Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[INFO] VengardSro (14dg)

ewenement1991

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ELO SKURWIONE GIMBY,CO TAM, CHCECIE MOŻE JAKIŚ EVENCIK, WYŚLIJCIE MI SWOJE CV ZE ZDJĘCIEM<pedobear>

POZDRO ZA LIZANIE MOJEJ OSRANEJ DUPERKI, CHCIAŁBYM WIDZIEĆ WASZE MINY PO PRZECZYTANIU PRAWDY, SERIO :D

TĘPE GIMBY PAKUJCIE HAJS W SERVER, WSTANIE TAK JAK FUSION ^^

/AceBoy: Tak jak obiecałem i lodzik za ten "dziwny" post już powędrował do Ciebie.

COOOOOOOOOO?! JAKI LODZIK !? :OOOOOOOOO

Moim zdaniem Admini nic nie robią Koleś "SUPREME , IseeU spamuje jak najęty.... ale co tam,

RetroX wyłapał ban za nie spam tylko za prawdę , a IseeU wpierdala swoje 2 grosze gdzie nie trzeba no poprostu fajnie...

@AceBoy Odbanuj RetroXa... a zbanuj IseeU bo widać właśnie waszą reakcje.... kupa gówna ;/ moim zdaniem porażka...

1325845644-U48159.gif
  • Odpowiedzi 176
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Moim zdaniem Admini nic nie robią Koleś "SUPREME , IseeU spamuje jak najęty.... ale co tam,

RetroX wyłapał ban za nie spam tylko za prawdę , a IseeU wpierdala swoje 2 grosze gdzie nie trzeba no poprostu fajnie...

@AceBoy Odbanuj RetroXa... a zbanuj IseeU bo widać właśnie waszą reakcje.... kupa gówna ;/ moim zdaniem porażka...

O, siemanko Retrox . Szkoda, że nie urodziłeś się wcześniej, kto wie, może obaliłbyś komunę oO To forum już zrównało się z plebsem ...

Ile osób jest na serwerze i czy są jakieś wieści o updatach ?

Opublikowano

Retrox ty skurwiała dziwko, idz płacz, że ci gma zabrali :D

Mam to tak głęboko w dupie, czy mnie zbanują, że nie mogę tego wysrać :)

/AceBoy: Mały upominek trafił do Ciebie ode mnie :). Odpocznij sobie przez ten czas.

supremeLogo1.gif

Opublikowano

I jak z tym update czekamy już grubo ponad 2 tygodnie i żadnego info . Może ktoś coś wie ^^ podzielcie się.

Opublikowano

ludzie zamknijcie ten temat,,, albo ogarnijcie ich... jestem Autorem tematu i proszę o reakcję Administratorów lub zamknięcie tematu na jakiś czas...

Opublikowano

Szukam tej informacji na stronie ale coś nie ma.

Może ktoś znalazł tą informacje?

Opublikowano

Zadałem tylko pytanie czy ktoś wie. Czy czasem to nie jest jak z prywatnym serwerem na plikach Silkroad-R.

Opublikowano

hmmm jakby to był serwer na plikach sro-r to by nie leciał gold tylko tokeny:)(jesli oczywiście grałeś na tym serwie zanim Ci to napisałem), jeśli nie to Cie tylko informuje:)

Pozdrawiam

Opublikowano

Zadałem tylko pytanie czy ktoś wie. Czy czasem to nie jest jak z prywatnym serwerem na plikach Silkroad-R.

@UP

kolego na zdrowe myślenie jak grałeś na serwerze Silkroad R To wiedział byś że , jak dodajesz

skill np Fire to dodaje Ci się "Fire / Light / Cold :) i to jest właśnie dobre ale te pliki na tym serwerze to nic innego jak Pliki VSRO !!! i Bot działa jest fajnie ale z tym D14 To troche poczekamy :)

1325845644-U48159.gif
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Jest inspa czy co? Bo ściągłem klienta odpaliłem i pisało że inspa wklejiłem ptacha i dalej inspa co jest?A ,może źle zrobiłem że wklejiłem patcha przed wlaczeniem pierwszy raz sila? ma kto linka do downloadu ale jednego?

//Sygnatura niezgodna z regulaminem

Opublikowano

Wypakowałem wszystko i nie działa, piszę, że jest inspekcja, a jak wrzuciłem patcha to nic nie dało ; ]

"Ci którzy nigdy nie zaznali prawdziwego bólu, nigdy też nie będą potrafili w pełni zrozumieć pokoju"

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...