratulacje! Obraziłeś wszystkich użytkowników, w tym moderatorów tego forum.

fe7afd2c01dc5fe025c76fe9bf8c0b0e.jpeg
4to7r2K.png

Opublikowano

Nie zgodzę, się że "Polacy to cioty" bo tak nie jest...

Fakt, że trafiają się nie raz tacy co grać nie potrafią, słabo im idzie. Ale też mamy dobrych a nawet bardzo dobrych graczy.

Przykłady: Shushei, chłopaki z MyM'u, Lubie Placki itd

Jest wiele innych drużyn, poszczególnych graczy którzy grają na wysokim poziomie (2k elo)

Sam nie uważam się za jakiegoś nooba a pochodzę z Polski.

Rozumiem twoje oburzenie, ale to nie powód do uogólniania wszystkich

btw. tego frywolnego mam w znajomych Oo

przeciez shushei jest przecietny, niczym sie nie wyroznia, raz mu sie udalo na dreamhacku cos ugrac, a tak naprawde teraz jest najslabszym graczem fnatic ktoreego powinni juz dawno wyzucic

bez takich linków, ponowne umieszczenie ban 30 dni.

Opublikowano

przeciez shushei jest przecietny, niczym sie nie wyroznia, raz mu sie udalo na dreamhacku cos ugrac, a tak naprawde teraz jest najslabszym graczem fnatic ktoreego powinni juz dawno wyzucic

Ktoś mu tego 2k elo nie wbił.. racja?..

@Edit zaciekawiła mnie reakcja autora tematu na przegraną. Miałeś dobre staty ale przegrałeś to flamowałeś. Dla ciebie to była dobra gra to powinieneś pisać "gg" zamiast flame'ić.

Opublikowano

zależy jk grają nie wszyscy są ,,ciotami,noobami" niektorzy są naprawde dobrzi. ale ja tez się czasami wkurzam jaki zKSuja przykład: nawaliłem caitlyn całe hp a ona była na hita podchodzi graves i dobija 1 hitem przy takim czymś można się wkurzyć zwłaszcza gdy robią tak kilka razy w 1 rozgrywce.

Opublikowano

zależy jk grają nie wszyscy są ,,ciotami,noobami" niektorzy są naprawde dobrzi. ale ja tez się czasami wkurzam jaki zKSuja przykład: nawaliłem caitlyn całe hp a ona była na hita podchodzi graves i dobija 1 hitem przy takim czymś można się wkurzyć zwłaszcza gdy robią tak kilka razy w 1 rozgrywce.

Lepiej żeby gravesowi oddać killa, żeby carrował grę, a poza tym więcej golda dla drużyny.

1337174524-U173186.png

Opublikowano

No nie powiem, było to chamskie.. no ale nie powinieneś "płakać" o ks. To przeważnie wzbudza flamewar. To jest tylko jeden frag, zestealował? - mówi się trudno i gra dalej, jakiś team play trzeba mieć.

Opublikowano
No nie powiem, było to chamskie.. no ale nie powinieneś "płakać" o ks. To przeważnie wzbudza flamewar. To jest tylko jeden frag, zestealował? - mówi się trudno i gra dalej, jakiś team play trzeba mieć.
Tyle że takie nupki latają i ksują, dalej nie carrując gry oO
Opublikowano

http://screenshooter.net/0431296/qnhxupd

Pan autor tematu też dobry, 2x infinity, huehue.

Nie narzekam na polaków, bardzo fajnie się ich trolluje, szczególnie, gdy nazywają Cie "rudą szczotą"( ??). Poza tym, gratulacje! Obraziłeś wszystkich użytkowników, w tym moderatorów tego forum.

Gram w to miesiąc nie korzystam z żadnych durnowatych poradników i rozbudowuje postać tak jak ja chce możecie się śmiać z tego że mam to infinity

jakoś dobrze mi wychodzi gra spotkajmy się po 2 stronie w lolu to zrobie z was wątróbke.

Nie każdy polak to ciota ale większość grających w lola tak, jak widze w team nick PL albo polski nick to robie disconecta

Nie chciałem urazić tu wszystkich ,ale dobija mnie jak podczas rozgrywki np dziś nick Thomas coś tam dalej myśle o niema polaków w teamie będzie wygrana

a póżniej okazuje się polakiem zaczyna wyzywać ludzi i fedować następnie co chwile klika na poddanie się przekonując team że nie mamy szans,z porażki potrafie zrobić wygraną ale nie z polakami o mentalności typowego gimbusa.

super001.png
Opublikowano

Gram w to miesiąc nie korzystam z żadnych durnowatych poradników i rozbudowuje postać tak jak ja chce możecie się śmiać z tego że mam to infinity

jakoś dobrze mi wychodzi gra spotkajmy się po 2 stronie w lolu to zrobie z was wątróbke.

Nie każdy polak to ciota ale większość grających w lola tak, jak widze w team nick PL albo polski nick to robie disconecta

Nie chciałem urazić tu wszystkich ,ale dobija mnie jak podczas rozgrywki np dziś nick Thomas coś tam dalej myśle o niema polaków w teamie będzie wygrana

zaczyna wyzywać ludzi i fedować a póżnie co chwile klika na poddanie się przekonując team że nie mamy szans,z porażki potrafie zrobić wygraną ale nie z polakami o mentalności typowego gimbusa

Jak grasz miesiąc to czemu już stwierdzasz, że Polacy to cioty? Każdy do 30lvl uczy się grać w tą grę, nawet jak masz 2k ELO to się uczysz grać każdym championem i nie zawsze Ci pójdzie najlepiej, ale dobry build to podstawa udanej gry, a nie kurwa 2IE na twitcha. o.O

jak widze w team nick PL albo polski nick to robie disconecta

Bez obrazy, ale wtedy to TY JESTEŚ TĄ NAJWIĘKSZĄ "CIOTĄ" W GRZE.

Nie, nie rozpoczynam Flamewaru tylko stwierdzam fakty.

1337174524-U173186.png

Opublikowano

Polak jak gra sam, najlepiej incognito to gra dobrze, nawet 12-sto latek, problem pojawia się, gdy obcokrajowiec w twoim nicku wykryje narodowość i zaczyna spamić, że pl, że game lost, że troll etc. i taki Polak jak to Polak się zaczyna denerwować, a na nerwach nie da się grać w lola (ja mam nick FliPL i często mi piszą że jestem trollem, nauczyłem sie to zbywać i nadal gram dobrze) jednak kiedy znajdzie sie w jednej druzynie dwóch lub wiecej Polaków to emocje siegają zenitu, raz coś zawalisz, drugi ci coś dogryzie niby pół-żartem ty mu tak samo odpowiesz i powoli sie robi zwada, flame i wyzwiska, nagle bardziej zajmujesz się rpiostowaniem niż grą i ot problem przegrywania... wystarczy czasem jak ci zalezy ustąpic, polizać mu du*ę a zagra nieco lepiej, wersja dla śmiałych po grze napisać mu że i tak lamił :)

A jak sie trafi konkretny retard to po meczu ignore i liczyć tylko, że kiedyś będziesz go miał w przeciwnej druzynie ;)

czwartkowy posmak w ustach przypomina
że nie ma sensu owijać w bawełnę
zmarzniętego truchła

przez latarnię ktoś przerzucił sznur
cumuje statek w bezpieczną przystań

czuję jak na skroniach zasycha sól
...

Opublikowano

dobra synek jeśli ty masz na normalach więcej przegranych niż wygranych to nie odwiedzaj rankedów bo potem amerykanie mają takie zdanie o polakach jak ty w tytule przez takich "prosów" jak ty

Opublikowano

Jak grasz miesiąc to czemu już stwierdzasz, że Polacy to cioty? Każdy do 30lvl uczy się grać w tą grę, nawet jak masz 2k ELO to się uczysz grać każdym championem i nie zawsze Ci pójdzie najlepiej, ale dobry build to podstawa udanej gry, a nie kurwa 2IE na twitcha. o.O

Bez obrazy, ale wtedy to TY JESTEŚ TĄ NAJWIĘKSZĄ "CIOTĄ" W GRZE.

Nie, nie rozpoczynam Flamewaru tylko stwierdzam fakty.

Mi miesiąc starczył żeby dobrze opanować lola i doskonale gram postacią twitch właśnie mam 30lvl gram z innymi 30 a czemu stwierdzam że większość polaków to cioty polecam założenie bryli i poczytanie ze zrozumieniem wyżej

super001.png
Opublikowano

90% polaków to cioty nie potrafiące grać. Jest kilka pro osób, np u mnie w szkole - staty dowolną postacią - od pomocy po tanka - 30-2-5. Jak gram w grze na chybił trafił - Polacy to 99% szans na przegraną.

Kto gra talonem i składa mu polecane - idiota. Potem płacze, że ma staty 0-20-10. Albo granie Fiorą i staty 2-21-1.... dziwne, bo jak trafię na dowolnego norwega, to gra nie ma sensu. 5 vs 5 po 15 min wygrywamy. Nie moja wina, że 85% to gimbusiarnia. cytuję

"jaki hlop, potzebuje pomocy. kurwa ksuje, ciota jebana" albo dziś na becie.

"Choć tutaj, bo szczelajom do mnie 2 maguw."

kurwa bez przesady

graphic.png

Opublikowano

Tak BTW

O sobie dobry gracz sporo nawalam mało dedam oczywiście nie z każdym team jest to możliwe

haha, to jakim cudem masz więcej przegranych niż wygranych ? o.O

Opublikowano

Mi miesiąc starczył żeby dobrze opanować lola i doskonale gram postacią twitch właśnie mam 30lvl gram z innymi 30 a czemu stwierdzam że większość polaków to cioty polecam założenie bryli i poczytanie ze zrozumieniem wyżej

Pisałeś coś o niszczeniu, powodzenia w robieniu tego najbardziej papierzastym AD Carry w grze.

Warzywa cie nafeeduja i tyle, życiówka się trafi :P Widziałeś kogoś na Highelo z twitchem, a tym bardziej 2x Infinity?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...