Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

RoyalMt2 [Dedyk]

juzek0080

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

pewnie ze nie ;] bo to 30 min grania a tak nawiasem wszyscy straca wszystko czego sie do tej pory dorobili wiec nie tylko ty bedziesz poszkodowany ^^

• Odpowiedzi 267
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Odkrywca
Opublikowano

Nie polecam, cofka za cofką, logowanie pada. Raz straciłem fms 54śr, potem 41 12siła 20dt.

Opublikowano

Brawo team, tak zje*anego serwa nigdy nie widziałem - cofka za cofką, jeszcze stracić syrka, rozumiem jakby został bojowy ale nie, teraz to już przegięliście pały, z zapowiedzi był taki zajebisty "oh i ah" a tak na prawdę jest chujowy !!! Przepraszam za wulgaryzmy, ale mnie poniosło jak zobaczyłem, że kolejna cofka jest

Opublikowano

Każdy z cwaniaków, którzy oceniają negatywnie mam prośbę, aby sami postawili serwer :-) - zobaczymy czy wy nie będziecie mieć problemów. Ja znam kilka serwerów gdzie był podobny start i udało im się wybić.

Aż żal patrzec jak ludzie diametralnie zmieniają się na mpc.

Ja na serwer czekam około miesiąca i mogę poczekać jeszcze dłużej. Ponieważ serwer jest spoko, a problemy to normalność.

Mam jeszcze prośbę dla hejterow, jak macie hejtowac to zapraszam na pw - pnhejtujemy się.

Pozdrawiam!

jjwxlXl.jpg

Sygna by

Nathalie <3

Opublikowano

fajny serwer ?? warto poczekać do tej 16:00 czy lepiej poszukać inny serwer

moim zdaniem lepiej poszukać czegoś nowego, administracja zaprezentowała się ze złej strony, ale jak to się mówi człowiek uczy się na błedach i mozliwe, ze lepiej teraz bedzie, napewno duzym minusem jest to, ze administracja nie udziela zadnych informacji, trzeba doszukiwać się info, chociaż powinno byc umieszczone w jakimś ladnym miejscu =) przemawiają plusy i minusy, ja jednak jestem na NIE

ouve5v.png
Opublikowano

To ja wam powiem, ze z wami zagram:) Zapraszam do Chunjo, moj pierwszy serwer od ponad półtora roku:P Chętnie pomogę przy usuwaniu błędów.

235761444056892195480.gif

Opublikowano

10 szkat rippka za 120sm[5zl].Zrobcie cos z tym bo z tego co widze bedzie to serwer na ktorym pro bedzie osoba ktora wydala kase na SM.Po 2h gry ludzie beda juz biegac ze zlodziejami stalkami zatrutymi itp

Opublikowano

ludzie moim zdaniem wszystko byloby ok gdyby dali do IS itemy ktore zbytnio nie maja wplywu na gre.A teraz kupi sobie ktos 100szkat rippka i 1 dzien beda biegac z hwangami!!!

Opublikowano

ludzie moim zdaniem wszystko byloby ok gdyby dali do IS itemy ktore zbytnio nie maja wplywu na gre.A teraz kupi sobie ktos 100szkat rippka i 1 dzien beda biegac z hwangami!!!

ale zrozum to ze HW można zrobić w 20 min ;P kasa drop i jak poje.... + Ulepszacze ( perly w shopie bardzo tanie ) więc kto będzie kupował w IS jak z metka po 3-4 stalki dropia ^^

####

ale też serwer z czegoś musi się utrzymać ( IS) boli cię to że kogoś stać i sobie eq z IS kupi ?

bo mnie nie zawsze można zdobyć w grze : )

Opublikowano

moim zdaniem jesli sprawa tak wyglada to zagram

1.inne serwery az SMUSZAJA graczy do kupienia itemu is :>

2.na serwie nie bd duzo nerwow do eq:>

3.serwer bardziej dla relaksu - moze wbic sporo graczy :>

Opublikowano

Prezka dobra.

Dużo oryginalnych dodatków.

Widać że nad serwerem prace nie trwały 3/4 dni.

Wbiję!

//Mamy od tego dział.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...