Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[INFO] VengardSro (14dg)

ewenement1991

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Robie ta guild z stalym skladem na kazdym servie wiec nic mnie nie przekona do tego aby dojsc do innej nawet jak mam byc w niej sam :P

Fajnie ze dopiero wejdzie to 14d bo wbije sie lv i dropnie seta moze :P

Edge-1.png
  • Odpowiedzi 176
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

wie ktos co powoduje ten error

Illegal characters used in ID !??

"Celem wojny nie jest umrzeć za ojczyzne, tylko sprawić by tamci skurwiele zgineli za swoją" G.C.Patton

sygnatura22.jpg

2HardStyle2

Opublikowano

a po ile chodza te avatary? ile one kosztuja w npc? i po ile z mobow 1 lvl golda leci ;d i najwazniejsze czy scrackowany mbot dziala ;))

Opublikowano

a torrent wam dziala? Bo cos nie moge z clienta sciagnac z torrenta, a mam slabego neta i partami sciagac nie bede :/

Opublikowano

@up

Aktualnie tak, trwają juz prace nad update'm. Serwer stoi juz troche czasu, nie jest najnowszy czytaj ( 1-2 tygodnie ). Wprowadzany w najbliższym czasie update ma zmodyfikować kilka spraw w tym cap'y / bronie / glovy etc..

Co do mbot'a działa, należy tylko zmienić w config.ini jedną linijke, aby wyświetlał się tekst, bo jak przypuszczam każdy kto próbował odpalać to ma wyczyszczone okienka : ).

Co do golda to 10-15k na low lv, wyżej to leci też w miare. Zagraj przekonaj się. Jak widać na Lv.1 za mobka mamy 8lv. Pozdro, zaprasza do HeadHunters : )

beznazwy1px.png

1937501950.png

Opublikowano

Co mam czytać ???

nie jest najnowszy czytaj ( 1-2 tygodnie )

Update broni nic nie da !! Przykład: FR zrobiony przez Rafdzio też ma skile 120 !!

Pomogłem? Kliknij : 83ab61d98042655cm.jpg

Opublikowano

Nikt na razie nie zrobił up'ów skilli do ponad 120. Oni zrobili chociaż przeróbki broni, ale to nic więcej jak inna nowa zabawka. Trzeba po prostu zrobić skille do 140 i to ten serwer, który to zrobi, będzie najlepszy. Taka prawda :)

LifeSro

FusionRoad

Opublikowano

Zrobić nowe bronie to nie jest aż taki wielki problem ;d

Co do serwa , może wbije jak znajdę czas :)

Były mod, GM & GA Lyssy Online

Może czas wrócić do silka :D ?

Opublikowano

Zapraszam all na server raty sa wysokie wiec przyjemnie sie gra jak narazie wreszcie cos innego od expinia calymi dniami ... DeluXe rekrutuje PM Misiek/Pawlak/Soczek/DlaczegoNie lub kazdego napotkanego gracza mamy własny kanał TS3 oraz unie , jestesmy chetni pomagac nowym i wiele wiecej xD

Edge-1.png
Opublikowano

Zapraszam all na server raty sa wysokie wiec przyjemnie sie gra jak narazie wreszcie cos innego od expinia calymi dniami ... DeluXe rekrutuje PM Misiek/Pawlak/Soczek/DlaczegoNie lub kazdego napotkanego gracza mamy własny kanał TS3 oraz unie , jestesmy chetni pomagac nowym i wiele wiecej xD

I po raz któryś z kolei zakończycie grę po 3-4 dniach zostawiając gildię? No way.. :) Członek gildi Deluxe na Myth pozdrawia :*

Opublikowano

daj ip ts na priv zobacze czy ktos siedzi i jaka atmosfera :D

Opublikowano
I po raz któryś z kolei zakończycie grę po 3-4 dniach zostawiając gildię? No way.. Członek gildi Deluxe na Myth pozdrawia :*

Dawaj do gildi a nie :D

@up sprawdz pw ;D

1373700515-U207193.jpg
Opublikowano

I po raz któryś z kolei zakończycie grę po 3-4 dniach zostawiając gildię? No way.. :) Członek gildi Deluxe na Myth pozdrawia :*

to nie była moja guild coprawda gralem tam 2 dni ale niespodobalo mi sie i oddalem mastera po czym odszedlem z servera

Edge-1.png
Opublikowano

to nie była moja guild coprawda gralem tam 2 dni ale niespodobalo mi sie i oddalem mastera po czym odszedlem z servera

No i powiedz mi jaki to ma teraz sens? Po raz kolejny zajawię się na serva i po 2-3 dniach ekipa się rozpadnie bo "server jednak kijowy"? Tam zapowiadało się fajnie,a wyszło jak wyszło... Jakoś nie mam ochoty zmieniać server co 2-3 dni (zwłaszcza,jeśli ten na którym gram jest spoko) tylko dlatego,że Wy dorwaliście "lepszy"..

Opublikowano

No i powiedz mi jaki to ma teraz sens? Po raz kolejny zajawię się na serva i po 2-3 dniach ekipa się rozpadnie bo "server jednak kijowy"? Tam zapowiadało się fajnie,a wyszło jak wyszło... Jakoś nie mam ochoty zmieniać server co 2-3 dni (zwłaszcza,jeśli ten na którym gram jest spoko) tylko dlatego,że Wy dorwaliście "lepszy"..

Spoko ja nikogo niezmuszam do gry tutaj poprostu gram to zapraszam do guild kazdy gra tam gdzie mu dobrze , serverow jest tyle ze nie wiadomo na ktorym bedziemy grac kazdy moze kiedys odejsc ja planuje narazie tu gre .
Edge-1.png
Opublikowano

Nikt na razie nie zrobił up'ów skilli do ponad 120. Oni zrobili chociaż przeróbki broni, ale to nic więcej jak inna nowa zabawka. Trzeba po prostu zrobić skille do 140 i to ten serwer, który to zrobi, będzie najlepszy. Taka prawda :)

Zgadzam się z tobą :) Jak na razie wszystkie serwery to shit i dlatego nie gram w ta grę ...

Pomogłem? Kliknij : 83ab61d98042655cm.jpg

Opublikowano

Warto ściągać ? : P

"Remember this day, men, for it will be yours for all time."

Daj + jak pomogłem .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...