Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[INFO] VengardSro (14dg)

ewenement1991

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Valenar nie zrozumiałeś w jakim kontekście to pisałem . Chodziło mi że Rome i ogólnie serwery Glory mają tylko mastery podniesione , dobrze wiem że to nie łatwe :))

• Odpowiedzi 176
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Z Keltusarem mam dobre znajomości, więc wiem co nieco.

Pytałem się czy ktoś z jego teamu jest z Polski i powiedział, że nikt.

Więc wątpie, żeby IsseU był tam gm'em, a jeśli jest no to cóż okłamałeś wtedy ich team :).

Z Keltu znam się dość długo :).

@Down

Wolę sprostować, bo potem skargi są na takie właśnie osoby jak Ty i niszczą reputacje serverów :).

Po co się bawić w kogo się tak naprawdę nie jest?

Wyluzuj ...

1334497071-U17330.png

Opublikowano

V. sorry, ale zdrowy człowiek domyśliłby się, że kręcę beke po poście z itemami "pod ladą", także ty też nie wszedłeś, sorry.

DAWAĆ GIMBY, SPAMOWAĆ MI DALEJ NA GG ILE CHCE ZA ITEMY :D :D d :D

supremeLogo1.gif

Opublikowano

V. sorry, ale zdrowy człowiek domyśliłby się, że kręcę beke po poście z itemami "pod ladą", także ty też nie wszedłeś, sorry.

haha Ty człowieku jesteś pierdolnięty? Zachowujesz się jak 12 letni gnój i masz czelność wyzywać ludzi od gimbów? Co za hipokryta,masakra ; ]

// trochę kultury.

Opublikowano

Moderator ... zareaguj... bo to jest naprawdę Żal... na co nam polaczki na forum?.. :( :(

// jest takie coś jak "zgłoś" używaj tego w takich przypadkach :)

Opublikowano

wiadomo cos o upade??

"Celem wojny nie jest umrzeć za ojczyzne, tylko sprawić by tamci skurwiele zgineli za swoją" G.C.Patton

sygnatura22.jpg

2HardStyle2

Opublikowano

haha Ty człowieku jesteś pierdolnięty? Zachowujesz się jak 12 letni gnój i masz czelność wyzywać ludzi od gimbów? Co za hipokryta,masakra ; ]

Może i hipokryta . Natomiast Ty jesteś osobą na tyle inteligentną, że dałeś się zrobić w chuja ,a on ma z Ciebie bekę .

Moderator ... zareaguj... bo to jest naprawdę Żal... na co nam polaczki na forum?.. :( :(

Nie wiesz do czego służy trzykorpek ? Nie wstawia się go pomiędzy każde słowo . "na co nam polaczki na forum?" To co tutaj jeszcze robisz ?

Tak poza tym serwer prezentuje się naprawdę dobrze, odbija od tej "szarości" , która teraz zaczyna otaczać silka .

@Down

Dobra,dobra . Co wnosi ten tekst poniżej ? Rzucasz słowem "polaczek" na każdą stronę, a nawet poprawnie zdania po Polsku nie potrafisz złożyć .

Widać, że czytanie ze zrozumieniem niektórych przerasta .

@2xDown

Nie ingeruje w to, czy grasz , lecz z jakiegoś powodu się spinasz . We mnie wzbudzasz pogardę, jak ten niżej .

Opublikowano
Nie wiesz do czego służy trzykorpek ? Nie wstawia się go pomiędzy każde słowo . "na co nam polaczki na forum?" To co tutaj jeszcze robisz ?

Przypuszczam, że nazwa nie jest nieścisła, lecz oddaje realia pisma ręcznego, w którym stawia się niekoniecznie trzy kropki i niekoniecznie w równych odstępach. Zresztą i dziś w tekstach poetyckich, a także w formularzach urzędowych spotyka się całe rzędy kropek – poetom służą one jako narzędzie ekspresji, a urzędnikom jako sygnał, że czegoś od nas, petentów oczekują.

Choć trzykropka nie notują słowniki, nie znaczy to, że jest nieznany. Słowa tego używa np. Stanisław Barańczak w szkicach Poezja i duch uogólnienia. Oto fragment (wyróżnienia moje, MB): „Na przestrzeni niewielkiego felietonu – sześć trzykropków w środku zdania! Ale właśnie ów trzykropek w środku zdania jest jednym z najbardziej nadużywanych przez dziennikarzy znaków interpunkcyjnych. Oczywiście, spotkamy go i w innych dziedzinach wypowiedzi pisanych. Ma w nich funkcję dość jednoznaczną: uwydatnia niespodziankę, jaką jest dla czytelnika pojawienie się w pewnym kontekście nieoczekiwanego znaczenia. Ale żeby taką funkcję trzykropek mógł pełnić, znaczenie to musi być istotnie nieoczekiwane”.

----------------------

MASZ specjalnie dla ciebie ;) przeczytaj sobie i może coś zrozumiesz ;]

Właśnie o takich polaczkach jak ty mówię ;] napinacze internetowi którzy nic nie wnoszą do tematu i szukają na każdym kroku powodów do kłótni

Opublikowano

Może i hipokryta . Natomiast Ty jesteś osobą na tyle inteligentną, że dałeś się zrobić w chuja ,a on ma z Ciebie bekę .

Ty chyba sobie żartujesz; ) Nie gram na tym servie,więc jak mógł zrobić mnie w chuja? Chciałeś zabłysnąć,nie wyszło : ) Dziękuję,dobranoc dziecinko :*

Opublikowano

Panowie takie sprawy na pw , jak jeszcze raz zobaczę taki spam , to polecą nagrody

Co do sprawy z IsseU od razu można było się spostrzec , że Was oszukuje , lecz trolli w internecie jest mnóstwo :)

Były mod, GM & GA Lyssy Online

Może czas wrócić do silka :D ?

Opublikowano

czy server jest offline ?? Robił mi sie upade jakis i error code 4 teraz mam info ze inspa ... i co to za upade był ten 14d?

"Celem wojny nie jest umrzeć za ojczyzne, tylko sprawić by tamci skurwiele zgineli za swoją" G.C.Patton

sygnatura22.jpg

2HardStyle2

Odkrywca
Opublikowano

Wlasnie sciagnalem tego silka z podowu GM-owiania na innym. Może mi ktoś powiedzieć czy jest inspa? Czy lipny link jak wiele?

Core Gaming Team. [GM]Louder aka [GM]FlyingBuddha

1330173832-U15232.jpg

Opublikowano

ja mam info o inspie

sygnatura22.jpg

2HardStyle2

Opublikowano

ELO SKURWIONE GIMBY,CO TAM, CHCECIE MOŻE JAKIŚ EVENCIK, WYŚLIJCIE MI SWOJE CV ZE ZDJĘCIEM<pedobear>

POZDRO ZA LIZANIE MOJEJ OSRANEJ DUPERKI, CHCIAŁBYM WIDZIEĆ WASZE MINY PO PRZECZYTANIU PRAWDY, SERIO :D

TĘPE GIMBY PAKUJCIE HAJS W SERVER, WSTANIE TAK JAK FUSION ^^

/AceBoy: Tak jak obiecałem i lodzik za ten "dziwny" post już powędrował do Ciebie.

COOOOOOOOOO?! JAKI LODZIK !? :OOOOOOOOO

supremeLogo1.gif

Opublikowano

Na servie nie ma free silków

sygnatura22.jpg

2HardStyle2

Opublikowano

Załosne juz sie robi niby ser od niedawna niektuzy niezaczeli grac ajuz bota chca i co to za gra zwalacie wtaki sposub ser jak zawsze asz odechciewa sie grac

Opublikowano

IseeU daruj sobie już to trollowanie , bo znowu dostaniesz % , kadabra ludzie zawsze używali i będą używać bota , trzeba po prostu nie zwracać na to uwagi i być dumnym że się nabije max lvl full legit czyli bez bota.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...