Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rozmowa z bogiem - Co o tym myslicie?

Rozmowa z Bogiem  

40 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy jest to Mozliwe?

• Tak
      13
    • Nie
      22
    • Politechnika
      5

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

ten kto jest na bierzaco z Kwejk.pl pewnie kojazy te zdjecie/historyjke.

Jestem ciekawy zdania innych, czy jest cos takiego mozliwe? Czy nie.

56f426a9fbcb8ff1ec3a6beac01c59b4.png?1336334943

61093c6efb.png

• Odpowiedzi 74
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

On z Bogiem gada na luzie

Niby poprzez Modlitwe rozmawiamy z Bogiem ale czy to rozmowa jeżeli go nie słyszymy??

Nie wieże w taką normalną pogawędke z Bogiem

681731482015096381754.png

Czytaj uważnie, masz Boga na linii.

Opublikowano

Większej bzdury dawno nie widziałem.

Jak niby mówił jak był odcięty od wszystkich zmysłów?

Zakładając już że go odcięli od tych zmysłów, to po prostu zwariował.

@UP

Wyjdź stąd.

//Zakaz gifów-Dektored

Opublikowano

3x Up: Bóg podobno instnieje, trudno jest wierzyc, ale ja wierze.

2x Up: Jest napisane ze slyszal glosy w glowie i ze rozmawial z nimi przez mysli, nietylko z Bogiem ale tez ze zmarlymi.

61093c6efb.png

Opublikowano

1983 to był rok ,

" Powtorzył naukowcom prywatne informacje , które były ... "

może jednak coś w tym było ,

może i bym uwierzył , ale kwejk.pl to taka encyklopedia wiedzy jak z wikipedii tramwaj

Opublikowano

"Wszystkie czynności mięśni zostały zatrzymane"

"mówił głośno o stanie swojego umysłu"

"rzucał sobą o ścianę"

Mięśnie mu nie działały, ale pracowało mu serce, mógł mówić i się poruszać, to ciekawe.

Zwykła creepypasta. Dajcie mi dokumentację tego eksperymentu/jakieś wiarygodne źródło opisujące eksperyment, to uznam to za fakt.

hejter naczelny | aktywny od 2k6 | król forumka | gold member | blue member | mpc champion | best member | exmod | exvip
Km5iG.png

Opublikowano

3x Up: Bóg podobno instnieje, trudno jest wierzyc, ale ja wierze.

2x Up: Jest napisane ze slyszal glosy w glowie i ze rozmawial z nimi przez mysli, nietylko z Bogiem ale tez ze zmarlymi.

Chodzi mi o kontakt z naukowcami. Wydaje mi się, że przy pierwszej próbie wypowiedzenia zdania odgryzł by sobie język.

Ponadto jak mógł odgryźć sobie mięso z ręki skoro nie wiedział czy gryzie rękę czy powietrze?

Lipna creepypasta. Dyskusja na ten temat nie ma sensu.

//Zakaz gifów-Dektored

Opublikowano

Nie wiem co bierzecie, ale bierzcie połowę. Jak można rozmawiać z kimś, kto nie istnieje? Po drugie, przyłączam się prośby mateqa - bez sensownych dowodów to historyjka wyssana z palca

Opublikowano

Bóg istnieje bo demony istnieją. i widziałem na własne oczy wiec nie pierdolcie, Boga, anioła nie zobaczycie na ziemi, ale demony jak najbardziej, trezeba tylko otworzyć oczy.

@Topic

Rozmowa z Bogiem jest też możliwa jak sie naćpasz bardzo mocno ale nie próbowałem i nie mam zamiaru , wole sie pomodlić ^_^

Opublikowano

Bóg istnieje bo demony istnieją. i widziałem na własne oczy wiec nie pierdolcie, Boga, anioła nie zobaczycie na ziemi, ale demony jak najbardziej, trezeba tylko otworzyć oczy.

@Topic

Rozmowa z Bogiem jest też możliwa jak sie naćpasz bardzo mocno ale nie próbowałem i nie mam zamiaru , wole sie pomodlić ^_^

To demony mają rogi, ogony i są całe czerwone?

Opublikowano

Dużo jest historyjek, są zarówno te śmieszne jak i te straszne..

Nie wierzę w to co jest na tej grafice ;x

Opublikowano

Fake and gay.

Nie wierze w pare fotek i tekst. A z drugiej strony jak to ktos pisal - z kwejka taka encyklopedia jak z wikipedii tramwaj. Kwejk to zbior shitowych (ich slogan w koncu....) obrazkow.

NIENIENIENIENIE wierze, lepsze bajki slyszalem.

Opublikowano

Sam jestem wierzący, ale akurat ta historia jest mocno przesadzona według mnie, bo jak ktoś wspomniał... Wierzący może z bogiem rozmawiać poprzez modlitwę i my nie musimy go wcale widzieć lub słyszeć. Wystarczy że sam bóg nas widzi i słyszy...

Inna sprawa, że ci naukowcy musieli być na 100% ateistami skoro próbowali tego eksperymentu, bo nie wierzę że byli głęboko uduchowieni.

Opublikowano

@Topic

Rozmowa z Bogiem jest też możliwa jak sie naćpasz bardzo mocno ale nie próbowałem i nie mam zamiaru , wole sie pomodlić

^_^

Zmień dilera ;)

To są bujdy. Nie ma żadnych żródeł które potwierdziły by to. Wyobraźnia co poniektórych jest za duża...

fs_pc.png

Opublikowano

Poprzez modlitwę rozmawiamy z Bogiem. Czujemy to na prawdę, jak zajmiemy się tylko tym, nie myślimy o niczym innym w czasie modlitwy.

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

I fight for peace, that's what I'm up here for.

- Patrick ,,PJ" James

Opublikowano

albo kompa

wiesz że teraz telefony mają wifi i jest możliwość instalacji na nich przeglądarek internetowych ?

to samo z tabletami

nie wiem co jest dziwnego w korzystaniu z internetu bez komputera

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...