Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Długa przerwa techniczna

kokosz

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 59
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Grałem w metina i combat arms przez dlugi czas majac taki sam login i haslo

nigdy nie odnotowalem wlamania, znikniecia czegokolwiek czy jakiejs anomalii na koncie

wnioskow wysnuwac nie bede bo nie od tego jestem

s2c77Oa.png

Opublikowano

nigdy nie odnotowalem wlamania, znikniecia czegokolwiek czy jakiejs anomalii na koncie

To samo.

@ co do forum , szczerze powiedziawszy niezauwazylem.

Opublikowano

Wystarczy jeden keylogger i po temacie. Mi się kiedyś włamali na konto "admin" na mpcforum.pl (3 lata temu).... miałem banalne hasło... ktoś się musiał mocno napracować aby je zgadnąć :)

EXPmIpC.gif

Opublikowano

Dobrze, że już wszystko jest w jak najlepszym porządku. :)

8can.png

|| CPU: I5-2500 || GPU: MSI Gtx 660 Titan || Ram: DDR3 8GB GoodRam || Zasilacz: Antec 500W || Płyta Główna: Asrock H61M ||

Opublikowano

Metin jest największą wylęgarnią syfu jak zapewne sami wiecie po ostatniej akcji z metin2bob czy chuj wie jak tam to się zwało

Miałem na kompie różne "pro haksy" pomimo tego antywir zawsze był czujny i nie dopuścił do infekcji

Identyczny login i hasło + różne haksy powinienem ciągle tracić konta a jednak tak się na stawało

Naprawdę mam dojść do części w której napiszę że mou miał chujowe zabezpieczenia/był nieuważny

s2c77Oa.png

Opublikowano

Btw. Czemu post koniuha został usunięty?

Administracja ze swoich decyzji nie musi się tłumaczyć.

Brawo, dla kasującego jego posty, kocham Cię. :*

2009 - słyszysz mnie?

Opublikowano

Użytkownik Maxsik włamał się na konto mounthainsa. Miał uprawnienia GM bez dostępu do panelu administracyjnego.

Mou właśnie przeinstalowuje system, passy zostały pozmieniane. Takie rzeczy się zdarzają niestety... i pewnie będą się zdarzać w przyszłości.

Jak ktoś został pokrzywdzony to proszę pisać do najbliższego GM z prośbą o korektę.

Wciskaj dalej kity. Przy mnie mounthais gadał z maxikiem o koncie + maxik sam mówił że mou mu dał te konto.

Więc oddaj mouthainsowi konto i mu wierz dalej zajebisty administratorze

Posta mi usunął Maxik czy Mou? Czy ty kokosz?

Nie wiem czy lubisz z ludzi robić debili ale Ci nie wychodzi bo te twoje bajki już przereklamowane.

I trochę dziwne że Mounthains siedząc na ts'ie i widząc jak z jego konta lecą bany nie reagował . elo

Każdy kto siedzi na ts'ie wie że mou i maxik to koleżanki

LAYOUT'Y POD SERWER MINECRAFT U MNIE. ZAPRASZAM PW

Opublikowano

Brawo, dla kasującego jego posty, kocham Cię. :*

W teamie mamy tylko jedną kobietę a ponieważ nie jest zalogowana anonimowo to byśmy ją widzieli ale ponieważ jej tu nie ma to dochodzimy do tego że te posty usuwane są przez faceta i do tego że kochasz faceta

(h3h3h3h3)

Nawet niech to będzie Geo, za ten czyn jestem gotowy go pokochać forever na 10min.

To wyznaj mu miłość na pw

Żyli długo i skakali z okna szczęśliwie h3h3h3

s2c77Oa.png

Opublikowano

Wciskaj dalej kity. Przy mnie mounthais gadał z maxikiem o koncie + maxik sam mówił że mou mu dał te konto.

Więc oddaj mouthainsowi konto i mu wierz dalej zajebisty administratorze

Posta mi usunął Maxik czy Mou? Czy ty kokosz?

Nie wiem czy lubisz z ludzi robić debili ale Ci nie wychodzi bo te twoje bajki już przereklamowane.

I trochę dziwne że Mounthains siedząc na ts'ie i widząc jak z jego konta lecą bany nie reagował . elo

Sprawa jest poważna i proszę Cie po poważne wypowiedzi. Jestem w stanie sobie wyobrazić sytuację w której mou się nie zorientował. Nie zapominajcie o tym, że Mou to użytkownik z wieloletnim doświadczeniem na mpc, było admin i osoba której wkład w rozwój tego forum jest ogromny.

EXPmIpC.gif

Opublikowano

W teamie mamy tylko jedną kobietę a ponieważ nie jest zalogowana anonimowo to byśmy ją widzieli ale ponieważ jej tu nie ma to dochodzimy do tego że te posty usuwane są przez faceta i do tego że kochasz faceta

(h3h3h3h3)

Nawet niech to będzie Geo, za ten czyn jestem gotowy go pokochać forever na 10min.

2009 - słyszysz mnie?

Opublikowano

@kokosz

Okej, ja mogę się poważnie wypowiadać, ale co z tego? Zaraz pewnie dostanę bana za niesłuszne oskarżenia bo ja tu nie mam prawa zdania.

[Tak samo jak geoning dał mi bana za to że niby kłame]

Dawałem dowody na różne rzeczy ale wy zawsze znajdziecie wyjaśnienie.

Błagam przejrzyj na oczy i patrz kogo bierzesz do teamu.

Ja się wtrącać nie będę tylko pisze co i jak - twoje forum, ty decydujesz, ty ufasz.

I tak najlepsze jest to że GM zamyka sobie skargi od tak bo uważa że jest niesłuszna

Opublikowano

@kokosz

Okej, ja mogę się poważnie wypowiadać, ale co z tego? Zaraz pewnie dostanę bana za niesłuszne oskarżenia bo ja tu nie mam prawa zdania.

Ja się wtrącać nie będę tylko pisze co i jak - twoje forum, ty decydujesz, ty ufasz.

Zaczął zwracać kogo bierze do teamu od wyrzucenia cię z exmoda.

2009 - słyszysz mnie?

Opublikowano

@kokosz

I tak najlepsze jest to że GM zamyka sobie skargi od tak bo uważa że jest niesłuszna

Koniuh, proszę Cię tylko o obiektywizm. Nikt Cie nie zbanuje bez powodu.

EXPmIpC.gif

Opublikowano

Jak już zostało wcześniej wspomniane, niech osoby, które były świadkami niesłusznego banowania/warnowania przez Mounthains'a czy też same zostały dotknięte taką sytuacją, niech skontaktują się z którymś z GM lub adminów, a na pewno po przeanalizowaniu sprawy i uznaniu, że kara była niesłuszna odbanujemy/odwarnujemy.

Na chwile obecną nie widziałam tego typu skarg, więc bez dowodów proszę nikogo nie oskarżać.

Opublikowano

Zastanawiam się tylko nad jednym, czemu taka rozmowa o Mou ma miejsce w tym temacie oO? Czy temat mówi o Koniuhu czy Mou czy o czymś innym?

Prosiłbym bardzo, jeśli macie jakieś zarzuty itp. to piszcie to bezpośrednio do Administracji na pw, a nie robicie bezsensowną dyskusję, która przerodzi się prędzej czy później w flamewar, niestety i wynikną potem zbędne konsekwencje.

Ja się cieszę, że mpc powróciło. W połowie maja wracam w pełni sił i będziemy jechać z koksem :D.

1334497071-U17330.png

Opublikowano

@Aceboy

jeśli macie jakieś zarzuty itp. to piszcie to bezpośrednio do Administracji na pw, a nie robicie bezsensowną dyskusję, która przerodzi się prędzej czy później w flamewar, niestety i wynikną potem zbędne konsekwencje.

Jeżeli kokosz coś do mnie pisze i odpowiada to raczej nic przeciwko konwersacji nie ma

@Kokosz

Okej, obiektywizm? Proszę Cię bardzo kokoszu.

Niżej kilka skarg zamkniętych z powodu - BO TAK

http://www.mpcforum.pl/topic/610471-beka-i-zaniedbalosc/

Jak zwykle geoning nie ma czasu to skarga close. Niech ludzie czekają

http://www.mpcforum.pl/topic/602981-skargaodwolanie-geoning/

Oczywiście Geoning może robić co chce.

Jest tego masa, większość usunięta.

Takie zbieranie dowodów teraz jest żałosne, mogliście patrzeć jak były skargi w sugestiach a nie zamykać i wywalać do kosza.

Poza tym pisałem Ci na gg z 5-6 dni temu o tym że maxik ma dostęp do tego konta.

ps.

http://www.mpcforum.pl/topic/612811-panprezesliper2/

BAN MOUNTHAINSA CZYLI MAXIKA

Ip raczej sprawdzić umiesz

Nie wspomnę już o faworyzacji kolegów Geoninga

Opublikowano
Nawet nie zauważyłem, że forum nie działa :O

To samo.

Tak w ogóle, to dlaczego serwer minecraft.mpcforum.pl padł?? -.-

86506195548292095751.png

exModerator minecraft.MPCforum.pl | exMPC Media Team | exKidModerator SF 09/11

Opublikowano

kokosz nie wiem nawet czy cie to interesuje ale co tam to tylko mój czas zostanie stracony ;)

Jak każdy wie od 2 lat trolle/hejty nasilają się mpc jest bardzo na to narażone ale to da się łato opanować zaraz to przedstawię jak ;)

1. Nie brać do teamu osób w wieku 13-17 lat co z tego że oni przy tobie ogarniają a jak tylko przymkniesz oko to to są dopiero TROLLE bo im nikt nic nie może zrobić.
  2. Rygor !!! to jest tylko internet nie możesz kogoś jebnąć za przeproszeniem by się ogarną jedna rzecz nie tak i warn nawet moderatorzy i nie przymykaj na niektórych oko każdy wie o kim mówię bo to źle się kończy.
  3. Ogarnij team a użytkownicy sami to zrobią ;)
  4. Informuj nas o wszystkim ;) bądź dla nas a nie zwykłym adminem

Tyle ;)

Specjalista
Opublikowano

To samo.

Tak w ogóle, to dlaczego serwer minecraft.mpcforum.pl padł?? -.-

Bo Geoning gra w LoL'a?

Innego wytłumaczenia chyba nie ma, olewajki były i bedą jak nie zmieni się administracja serwera mpcforum.pl

1365526782-U231645.png

Opublikowano

Zaczął zwracać kogo bierze do teamu od wyrzucenia cię z exmoda.

Gdzie twój mod? :<

@Up

Czekamy na wersje v200

1332703407-U173186.png

"Bo My tu się szanujemy zamiast dupy sobie lizać!"

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...