Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Publikacja][PvP-Factions][50 Slotów][Survival/Rpg]SkullCraft-Poznaj ciemną strone mocy.

gabi122

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 130
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

NAJGORSZY SERWER NA JAKIM GRAŁEM CO 2 SEC LAG NIE Z MOJEJ WINY TYLKO WINY HOSTINGU. JAK MOŻECIE PISAĆ ŻE MIAŁA ADMINISTRACJA I WSZYSTKO SUPER JAK SAM WIEM CO PISALIŚCIE NA TYM SERWERZE. NIGDY NIE GRAŁEM NA GORSZYM SERWERZE.

Opublikowano

NAJGORSZY SERWER NA JAKIM GRAŁEM CO 2 SEC LAG NIE Z MOJEJ WINY TYLKO WINY HOSTINGU. JAK MOŻECIE PISAĆ ŻE MIAŁA ADMINISTRACJA I WSZYSTKO SUPER JAK SAM WIEM CO PISALIŚCIE NA TYM SERWERZE. NIGDY NIE GRAŁEM NA GORSZYM SERWERZE.

Niedługo będzie nowa mapa.Lagi powinny się skończyć były one wywołane Piekłem.Dziękuje i zapraszam do wspólnej gry

mixbossanonsygnaturanaf.jpg
Opublikowano

Serwer wystartuje za 5 min! Przygotowana nowa mapa , naprawiony bug z klonowaniem , nowy nether , zresetowany mctop , zamek przeniesiony na nowa mape , Aktualnie na serwerze dodajemy jeszce limit mapy który będzie osiagał 6k , zapraszam na strone www.skullcraft.pl <-- strona serwera na której będziecie na bierząco , Prosze dalej pisać swoje nicki , losowanie gift code odbędzie się za 3 dni , a co do serwera wl zostanie wylączona w czasie 5-15 min Pozdrawiam i zapraszam miesnyjez...

"Sprzęt nie czyni gracza dobrym, ale pomaga dobremu być jeszcze lepszym" ~ Ja

Opublikowano

White lista wylączona ! Zapraszam do gry <rowne szanse>>

jutro godzina 13-15 event xp mcmmo 5x . Zapraszam do gry ;)

Opublikowano

zapraszam serdecznie 17/40 graczy ;) prosze o pisanie swoich nickow pod tematem w dalszym ciagu trwa konkurs na gift code

Opublikowano

Tak, serwer już został otwarty. Po krótkiej przerwie ruszyliśmy z nową mapą ! Powód; bug z klonowaniem itemów.

Bug został poprawiony a wszystkie itemy usunięte.

Zapraszamy do gry !

avekvi.png
Opublikowano

Wbijac bo nuda w 2 na serwie o 2 xD

Opublikowano

Zapraszam , orazprosze pisac dalej swoje nicki do konkursu gift code losowanie juz za 2 dni (bedzie nagrywane na yt zeby nie bylo ze fake ) :P

Opublikowano

Witam mam pytanie , czy planujecie zwiększyc liczbe slotów w najbliższym czasie? , czy serwer będzie stale na 50 osób? btw no niech będzie na konkurs : Zaid ;)

Opublikowano

zapraszam serdecznie ! EVENT

tak zaid . planujemy zwiekszyc liczbe slotow , serwer sam sie zwraca i utrzymuje z przywileejow vip jezeli na serwezre bedzie wiecej graczy to jest mozliwosc dokupienia slotow 60 i wiecej ;p

Opublikowano

Dzis 18 event speed run Prowadzacy MiesnyJez

Opublikowano

Juz jutro losowanie , Dodawanie nickow do konkursu zamkniete o godzinie 24:00 , ----> www.skullcraft.pl <------ Forum . zapraszam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...