Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

RoyalMt2 [Dedyk]

juzek0080

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 267
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Wy ludzie rzeczywiście nie myślicie połowa z was nawet nie grała na nim a już ocenie skoro mówi , że jest przerwa techniczna to jest a jak mówi, że serwer medium to tak musi być a nie nabijacie bezsensowne posty po co ???

diablo zamknie temat to się nauczycie ...

837371446280124127260.png
Opublikowano

Nie grałem, czekam aż bd. on ;]

Zapowiada się zajebiście :>

//Zakaz reflinków

Opublikowano

Juzek to klamca pisal ze admin dodaje nowosci a teraz ze maja problemy techniczne, koles lepiej spierdalaj na bambusy prostowac banany a nie tutaj bd nas oklamywal pisz co jest grane a nie pierdoly o nowosciach. ŻAL ^ ^

Opublikowano

@MeCa

Masz racje, Wydaje się ^^. W prezce jest całkiem co innego np. Raty,monarcha i inne pierdoły.

Jest full bugów.. Np. Koń znika po jakimś czasie,skille przestają działać.

Opublikowano

Nie zmieniajcie ratów... Nawet jeśli są takie raty, to mało dobrych 4Funów teraz powstaje. Może ten serwer będzie taki easy/4fun i miejmy nadzieję, że będzie porządny.

Opublikowano

No a powiedzcie kiedy ON serwer i czy będą jeszcze jakieś konserwację dot. serwera ? Czy będziemy mogli już normalnie grać ?

Opublikowano

@Khapen Tak, IMO : chodzi o exp, bo chcesz mieć większe lvl żeby założyc lepsze eq po co? Żeby expić, po co chcesz expić? Żeby wbić max lvl,a po co? Żeby mieć najlepsze eq, aby móc zdziałać coś w pvp :> Tak, jak już pisałem. Nie oszukujmy się, o to chodzi na każdym privie. Bo jak ktoś chciałby mieć takiego super hard to i tak grałby na Pl-u.

Opublikowano

Jednak, zostanę przy rivendel. Ten może dużo obiecywał, a skończyło się jak skończyło...

Pomogłem - Daj Plusa - to cię nic nie kosztuje.

Pomoc z zakresu Tibia/Metin2/Serwery Dedykowane/VPS/Hardware/Programowanie

Opublikowano

A wojna gildii to nie jest PvP? ;> na bossy również idziesz dropić lepsze itemy (zazwyczaj są to ulepszacze) po to żeby zrobić sobie eq do pvp tak czy siak.

Dobra, przestańmy dyskutować nad sensem privów. Jestem ciekaw kiedy serwer będzie ON. Na razie żadnych potwierdzonych informacji nie ma.

Soorki ale póki co ŻADNYCH,POWTARZAM ŻADNYCH! INFO NIE MA ;/.

Opublikowano

Jednak, zostanę przy rivendel. Ten może dużo obiecywał, a skończyło się jak skończyło...

Powiedz mi a czy rivendel nie miał problemów na początku?? Też miał i co udało się jakoś wystartować wiec temu tez się może uda i nie skreślaj go z góry.

Ale najbardziej i tak dołują mnie dzieciaki na chatcie serwera.

837371446280124127260.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...