Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Silkroad] iBot + Silkroad-R

QlimaX

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 112
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Siemanko, mam straszny problem z tym iBotem, próbowałem już wielu rzeczy, ale ciągle kończę tak samo, czyli...

http://imageshack.us/photo/my-images/18/ehw25ier6o.png/

I tak za każdym razem. Moge odpalić drugiego silka, wklepać passy, wybrać postać, ale w momencie jak mi się załaduje gra to nie widzę npców, życia, nie mogę nic zrobić, po chwili dostaje dc, a równocześnie z odpaleniem gry przestaje działać iBot.

Pracuje na systemie windows 7 86x.

Mam nadzieję, że ktoś miał podobny problem i mi pomoże bo ja już nie mam szczerze powiedziawszy pomysłów :<

Opublikowano

moj problem to jakis bug loadera albo silka. jak wlaczam 2 silka ( 1 odpalony przez HS ) to on sie wlacza ale z dc ;/ nie wiem co z tym zrobic. z gory dzieki za pomoc .

Opublikowano

moj problem to jakis bug loadera albo silka. jak wlaczam 2 silka ( 1 odpalony przez HS ) to on sie wlacza ale z dc ;/ nie wiem co z tym zrobic. z gory dzieki za pomoc .

Zoabcz ten temat

http://www.mpcforum.pl/topic/792251-ibot-jedyny-dzialajacy-darmowy-bot-do-sro-r/#entry5807042

1373700515-U207193.jpg
Opublikowano

Witam, pytanie może tak niezbyt na miejscu bo nie do końca związane z ustawieniem bota, a mianowicie chciałbym się dowiedzieć czy po ustawieniu tego bota, i cotygodniowej aktualizacji SROR dalej będzie wszystko działało? Ibota bo SROR ustawiamy tylko raz? (te modyfikacje plików gry, bo coś takiego mi się przewinęło przez oczy) bo z tego co się orientuje to Ibot już od dłuższego czasu nie wychodzi.

I teraz aby odpalić grę trzeba tak jakby włączać 2x clienta gry? Bo przy starszym kompie może to trochę obciążyć kompa.

Jeżeli się mylę w jakichś kwestiach, bardzo proszę o sprostowanie mnie, dawno nie grałem a chciałbym popatrzeć jak gra się gra :)

Opublikowano

Witam, pytanie może tak niezbyt na miejscu bo nie do końca związane z ustawieniem bota, a mianowicie chciałbym się dowiedzieć czy po ustawieniu tego bota, i cotygodniowej aktualizacji SROR dalej będzie wszystko działało? Ibota bo SROR ustawiamy tylko raz? (te modyfikacje plików gry, bo coś takiego mi się przewinęło przez oczy) bo z tego co się orientuje to Ibot już od dłuższego czasu nie wychodzi.

I teraz aby odpalić grę trzeba tak jakby włączać 2x clienta gry? Bo przy starszym kompie może to trochę obciążyć kompa.

Jeżeli się mylę w jakichś kwestiach, bardzo proszę o sprostowanie mnie, dawno nie grałem a chciałbym popatrzeć jak gra się gra :)

Tak trochę dziwnie to napisałeś i nie do końca wiem o co Ci chodzi. Chodzi Ci o to że co tyg. po upgrade sror trzeba od nowa ibota ustawiać ?
1373700515-U207193.jpg
Opublikowano

Ajj, sorki, bo gdzieś przeczytałem coś o ingerowaniu w pliki gry mediapk czy jakoś tak to sie nazywało i pisząc to wydawało mi się ze to w tym temacie, ale przeczytałem jeszcze raz na post :D i widzę że tego nie ma, sorki za zawracanie głowy przez mój błąd ;p

A co do włączania gry 2 razy, to miałem racje? chodzą jakby 2 clienty gry cały czas wiec bardziej kompa muli? bo akurat mam starsza machinę :)

Opublikowano

Ajj, sorki, bo gdzieś przeczytałem coś o ingerowaniu w pliki gry mediapk czy jakoś tak to sie nazywało i pisząc to wydawało mi się ze to w tym temacie, ale przeczytałem jeszcze raz na post :D i widzę że tego nie ma, sorki za zawracanie głowy przez mój błąd ;p

A co do włączania gry 2 razy, to miałem racje? chodzą jakby 2 clienty gry cały czas wiec bardziej kompa muli? bo akurat mam starsza machinę :)

Tak trzeba odpalić dwa silki żeby ibot na silkroadR działał
1373700515-U207193.jpg
Opublikowano

A zmiana priorytetu w menadżerze zadań tego 2 silka nie spowoduje DC ? bo pamiętam że miałem z tym problem jak w iBocie zastosowano ten sposób. a nie wiem jak jest teraz.

Opublikowano

A zmiana priorytetu w menadżerze zadań tego 2 silka nie spowoduje DC ? bo pamiętam że miałem z tym problem jak w iBocie zastosowano ten sposób. a nie wiem jak jest teraz.

Może tak być bo taka zmiana zmniejsza użycie ramu i może było za mało i pojawiało się dc
1373700515-U207193.jpg
Opublikowano

Ja mam taki problem , otóż gdy klikam lunch i odpali sie cilent mam automatyczny komunikat You Have been Disconnect from the serwer i za chiny nie wiem co z tym zrobić.

Opublikowano

Witam. Otóż przychodzę tu z takim problemem odnośnie bota wszystko ładnie tylko bot nie wiem czemu nie widzi mi postaci tzn czat w bocie sie pokazuje jak biegam itp ale w miejscu gdzie jest name postaci pisze mi <none> i nie mam skili do ustawienia proszę o pomoc , gdyż nie mam pojęcia jak to zrobić z góry dziekuję :)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Witam, czy ktoś mogłby mi pomoc ponieważ mam problem. Po ostatniej aktualizacji SROR do wersij 1.065 iBot przestał działać. Na początku wszystko jest ok pisze, że "HS server succesfuly connect" loguje sie też normalnie wybieram postać i przy wgrywaniu lokacji wyłącza mi grę. Bot jest ustawiony prawidłowo ponieważ przed aktualizacją wszystko działało bez zarzutów. Ktokolwiek wie co może być przyczyną bądź jak temu zaradzić?

Może ktoś chociaż napisać czy ten bot nadal działa ?!

Opublikowano

Witam, czy ktoś mogłby mi pomoc ponieważ mam problem. Po ostatniej aktualizacji SROR do wersij 1.065 iBot przestał działać. Na początku wszystko jest ok pisze, że "HS server succesfuly connect" loguje sie też normalnie wybieram postać i przy wgrywaniu lokacji wyłącza mi grę. Bot jest ustawiony prawidłowo ponieważ przed aktualizacją wszystko działało bez zarzutów. Ktokolwiek wie co może być przyczyną bądź jak temu zaradzić?

Może ktoś chociaż napisać czy ten bot nadal działa ?!

tez tak mam i mysle ze juz IBOT niedziała . Koniec przyjemnosci mamy

• 3 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Witam wszystkich mam problem a mianowicie dostaję DC gdy już ładuje mi się postać, nawet nie wiem gdzie znajduję się na mapie nic nie mogę zrobić od razu DC, proszę o pomoc. Nie wiem czy nie zmieniło się coś od czasu gdy grałem pół roku temu przez ibota, nie dostawałem tak szybko DC.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...