Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[P] [FB] [S] [24/7] fpoeminecraft " Fpoe1 Freebuild-Survival "

TheVisas

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 106
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

La vi va fiesta !!! ooooo La vi va fiesta oooo!! Przyjdź na serwer !! Odzwiedź go !! UUUuhuhuhu !! Miła atmosfera, wspaniała administracja ! W sam raz na bibę ! Polecam bardzo serdecznie i zapraszam na festiwal FPOE ! WOAH !

Opublikowano

Gratuluję administracji stworzenia tak genialnego serwera! Świetna atmosfera pomocny Fpoe Team, wielki działki i ogólnie super! Polecam!

Opublikowano

Miło słyszeć, że serwer Wam się podoba. Wasze pozytywne opinie motywują nas do pracy. Dzisiaj na serwerze odbywa się event. Można oglądać seanse kinowe. Właśnie zakończyło się pierwsze przedstawienie i gracze są bardzo zadowoleni. O godzinie 19 i 22 następne pokazy.

A co do wypowiedzi Engineer to skąd wiesz kto pisze te posty? Może gracze rejestrują się, żeby wypowiedzieć się w naszym temacie, nie pomyślałeś o tym? Serwer jest popularny i zasługuje na te oceny.

Serdecznie zapraszam

Super Moderator Bruzdi

Zapraszam na jedyny taki serwer w Polsce. ;] ----> KLIK  <----

Opublikowano

Przestancie robic multikonta i polecac swoj serwer, jest to wkur******* bo wam sie podoba a innym moze nie ?

Chcesz coś ode mnie? Oznacz mnie w poście, a szybciej to zobaczę!

Opublikowano

Gdy poraz pierwszy weszlem na ten temat i zaczolem czytac te komenatrze nie wierzylem w to co pisalo ale gdy sam weszlem na ten serwer przekonalem sie ze to prawda . Administracja ogarnieta a gracze sa naprawde fajni , naprawde super serwer . Polecam

Opublikowano

W tej chwili trwają prace nad kolejnym wieżowcem w metropolii!

@yumohuseyo

Użytkownicy nie mają wielu postów... I co z tego? Nie mamy wpływu na to kto wypowiada się w tym temacie ani ile ma postów. Jesteśmy wszystkim wdzięczni za pozytywne opinie. Wejdź na serwer i przekonaj się sam, że te komentarze są prawdziwe.

Zapraszam

Super Moderator Bruzdi

Opublikowano

świetny żart jak by był załączony to bym stwierdził czy idealny serwer ale skoro nie działa to tylko szkoda mojego czasu a większosć postów to od osób 1-2 posty więc raczej lipa serwer bo jak bym miał się zarejestrować specjalnie napisać ale super serwer to bym wolał obadać inny serwer ale nie sprawdze bo nie działa więc teraz moja ocena 0/10 jak będzie działał i sprawdze to ocena może pójdzie w góre

Serwer był chwilowo wyłączony, przepraszamy za usterki i zapraszam na serwer.

Pozdrawiam

Bruzdi

Opublikowano

Nie chcę się rozpisywać, więc powiem ogólnie.... świetna administracja, epickie budowle, mili gracze, po prostu ekstra!

Zapraszam!!!

Opublikowano

Chcę poinformować wszystkich, którzy zamierzali wziąć udział w rekrutacji na moderatora serwera/moderatora forum/redaktora, że nabór jest już zamknięty.

Opublikowano

Zachęcam do wykupienia rangi Vipa na naszym serwerze.

Przywileje posiadacza subskrypcji VIP:

1. Złota ranga VIP na serwerze

2. Zbiór dodatkowych komend:

/tp - Komenda do teleportacji do innego gracza np /tp nickgracza

/back - Komenda polegająca na powróceniu do swojej poprzedniej pozycji przed teleportacją.

/time - Komenda na zmiane czasu dostepne: Dawn/Day/Night/ np /time day

/weather - zmiania pogody sun/storm

/clearinventory - Komenda wyczyszczająca ekwipunek

/tgm - nieśmiertelność plugin: WorldEdit

/god - nieśmiertelność plugin: Essentials

*Możliwość używania kompasu w 1 trybie

*Możliwość latania /fly

*Możliwość zamiany w moby | komendy: /d - zamiana/lista dostępnych mobów , /u - powrót do normalnej postaci

3. Dostęp do działek/terenu VIP na czas trwania subskrypcji (2 działki/tereny vipowskie + 1 domyślna)

4. Multihome (3)

5. Środki finansowe do wykorzystania na serwerze " 2000tys EC "

6. Pomoc Fpoe Team

7. Zarezerwowany slot na serwerze

Zapraszam

Super Moderator Bruzdi

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...