Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[INFO] VengardSro (14dg)

ewenement1991

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 176
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

a mi sie wydaje że on nie jest Gmem. Może mam złe domysły ale myśle że jaj sobie koleś robi ;] nie dawł nawet 1 dowodu że jest tam GMem ;) i myślę że specialnie tak powiedział z tymi Itemami żeby zniechęcić innych . takie moje zdanie.

Opublikowano

ludzie poco ta dyskusja na temat niech robia co chca z tym serverem twoim zadaniem na nim jest grac i kupowac silki a jezeli cos ci niepasuje to niegraj 1 debil w te a wewte

jak dlamnie server spoko i nawet fajnie sie gra a co do tego z pod lady to bedzie napewno dla zaufanych graczy jak juz cos nie typu turek czy jakis inny shit niema co sie tu rozpisywac bo szkoda klawiatury guziki sie mecza

Opublikowano

Zaczyna mnie denerwowac ten server bo zadnego info na temat upadte nigdzie niema 0 info w grze o update sie dowiedzialem 20 min przed od jakiegos turka wiec troche dziewne to

Opublikowano

Szukamy gm'a do eventow, supportu ze znajomością angielskiego(sprawdzimy to). Oczekujemy od tej osoby z 5h dziennie online.

Na pw piszcie:

-imię

-znajomość języków obcych(jakich)

-doświadczenie w grze/na tym stanowisku

Wymagany mikrofon i słuchawki.

Oficjalnie nie szukamy gm'a, ale jak znajdzie się odpowiednia osoba, to ją popre i wezmę za nia odpowiedzialność, na początek zablokujemy funkcje zwiazane z tworzeniem itemów.

Aha i jeszcze jedno, pare osób napisało e-maila związanego z tym, czy jestem gm'em-ludzie, to ja odpowiadam na te maile. :D

supremeLogo1.gif

Opublikowano

Wroce jeszcze na temat update skili do 140lvl mianowice Romesro ma skile do 130 cap 130 skill 130 jednak mozna

[URL="http://goldenage-online.com"][IMG]http://i.epvpimg.com/3zqNdab.png[/IMG][/URL]  
Opublikowano

o widze ze jednak cos robia na stronie bylo widac ze 1 osoba na serwie moze dzis jeszcze ruszy

Je je co ja widze online serw:d

I znowu off;/

Opublikowano

Tylko z tego co wiem skille to tylko podniesie mastery nic więcej.

Dodanie nowych skili wiem bo gram.

[URL="http://goldenage-online.com"][IMG]http://i.epvpimg.com/3zqNdab.png[/IMG][/URL]  
Opublikowano

mamy zamiar zrobić wielkie bum wśród serverów, sprawdzamy pewne rzeczy, jeżeli się uda, to...BĘDZIE PIEKNIE :)

supremeLogo1.gif

Opublikowano

Zobaczymy ;p Jak zobaczę na tym serwie 130-140 skille od razu gram z wami :)

Pomogłem? Kliknij : 83ab61d98042655cm.jpg

Opublikowano

Szukamy gm'a do eventow, supportu ze znajomością angielskiego(sprawdzimy to). Oczekujemy od tej osoby z 5h dziennie online.

Na pw piszcie:

-imię

Oficjalnie nie szukamy gm'a, ale jak znajdzie się odpowiednia osoba, to ją popre i wezmę za nia odpowiedzialność, na początek zablokujemy funkcje zwiazane z tworzeniem itemów.

Aha i jeszcze jedno, pare osób napisało e-maila związanego z tym, czy jestem gm'em-ludzie, to ja odpowiadam na te maile. :D

Przestań pieprzyć farmazony i robić z ludzi debili: ) Popytałem i żadnego "BoB'a" w teamie nie mają: )

Opublikowano

Na pw piszcie:

-imię

sorry ale coś mi się wydaje że kręcisz tutaj ludzi.... pytałem się gmów i Ty na 1000000000000% Nie jesteś w ich Teamie... ;/ więc nie udawaj koksa.. którym tak nie jestes.:)

1325845644-U48159.gif
Opublikowano

To mało wiesz ;)

Trzeba wszystko ładnie porobić co będę pisał po prostu to nie takie łatwe na jakie wygląda

----------------------------------------------------------------------------------

lol Supreme trochę wioska xD nie chce mi się nawet sprawdzać czy byłeś GM'em, ale można zarabiać jeśli jest się odpowiednio inteligentnym (czego nie pokazałeś tym postem lol)

ps. nie zwracaj uwagi jak robisz sobie jaja, wtedy to po prostu spamujesz :)

LifeSro

FusionRoad

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...