Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

RoyalMt2 [Dedyk]

juzek0080

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Perły po 3kk u handlarzy co to za sens? każdy full eq zrobi jeszcze 6/7 bon ceny zmniejszyli powodzenia...

• Odpowiedzi 267
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ludzie ! server zapowiada sie zajebiscie ! Juz wam mowie ze bede monarcha all krolestw albo i nawet Imperatorem ! bede najlepszy . :] Serdecznie zapraszam do gry !

Opublikowano

mógłby ktoś z administracji się wypowiedzieć czy to jest beta czy oficial i uciąć te spekulacje..?

ouve5v.png
Opublikowano

Albo mi sie zdaje albo sztabki tansze sa jakies ^^

100  [+]

300  [+]

500  [+]

700  [+]

900  [+]

1100[+]

1300[+]

1500[+]

1600[+]

1700[+]

1800[+]

Opublikowano

Ja już nie wiem czy administracji nie zależy na serwerze czy po prostu ma wszystko w dupie.... pierwszy raz się spotkałem z takim czym, że GM nawet jednego posta nie napisał w prezentacji swojego serwera... ogarnijcie się !

@up mi się zdaje, że exp mniejszy ^^

diablo3.png

Opublikowano

Wypowiem sie jako pseudo "przedstawiciel" (?) serwera .

Chwilowo serwer jest officjalnie lecz zaczelo padac logowanie jutro reset o 16 i bodajze zmeijszony exp jak i drop sztabek .

Opublikowano

Wypowiem sie jako pseudo "przedstawiciel" (?) serwera .

Chwilowo serwer jest officjalnie lecz zaczelo padac logowanie jutro reset o 16 i bodajze zmeijszony exp jak i drop sztabek .

Chwilowo serwer jest oficjalnie? sam sobie zaprzeczasz kolego

ouve5v.png
Opublikowano

ta z tego co wiem z ts.. to jutro start o 16 .. teraz bedzie reset postaci ZNOWU... zmiana expa na mniejszy 85 lv w jeden dzien max... wszystko drozsze mniej kasy ma dropic .. lipa :/ takie pytanie co oni robili jak byla beta ??

Opublikowano

dokładnie, czasami wydaje mi się, ze najlepiej albo isc na PLa albo przestac grac bo to co sie dzieje z polskimi dedykami przechodzi najsmielsze oczekiwania.... serwer był dobry to oczywiscie "problemy techniczne" byla beta to chyba mieli cos lepszego do roboty...widze z komentarzy. ze serwer miał byc dobry a wyszła klapa...

ouve5v.png
Opublikowano

KURW. NIE GRAJCIE NA TYM SYFIE . CO CHIWLE COFKII I TAK TRACIMY WSZYSTKO CO NAJCENNIEJSZE . POJE>BANY SERVER

polecam śledzic ponowyny start Venise

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...