Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mounthains - Usunięcie konta

kokosz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nareszcie !

Jak Mou to czytasz , oddaj moje konto do cs'a złodzieju ; X

Ale tak w sumie mam w nie wyjebane , jest pewnie

zasyfione Twoimi końskimi kopytami -,-

ŻRYJ SIANO KONIU.

Nie podaje się kolegą passów do kont ;<

1332703407-U173186.png

"Bo My tu się szanujemy zamiast dupy sobie lizać!"

• Odpowiedzi 109
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mou jest winny. Zawsze mnie zastanawiało dlaczego jak był na forum to nic się nie działo (chodzi mi o ddosy) , a jak go nie było (po 25minutach po wyjściu z forum) zaczęły się ddosy. Potem przeszukam laptopa i prześlę na forum wam te screeny jak widać kiedy był. Ale po co ? tu każdy wierzy w to co chce ; d

Słuchaj ja mu nie podawałem ! Mam hasło na forum takie same jak na steamie ale jak się dowiedział to jakoś obczaił jakie mam hasło (nie wiem jak bo nie ma takich praw!)

[img]http://havitus.pl/screeny/sygnatura.gif[/img]

Opublikowano

Co się z tym forum zrobiło

Skoro Mou niby napieprzał razem z Maxikkiem, to czemu Maxikk nie ma bana?

Jakoś trudno mi w to uwierzyć. Zresztą, ludzie są zajebiści, kiedyś pisali "mou wracaj", a teraz "wypierdalaj stąd"... lol

Opublikowano

Mou jest winny. Zawsze mnie zastanawiało dlaczego jak był na forum to nic się nie działo (chodzi mi o ddosy) , a jak go nie było (po 25minutach po wyjściu z forum) zaczęły się ddosy. Potem przeszukam laptopa i prześlę na forum wam te screeny jak widać kiedy był. Ale po co ? tu każdy wierzy w to co chce ; d

Nice fake baby.

Opublikowano

Dobra, dobra takie ściemy wciskaj gdzie indziej. Ja na tym forum też nierzadko bywam i jak nie było Mou długi czas to nic sie nie dzialo więc skończ z teoriami spiskowymi okay ? Znalazł się pro hakier i znafca. Nadal czekam na jakieś ujawnione dowody skoro owe przestępstwo rzekomo popełnił były administrator Mounthains. Doczekam się owych screenshotów czy czegokolwiek ? Bez tego nie mogę dać wiary w te słowa.

jqeuR.png

Opublikowano

Nice fake baby.

Fake czy nie fake, jebać to.

Jeżeli są dowody to nic nie zrobimy.

Aż z wrażenie pogryzłem puszkę Hop Coli.

1344070068-U346826.png

Sygnatura wykonana przez: Marselo

Opublikowano

Dowody "niby" są, ale ja chciałbym zobaczyć IP mouthains'a i logi, wtedy można by było sprawdzić ;)

Opublikowano

Mostro to sobie wierz w jego alibi -.-. Liż mu dupę ;} .

Wiecie dlaczego liżecie mu dupę ? bo pisał tuty ,

i był długo na tym forum był także szanowany

przez większość użytkowników jak i osób z rangą

(jestem na tym forum od 3lat , na tym koncie od roku)

I wiem jaki był Mou , a jaki był ostatnio ..

Ale każdy ma prawo do swoich przekonań i wiary w coś więc ja tam pieprzę niech Mou wbije na jakieś konto i się wypowie .

Opublikowano

Słuchaj ja mu nie podawałem ! Mam hasło na forum takie same jak na steamie ale jak się dowiedział to jakoś obczaił jakie mam hasło (nie wiem jak bo nie ma takich praw!)

Nawet w ACP nie da się sprawdzić jaki użytkownik ma hasło więc to raczej nie on.

Pomyśl logicznie człowieku zanim coś napiszesz.

Opublikowano

Ale każdy ma prawo do swoich przekonań i wiary w coś więc ja tam pieprzę niech Mou wbije na jakieś konto i się wypowie .

Człowieku ogarnij się kurwa, nie muszę nikomu lizać dupy bo znam swoją wartość, a jeśli twoim zdaniem dochodzenie prawdy jest to lizanie dupy to pjontka. Chcę poznać prawdę i nic więcej

Opublikowano

kokoszu, mnie się wydaje że powinniśmy ustalić fakty, a nie ty piszesz że ddos'ował forum bo tak wyczytałeś w nibylogach, proszę wyjaw nam te logi, bo nie wierzę że tak zaufana osoba jaką jest Mou mógł ddos'ować mpc.

pozdrawiam heniuś

Opublikowano

Nawet w ACP nie da się sprawdzić jaki użytkownik ma hasło więc to raczej nie on.

Pomyśl logicznie człowieku zanim coś napiszesz.

W PMA masz all hasła, szyfrowane, ale. ;d

2009 - słyszysz mnie?

Opublikowano

Tak wiem nie miał takich praw.

Okej ja chcę także poznać logi

Żeby nie wyszlo że biorę kogoś

stronę , bo Mounthainsa ani lubiłem

ani nie znosiłem bo nic mi nie zrobił

takiego żeby był złym że hej.

Podsumowując czekamy na logi .

Opublikowano

A po co mielibyśmy lizać dupe? Czy kurwa ZAWSZE jak ktoś nie zgadza się z czyimś zdaniem, to znaczy że lize dupe? ZAWSZE tak kurwa jest. Równie dobrze można powiedzieć że ty lizesz dupe, wiec szczymryj.

Opublikowano

Hahaha, a tak się podlizywał że się poprawi, że już wszystko przemyślał. TROLOLOLOL.

Ja pierdole wyjdź człowieku z tego forum i nie wracaj. Bo dajesz permy za flame i sugerujesz się "swoim" ukrytym regulaminem.

Przecież wiadomo że to nie Mou ddosował a kokosz bajeczki nam wciska.

Opublikowano

Chciałeś polansować, że pijesz chemię ? Cola nie należy do zdrowych napojów tfu. Btw. jakie dowody? Póki co są same słowa bez ujawnienia odpowiednich logów i ip by potwierdzić słuszność oskarżeń danej osoby za DDoS-y .

Ja jestem od początku 2009 roku(te konto to drugie konto). Też pamiętam Mou i jego akcje na forum. Jestem zawodowym informatykiem i wiem, że Mou jest totalnym noobem w dziedzinie DDoS-owania czy jakiegokolwiek crackingu.

Dlatego oczekuję konkretnych dowodów jeśli takowe istnieją.

Pozdrawiam.

jqeuR.png

Opublikowano

Mostro to sobie wierz w jego alibi . Liż mu dupę ;} .

Jebnij się w łeb, ale serio tak mocno.

Nikt tutaj nie liże, ale szkoda ziomka co robił tyle czasu na forum, a teraz nie dość że acc usunięte przez pseudo pretekst, to w dodatku jechany przez jakieś lapsy.

Odemnie, jebnijcie się mocno w łeb, najlepiej skoczcie z 4 piętra na ryja.

A potem mózg spróbuj włączyć.

Opublikowano

Kurwa, ludzie jesteście głupi i śmieszni. Mounthains jest szanowany i będzie. Co z tego że ddosował - ja pierdole traktujecie to forum nie w formie rekreacyjnej a jak drugi dom.

56790073090842608341.png

Dołącz do społeczności najlepszego serwera Metin2 w Polsce

Przenieś mnie !

Opublikowano

Kurwa, ludzie jesteście głupi i śmieszni. Mounthains jest szanowany i będzie. Co z tego że ddosował - ja pierdole traktujecie to forum nie w formie rekreacyjnej a jak drugi dom.

Człowieku, nie ważne czy dom czy forma rekreacyjna ale ja sobie osobiście nie pozwolę wciskać bajki nie poparte dowodami. Pjontka

Opublikowano

Hehe... tyle osób za nim było, niektórzy nawet mieli w sygnaturach teksty z jego nickiem, screeny, a teraz jadą po nim, bo kokosz przedstawił niepotwierdzoną plotkę.

Proszę p.Marcina o publikację logów bądź jakichkolwiek dowodów potwierdzających zainstniałą sytuację, w puste słowa nikt zdrowy nie uwierzy.

screenshot_10.jpg

Opublikowano

No i widzisz chuja wiesz.

Ja też sobie nie pozwolę wciskać bajeczki bez dowodów.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...