Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Silkroad] iBot + Silkroad-R

QlimaX

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 112
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Nowicjusz
Opublikowano

Mam dokładnie ten sam problem co pan Pijawka (screen) Wie ktos o co chodzi?

Co oznacza ten komunikat? o.Ohttp://img577.imageshack.us/img577/5188/hhhbr.jpg ?? Po 5 próbach nareszcie doszedłem do tego, że piszę że bot się połączył, ale oczywiście nadal dostaje errora... Włączyłem hack shielda przedtem i mam dopisane LS:5 w scieżce.
Opublikowano

Tak jak podałeś w tym filmiku mi działa ;d dzięki wielkie :)

Mam jeszcze małe pytanko jak zrobić skrypt na kokoru ewentualnie na punishery , z miasta ?

Oraz mam pytanie jeszcze jedno , u kolegi zrobilem bota tak samo jak u Siebie na podstawie podanego filmiku i mu wywala po 1 minucie Bota . co w tej sytuacji mozna zaradzic ?

Opublikowano

Witam ja za to mam problem z plikami

OCX Files o to screen:

246b424b891c8.png

Co oznacza ten komunikat? o.Ohttp://img577.images.../5188/hhhbr.jpg ?? Po 5 próbach nareszcie doszedłem do tego, że piszę że bot się połączył, ale oczywiście nadal dostaje errora... Włączyłem hack shielda przedtem i mam dopisane LS:5 w scieżce.

W ibocie masz miec zmieniony port z 19000 na 16000

Opublikowano

A mój problem polega na tym, że gdy włączam Run SROR Hackshiel to pisze mi w okienku Initializing please wait ... i nic sie nie dzieje co robić ??

Opublikowano

A mój problem polega na tym, że gdy włączam Run SROR Hackshiel to pisze mi w okienku Initializing please wait ... i nic sie nie dzieje co robić ??

może nie masz zainstalowanej najnowszej Javy? Jeśli masz to zainstaluj też Java Runtime ... [nie pamietam pełnej nazwy]

Opublikowano

już rozwiązałem swój problem po prostu ​PHMediaPatcher nie działa poprawnie i musiałem zastąpić go iBot - Media Patcher tym który jest w folderze iBota

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Witam. Jak wlaczam IBota to pisze taki problem : Component MSWINCS.OCX. or one of its dependecies nor correctly registered a file is missing or invalid

I gdzie mam wpisać ten caly kod z Hack Shield?? Wpisalem w w tym loaderze 6 , daje launch i dupa poczekam 1min i pisze error jakis

Opublikowano

I tak nie odpalisz bo nie ma aktualnego iBota ;)

Aktualnie postanowiłem się sam pobawić nim, zobaczę co z tego wyjdzie, ale na SroR i tak nie będzie działał bo nie chce mi się bawić.

Opublikowano

Wszystko zrobiłem ładnie jak na tucie,spatchowałem włączam Run SROR Hackshield i w launcherze brak :Start" dlaczego ???:):) Help?? Mam XP Home Edition

//Sygnatura niezgodna z regulaminem

Opublikowano

Mój problem jest taki że mam wszystko ładnie zrobione jak w tutku (powtarzałem to od początku wiele razy) a tu dalej HS serv is busy or down ;> Proszę o pm jeśli ktoś może poświęcić mi chwilę z tym problemem :>

Opublikowano

Nie wiem co jest grane ale po dzisiejszej isnpekcji co chwile mam dc ino wbije troche pochodzi albo i nie i dc cały czas,a normalnie mi chodził bocik bez dc/...

//Sygnatura niezgodna z regulaminem

Opublikowano

Ja natomiast mam następujący problem:

mam wersję jeszcze 32 bitową windowsa, jest na to jakiś sposób? Żaden z plików OCX nie chce mi skopiować plików. Jeśli byłaby jakaś pomoc to byłabym wdzięczna, pozdrawiam.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Jeśli instalacja plików ocx wam nie działa musicie wrzucić 4 pliki z rozszerzeniem .dll do folderu c:\windows\system32 i powinno działać

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Siema ja dodałem temat ale nikt nie pisze więc moze ktoś tutaj mi pomoże ;))

Otóż gdy klikam SROR Hackshield to wyskakuje mi coś takiego odrazu zaznaczę że mam wszystko najnowsze werse ibota,loadera i silka r xD :

http://c.wrzuta.pl/wi2649/daf533ce0004965b501193c9/blad_2

A gdy uruchamiam jako administrator to takie cos :

http://c.wrzuta.pl/wi1318/34af5157001c0b9950114f9d/blad

Proszę was o pomoc ziomble ;)

Opublikowano

Mam dokładnie taki sam problem jak kolega wyżej...

Robie wszystko krok po kroku jak w tutku. Wszystko instaluje itp itd. Mam windows7 jbc

Klikam PHMediaPatcher, zaznaczam custrom, wyskakuje 'Media.pk2 has been patched, klikam ok, wyłączam okienko, wciskam 'Run SROR Hackshield', przez sekundkę pokazuje się konsola po czym się zamyka, a następnie uruchamia się klient w wersji 1.000 z tym własnie błędem http://c.wrzuta.pl/wi2649/daf533ce0004965b501193c9/blad_2

Pomóżcie coś ludzie bo czekać na aktualizacje srokinga to jak na objawienie Jezusa

Z góry dziękuje za wszelką pomoc

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...