Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[P] [FB] [S] [24/7] fpoeminecraft " Fpoe1 Freebuild-Survival "

TheVisas

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

logofpoe.png

Nazwa serwera:

" Fpoe 1 Freebuild-Survival "

Adres serwera:

176.9.11.7:25576

Typ serwera:

Freebuild-Survival

Max. ilość graczy:

32

Opis serwera:

Serwer powstał w ubiegłym roku i jest częścią społeczności fpoeminecraft

Jeżeli lubisz budować to musisz koniecznie pograć na naszym serwerze !

Co oferujemy ?

- napewno dobrą zabawę oraz atomosferę podczas grania na naszym serwerze !

- ogromny zróżnicowany świat oraz 2 duże miasta początkowe i metropolie

- zabezpieczenia anti-grief dla terenu pod budowe/działki,skrzyń,pieców,klap,drzwi etc...

- obszerna pomoc z naszej strony !

- tereny pod budowe/działki

- wyspę survival(budujesz co chcesz , brak zabezpieczeń)

- szeroko rozbudowaną ekonomie

- profesje (zmodyfikowany plugin Jobs)

- możliwość zdobycia rangi Obywatela po miesiącu gry a po 5 miesiącach weterana

- awans na moderatora jeżeli przekonamy się że jesteś warty/a , ranga obywatela otwiera możliwość w zgłaszaniu się na to stanowisko !

- specjalne areny do prowadzenia zmagań:

- pvp arena

- mob arena

- spleef arena

- dużo budowania( szukamy ambitnych i kreatywnych osób )

- eventy , etc...

- możliwość wykupienia subskrypcji vipowskiej(więcej informacji na naszym Oficjalnym Forum)

msluo6.png

Regulamin serwera:

Dostępny na Serwerze

Aktualne Modyfikacje/Pluginy:

CraftBukkit,LWC,PermissionsEX,WorldEdit,WorldGuard,Essentials,EssentialsSpawn,EssentialsChat,iConomy,ChestShop,Hawk,CoreProtect,NoCheat,ColoredSigns,Dynmap(mapa serwera w czasie rzeczywistym),WorldPortal,DisguiseCraft,Vault,ZavAutoMessager,PlayerFreeze,FoundDiamonds oraz Jobs

logo.png

• Odpowiedzi 106
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Najbardziej zaskoczyła mnie bardzo ogarnięta i miła administracja. Rozwiązują każdy problem i nie olewają graczy jak to robią na większości serwerów.

Opublikowano

Ogromny pozytyw! W 100% polecam!! Miła i ogarnięta administracja,duże działki i wspaniali,chętni do pomocy gracze. Miejsce sie znajdzie dla każdego. Napewno nikt nie pozostawi nowego gracza na pastwę losu

Zapraszam wszystkich serdecznie!

Opublikowano

Jej... jak szkoda, że nie mam premium! Mój kolega cały czas mi powtarzał, że znalazł zaje****y serwer. Raz u niego byłem to chwile tam pograłem i było super! Chyba kupię premium, trochę drogo, no ale cóż... warto. ;D

Opublikowano

Również polecam serwer, gram na nim z bratem i z czystym sercem mogę go pochwalić: pomocna administracja, duże działki i mili gracze to całe fpoe!

Opublikowano

Zauwarzyl ktos ze 90% postow typu super/super administracja to konta zrobione przez nich ktore maja po 1 poscie! Sami sie reklamuja!Zwracaj na to uwage przy wyborze servera!

Opublikowano

Gdyby tak było, administracja mpc dawno by zamknęła temat z powodu wielu kont. Skoro dalej nasz temat jest, to bardziej prawdopodobne jest to, że nasz serwer tak się spodobał, że założyli specjalnie konta żeby tutaj wystawić pozytywną opinię.

Opublikowano

Na serwerze panuje bardzo miła atmosfera. Administracja zawsze udziela pomocy. Można obejrzeć wiele świetnych budowli i samemu też można zbudować coś ciekawego na duuuużuch działkach. Gorąco polecam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...