Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[P] [FB] [S] [24/7] fpoeminecraft " Fpoe1 Freebuild-Survival "

TheVisas

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 106
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Trolololo DOKŁADNIE 64 fanów serwa dziwnym trafem ma po 1 post?? Chyba rekord multi pobiłeś koleś! GZ. Co do serwa, na 100% nie zagram przez administracje, widać, że nikt nie chce grać to multi robią.

Opublikowano

@MasterGZ

Mógłbyś wymyślić coś bardziej wiarygodnego niż multikonta... I do kogo niby było to "koleś"? Chcesz to chodź zobacz, przekonasz się, że komentarze GRACZY są prawdziwe. Nie chcesz to nie, płakać nie będę.

Pozdrawiam

Super Moderator Bruzdi

Zapraszam na jedyny taki serwer w Polsce. ;] ----> KLIK  <----

Opublikowano

Dokładnie 1 lipca 2011 powstało fpoeminecraft.pl. Zbliżają się pierwsze urodziny i z tej okazji na naszym serwerze Fpoe 1 freebuild – survival będą organizowane eventy z cennymi nagrodami. Szczegóły jeszcze nie zostały ustalone, ale możecie się spodziewać informacji na stronie serwisu i forum. Czekamy również na Wasze propozycje. Gwarantowane niezapomniane przeżycia! Przez ten rok serwer zmienił się nie do poznania. W październiku wprowadzono możliwość zakupu Vipa. Po wyjściu aktualizacji Minecarft 1.0 została zmieniona mapa (pamiętana tylko przez niektórych graczy). Obecnie jesteśmy w trakcie budowy metropolii. Lista zmian może ciągnąć się w nieskończoność, ale to najważniejsze jej punkty. I pamiętajcie: przyszłość to my!

Zapraszam na jedyny taki serwer w Polsce. ;] ----> KLIK  <----

Opublikowano

Gram na serwerze od jakiś 3-4 dni i naprawdę mi się podoba! Miła i pomocna administracja, dobrze dobrane pluginy i przyjazna atmosfera, a przy tym świetne budowle. Niedługo planowane eventy, już nie mogę się doczekać! Zapraszam!

Opublikowano

wszedłem i szczerze mówiąc ten server śmierdzi mi czymś gównianym

Może tobą ?

A wracając do tematu, gorąco zapraszam do odwiedzenia naszego serwera i wspólnej gry.

Pozdrawiam HA fpoeminecraft

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...