Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mounthains - Usunięcie konta

kokosz

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 109
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Uspokójcie się. Po co te zbędne uwagi, dotyczące Mou? Teraz jesteście kozaki, bo kokosz stoi po waszej stronie. Wcześniej nawet słówka nie pisnęliście.

2009 - słyszysz mnie?

Opublikowano

A już po pierwszych objawach ktoś sugerował, cd keye kradnie z pw ludziom i inne rzeczy - a tematy były wyrzucone do kosza, że ktoś sobie wymyślił ;|

Opublikowano

A co ja mam do tej całej afery ?

. Współdzieki konto z Maksikiem

Coś Ty tak mnie się doczepił ?

Tyle robiłem na forum, a teraz niby mam go rozpierdolić oO ?

Gz..

(O ile o mnie CI chodzi, bo nie raz przekręcałeś moją nazwe)

Opublikowano

A już po pierwszych objawach ktoś sugerował, cd keye kradnie z pw ludziom i inne rzeczy - a tematy były wyrzucone do kosza, że ktoś sobie wymyślił ;|

nie wiem czy dobrze pamiętam kokosz pisał że nawet on nie ma dostępu do naszych pw a co dopiero taki mou z ograniczonymi prawami ...

Gz..

http://www.mpcforum.pl/user/605634-maxikk/

...

Opublikowano

nie wiem czy dobrze pamiętam kokosz pisał że nawet on nie ma dostępu do naszych pw a co dopiero taki mou z ograniczonymi prawami ...

http://www.mpcforum..../605634-maxikk/

...

PW są w logach, tylko tam da się je sprawdzić. Ale po co? Tutaj na dzień jest wysyłanych tysiące PW. Szukaj wiatru w polu.

2009 - słyszysz mnie?

Opublikowano

Gz..

Od kiedy ty jesteś Maxikk ?

Podobno jesteś z 2k7 a nawet maxikka nie znasz pozdro

­39566146920630933015.png

Opublikowano

Aha..tak się dojebali mojej nazwy że jak czytam "Max.." odrazu że na mnie ;/

Tak czy owak szkoda mou, + w to wgl. nie wierze że by rozjebał forum tak poprostu, po tym co dla niego zrobił.

Przecież jedno zaprzecza drugiemu..

(Idiotyzmu szczyt możliwości)

@Up nie jestem 2k7 tyle że 2k9 =D

A kokosz nie raz przekręcał moją nazwe..więc chuj wie jak to leci.

Opublikowano

Aha..tak się dojebali mojej nazwy że jak czytam "Max.." odrazu że na mnie ;/

Tak czy owak szkoda mou, + w to wgl. nie wierze że by rozjebał forum tak poprostu, po tym co dla niego zrobił.

Przecież jedno zaprzecza drugiemu..

(Idiotyzmu szczyt możliwości)

@Up nie jestem 2k7 tyle że 2k9 =D

A kokosz nie raz przekręcał moją nazwe..więc chuj wie jak to leci.

nie raz widzieliśmy furiozę tych co nie dostali kida / stracili rangę

wtedy wychodził ich "szacunek", , wszystkie tuty znikały , reklamy , bany na życzenie , łzawe historyjki na temat złego traktowania a tyle zrobiłem itp.

może nic tu nie zrobiłem ale w przeciwieństwie do bardzo wielu osób jestem szczery i nakurwiam prosto z mostu

Opublikowano

Jak dla mnie to jest śmieszne, tak na prawdę to gdyby nie ja i Koniuh, którzy o powiązaniu konta Mou z Maxikkiem nie powiedzielibyśmy kierzkowi, to Ty kokoszu zapewne byś nawet o tym nie pomyślał.. Nie będę się teraz o to czepiał, ale cieszę się, że w końcu dostał on DELETE FOR DATABAZE.

Opublikowano

ja już w styczniu 2011 mówiłem, że Mou szkodzi forum, jak zawsze nikt mnie nie słuchał + dostałem gratisowego bana do Bożego Narodzenia. Teraz - jak zawsze - wyszło na moje. Gdybyście wtedy uwzględniali słowa użytkowników (bo nie tylko ja byłem za pozbyciem się patataja), nie doszło by do tych ataków z jego strony ;)

Dla mnie to on zawsze był nikim więc nic nowego dla mnie.

57199140501148694665.png

Opublikowano

Mam wyjebane w konto. Nie obchodzi mnie ono. Bardziej obchodza mnie kłamstwa root admina. Że to podobno ja atakowałem MPC. Nauczcie mnie to pierw robić. Ddosy itp. Bo o co kurwa kaman? Pierdolnąłeś ścieme dla userów żeby się Ciebie nie czepiali, że mi usunąłeś konto? Jesteś poprostu jebnięty. Dalej staraj się odzyskać autorytet wśród userów, którego nigdy nie miałeś. Dalej szukaj murzynów, którzy chcą Ci pomóc. Ja chciałem. Lecz to niestety już pierdolę. Nie potrafisz wyjaśniać spraw. A teraz wypierdalaj bo jem.

Opublikowano

Mam wyjebane w konto. Nie obchodzi mnie ono. Bardziej obchodza mnie kłamstwa root admina. Że to podobno ja atakowałem MPC. Nauczcie mnie to pierw robić. Ddosy itp. Bo o co kurwa kaman? Pierdolnąłeś ścieme dla userów żeby się Ciebie nie czepiali, że mi usunąłeś konto? Jesteś poprostu jebnięty. Dalej staraj się odzyskać autorytet wśród userów, którego nigdy nie miałeś. Dalej szukaj murzynów, którzy chcą Ci pomóc. Ja chciałem. Lecz to niestety już pierdolę. Nie potrafisz wyjaśniać spraw. A teraz wypierdalaj bo jem.

siano ?

heuheuheuheuheu

Opublikowano

@endy

mnie to samo rozwaliło :DDD

ale uwzględnij że te wypowiedzi mają inny charakter, a ty tego nie zobaczyłeś pomimo iż jesteś hejterem...

@down endy

nadal nie zaczaiłeś....

lizu lizu

Opublikowano
mam bekę z wszystkich tych którzy wołali "Mou wróć", którzy po jego przeprosinach w Aplikacjach byli tak bardzo za nim, a teraz jadą po nim jak po najgorszym. No ale cóż, taka już dwulicowość userów.

Śmieszna sytuacja z tych userów, byli za a jak teraz on nie ma acc, i ich nie ma jak ukarać jadą go jak psa.(Jebać ich)

Jeb podobnie u mnie, tyle że "twierdził że za zachowanie"...

Chuj z tym.

Ogólnie forum jebło w gruzach, chyba magicznie by go jakoś odbudowali.

Opublikowano

Miałem podobne zdarzenie co do ddosowania mpc, ale może to się da wyjaśnić? Nie znałem Mou, ale jeżeli to prawda to niech spierd.. szybko!

Nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

Miałem podobne zdarzenie co do ddosowania mpc, ale może to się da wyjaśnić? Nie znałem Mou, ale jeżeli to prawda to niech spierd.. szybko!

Niech twój kokoszek nauczy się kłamać pół miliona userom, a potem zacznie adminować i robić coś dla forum.

Opublikowano

Niech twój kokoszek nauczy się kłamać pół miliona userom, a potem zacznie adminować i robić coś dla forum.

Mój kokoszek? O co Ci chodzi? Jestem tutaj zwykłym randomem, jak chyba większość.

Nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano
no trzeba przyznać że potrafią rozpierdolić człowieka. jeszcze nie dawno postawili by mu ołtarzyk za to że przeprosił i wraca na forum a teraz nie wspomnę już jak go traktują. fakt, kiedyś nie bardzo za nim przepadałem jak i on za mną, ale wyjaśniliśmy sobie co trzeba i nie mam do niego już żadnych pretensji i on do mnie chyba też. większość z tych którzy tak po nim teraz jadą zachowuje się tak jak ja kiedyś. marne wjazdy na niego, wyzywanie od koni itd, itp. tylko niech teraz Ci wszyscy którzy go wyzywają przyznają się ile razy z nim pisało? co wie o nim? jak się domyślam odpowiedź na oba pytania to "zero", "nic".

Ogólnie rzecz biorąc znaleźli sobie łatwy cel do hejtowania.

Na logike.

Nie było go na forum wgl.= ddos

Był na forum, = ddos

dafuq ?

Jebuo na mózg wam ;D

Opublikowano

Pierdziele dobrze mu tak co go podkusiło przez 2dni nic nie robiłem na kompie :P, przez nooba. A myślałem że on pomaga... Pamiętam post teraz zacznie się nagonka na mou, a on odpowiedział że ma to gdzieś, widać się sprawdziło

459941400613567233746.png
By @Jowe.
Postwriter | Gold Member

Opublikowano

[*] Mou. Nie znam prawdy z dwóch stron medali więc nie będę niczego oceniać ani się wypowiadać. Nigdy nie ocenia się po jednej stronie medalu. Pozdrawiam.

jqeuR.png

Opublikowano

Takich ludzi nie warto słuchać... Cięzko pracując i tak zakonczyć swoje "istnienie" na forum... Ja bym się wstydził... Nie umieć odejść w spokoju...

Potrzebujesz pomocy z hostingiem? Daj znać poprzez Telegram lub Priv!

Opublikowano

Znam Mou, i jestem jednym słowem zaskoczony, nie mam pojęcia w co mam wierzyć.

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...