Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Długa przerwa techniczna

kokosz

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 59
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Gdzie twój mod? :<

@Up

Czekamy na wersje v200

Jeśli to miałbyć sarkazm to ci nie wyszedł. Ja nie wyleciałem za tak zjebaną osobowość, a za coś innego, to powinno was najmniej interesować. To jest sprawa pomiędzy mną, a kokoszem, nie pomiędzy mną a społecznością mpc.

2009 - słyszysz mnie?

Opublikowano

No to wyjdź bo nikogo nie interesuje za co wyleciałeś.

elko

A jak chcesz zabłysnąć to się brokatem posyp

ps.

Kokosz chcesz pogadać to pisz pw, tutaj przy dzieciuchach gadać nie będę.

LAYOUT'Y POD SERWER MINECRAFT U MNIE. ZAPRASZAM PW

Opublikowano

Nie wiem po co wkopujecie Mou, to jedna z najbardziej ogarniętych osob z prawami gm. Nie strzelajmy sobie w stope. No, chyba, ze wolicie bana za "obraze" za wyraz "Szymonek".

Opublikowano

Loozik, nic się nie stało ;)

Prawdziwi userzy poczekają.

//edit : boże, przeglądam temat a tu znów spiny. Ludzie czy nie odpuścicie? -.-

Opublikowano

Nie wiem po co wkopujecie Mou, to jedna z najbardziej ogarniętych osob z prawami gm. Nie strzelajmy sobie w stope. No, chyba, ze wolicie bana za "obraze" za wyraz "Szymonek".

Po prostu szanujmy siebie nawzajem. MPC to idea, jedno z niewielu tak niekomercyjnych forów kierowanych tylko i wyłącznie inicjatywą użytkowników. Jestem dumny z każdego z Was, bo mimo wszystko jesteście tu i dążycie do ciągłej poprawy i innowacyjności. Wydaje mi się, że mpcforum.pl dzisiaj nie potrzebuje showmenów czy osób, które będą głaskały użytkownikach po główach... jestem przekonany o tym, że mpc potrzebuje profesjonalistów od spraw technicznych utrzymania forum, poprawy bezpieczeństwa umieszczanych na forum plików, poprawy jakości i aktualności obecnych treści.

EXPmIpC.gif

Opublikowano

Mpc znów wróciło, więc także i jego obowiązki wróciły. Było trochę odpoczynku, to teraz można dalej pracować ;-) Mam nadzieję że już żadnych problemów technicznych, jak i ogólnych z userami forum nie będzie.

Dzięki za wszystko kokosz, dzięki Tobie to forum jeszcze żyje !

NU94p9A.gif

Wracam..

Opublikowano

@kokosz

Gz postawienia forum na nogi :)

Ps. Pousuwajcie niektóre posty na Facebooku bo są reklamy innych for

a7a3b8122182356e.png.8036b3d7be84292c9ea465f2360fa784.png

Opublikowano

No to wyjdź bo nikogo nie interesuje za co wyleciałeś.

elko

A jak chcesz zabłysnąć to się brokatem posyp

ps.

Kokosz chcesz pogadać to pisz pw, tutaj przy dzieciuchach gadać nie będę.

Ktoś tutaj ma zbyt wysoki poziom własnego EGO :). Prędzej uważałbym na takie osoby jak ty. Jeszcze pamiętam jak hejtowałeś innych także nie rób z siebie takiego arystokratę bo muszę przyznać, że niezłą bekę mam z takich typów jak ty ;).

@ TOPIC

Kokoszu zastanawiałeś się może nad dodaniem CAPTCHA przy tworzeniu tematu/postu ? To by znacznie ukróciło proceder reklam/spamu przez botki.

jqeuR.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...