Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Publikacja][PvP-Factions][50 Slotów][Survival/Rpg]SkullCraft-Poznaj ciemną strone mocy.

gabi122

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Od 16 do 17 będzie 3x. Exp. Wynagrodzenie za to że off był chwile. To kolejna rzecz dla której warto grać na serwerze. Polecam :)

Dota 2 > Lol

• Odpowiedzi 130
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Na serwerze odbywaja sie regularnie eventy, teraz był spleef. Póki co to lagów ani nic nie ma.

Zapraszam serdecznie

Dota 2 > Lol

Opublikowano

01:30 , a na serwerze gra obecnie 10 osób ! No panowie , postaraliście się ! ;) Dziękujemy .;33

post_it_i_m_back.jpg

|

|

|

\/

I like it ! =)

40259288040883551592.jpg

Opublikowano

Dzisiaj, popołudniu być może zrobimy krótką przerwę techniczną. Będzie ona miała na celu poprawienie bugów oraz wgranie pluginu.

avekvi.png
Opublikowano

Hmm na serwie ciekawie się zaczęło robić (wojny gildii)

fiilith666.png

filith666.gif

Awatar by YarOxPL (nie jest na mpc forum ^^)

Opublikowano

no no , serwer ldnie sie rozwinal , wczoraj od godziny 13 do godziny okolo 16 bylo 39/40 40/40 :) Zapraszam wszystkich do gry , admini nie daja itemkow , serwer godny polecenia;]

"Sprzęt nie czyni gracza dobrym, ale pomaga dobremu być jeszcze lepszym" ~ Ja

Opublikowano

Noo .. Musze powiedzieć że poważnie zaczyna coś się dziać .. Cały czas jakieś wojny / walki , nowych gildii jest masa , i ogólnie jest dużo zabawy ;]

post_it_i_m_back.jpg

|

|

|

\/

I like it ! =)

40259288040883551592.jpg

Opublikowano

serwer rewelacyjny :D,dużo slotów,wielkie bitwy,duże eventy,a administracja wow nigdy takiej ogarniętej nie widziałem :)

klqo.png

nieważne czy czarny, biały, chudy, gruby, niski, wysoki jeżeli jesteś miły dla mnie to ja dla ciebie też. -Eminem

Opublikowano

Mozliwa zmiana mapy przez klonowanie itemków <planowana przerwa techniczna okolo 18/19 naprawienie bugu z klonowaniem >

Opublikowano

zmiana mapy?? nie ma takiej możliwości!

możecie naprawić bug ale zmiane mapy nie!

klqo.png

nieważne czy czarny, biały, chudy, gruby, niski, wysoki jeżeli jesteś miły dla mnie to ja dla ciebie też. -Eminem

Opublikowano

Devir, zmiana będzie niestety konieczna. Może to nie twoja wina ale byli tacy goście którzy klonowali, biegali po spawnie i rozdawali itemki ;x

avekvi.png
Opublikowano

Próbujemy naprawić bug , lecz na serwerze hamachi aby nie przeszkdzać wam w grze , nowa mapa raczej to koniecznosc, zapraszam do gry , mozna zapoznac sie z serwerem i odczekac 1-3 dni na nowa mape

Opublikowano

Prosze wszytkich o dalsze wpisywanie swoich nicków do losowania w którym można wygrać gift code . Losowanie 15 maja!.

Opublikowano

Zapraszam ! nasz team speak 3 ---> ts3.n-servers.com.pl a ts 3 do pobrania stad http://download.komputerswiat.pl/internet-i-sieci/komunikatory/teamspeak-3-client nie ma skana bo to nie mój plik :P Pozdro MiesnyJez

Znow próba zdosowania -_- przepraszamy , 2 próby zostały zgloszone na policje , serwer zostanie odpalony jutro ponieważ na chwile obecną nie mam dostępu do konsoli/ftp

Zapowiedziany event jutro 16.00

Start serwera (Juz z nowa mapa ) Planowany godzina 15.00 jutro , Będzie nowa mapa , wszystko zresetowane , tylko zamek ten sam , -Reset netheru , -Usuniety bug z /unregister zpowodowany przez AuthMe , Od godziny 15.00 do 17.00 Planowany Event mcmmo 3x szybciej , Spodziewamy sie wielu gracy , nasz serwer pobił swoją ilość gracy o godzinie 23:31 na serwerze skkfa było 7 osób a u nas 11 :P Czekamy juz jutro o 15.00 Na ciebie ! Wszystko jest przygotowane a serwer będzie wlączony z rana , więc bedzie mozna sie zapoznac , Dodam również ze usunięto "Kupna lvl'a oraz tp do endu i netheru na spawn ,

Opublikowano

Przepraszamy , start serwera przeniesiony na 18:00 , sloty zwiększone do 60 , Naprawiony bug z klonowaniem itemków , Resetniete mcmmo , nowa mapa , nowy nether , O godzinie 18 : 00 po przeniesieniu zamku na nową mape , serwer zostanie wlączony , oraz na 2 godziny będzie 2x exp mcmmo Pozdrawiam miesnyjez <mozna wchodzic na serwer i zapoznawać się z spawnem >

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...