Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Real Madryt - FC Bayern | półfinał LM, dwumecz | 3:2

Rayman37

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Szkoda, że Real przegrał ;x Miałam wielką nadzieję, że wygrają LM ;3 Nienawidzę karnych.. Bo to jest jedna wielka loteria.. I według mnie takie coś nie powinno decydować o wyniku końcowym całego meczu.

Hahaha to się zdziwisz bo kiedyś było tylko 5 rzutów karnych i jak był remis to decydował rzut monetą, to jest sprawiedliwe?

Karne to bardzo dobry sposób na pokozanie że w piłkę nie grają gwiazdy i pieniądze tylko ogarnięci pilkarze. Taka prawda że real i Barca to pizdy, uważają siebie za najlepszych a gdy co do czego przyjdzie płaczą i wyzywają na sędziego.

Bayern podziwiam pomimo iż nie lubie tam jednego zasranego symulanta (Robbena) to ich skład wart z 200 mln pokonał poł miliardową wieś i w końcu można zobaczyć że ani Guardiola ani Murinio to nie są dobzi trenerzy tylko dysponują dużą gotówką.

Dobzi trenerzy to wg. mnie Wegner, Jurgen Klopp -> oni potrafią zrobić z byle czego mocną drużynę która pokonuję bayern bez problemu.

Wole mecz Chelsea - Bayern niż Barca - Real

Dlaczego?

W końcu zobaczę dobry i twardy futbol, dużo gry ofensywnej i dobrze zorganizowaną obronę. Nie będzie symulanctwa (wiadomo nie licząc Robbena). Mecz naprawdę godny uwagi ;)

1xbQbvo.png

"Znalazłem w sobie radość wynikającą  ze świadomości, że chcę wałczyć" - Witold Pilecki

• Odpowiedzi 55
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Hahaha to się zdziwisz bo kiedyś było tylko 5 rzutów karnych i jak był remis to decydował rzut monetą, to jest sprawiedliwe?

Karne to bardzo dobry sposób na pokozanie że w piłkę nie grają gwiazdy i pieniądze tylko ogarnięci pilkarze. Taka prawda że real i Barca to pizdy, uważają siebie za najlepszych a gdy co do czego przyjdzie płaczą i wyzywają na sędziego.

Bayern podziwiam pomimo iż nie lubie tam jednego zasranego symulanta (Robbena) to ich skład wart z 200 mln pokonał poł miliardową wieś i w końcu można zobaczyć że ani Guardiola ani Murinio to nie są dobzi trenerzy tylko dysponują dużą gotówką.

Dobzi trenerzy to wg. mnie Wegner, Jurgen Klopp -> oni potrafią zrobić z byle czego mocną drużynę która pokonuję bayern bez problemu.

Wole mecz Chelsea - Bayern niż Barca - Real

Dlaczego?

W końcu zobaczę dobry i twardy futbol, dużo gry ofensywnej i dobrze zorganizowaną obronę. Nie będzie symulanctwa (wiadomo nie licząc Robbena). Mecz naprawdę godny uwagi ;)

A ja i tak swojego zdania nie zmienię ;) No to skoro twierdzisz, że karne są takim świetnym pomysłem na końcowy wynik meczu, to po co w ogóle grać mecz, jak można same rzuty karne zrobić :>

Co do Guardioli czy Murinio jestem tego samego zdania, co ty.. Niestety nie trawie Murinio, bo ma coś do mojego kochanego Casillasa.. I to mi się w nim strasznie nie podoba, bo ma idealnego bramkarza, a on ma to w dupie ( za przeproszeniem ).

53639379782847247320.png

Istny Diabeł

Opublikowano

Ojejku ,jeszcze przedwczoraj ,po meczu Barcelony sezonowcy Realu się śmiali w najlepsze ,a teraz tak cichutko ? Wygrali lepsi ,oczywiście znamy winę/winy tego wyniku -- MURAWA ZA KRÓTKA/ZŁY SĘDZIA (nie te trampki)

Opublikowano

Ojejku ,jeszcze przedwczoraj ,po meczu Barcelony sezonowcy Realu się śmiali w najlepsze ,a teraz tak cichutko ? Wygrali lepsi ,oczywiście znamy winę/winy tego wyniku -- MURAWA ZA KRÓTKA/ZŁY SĘDZIA (nie te trampki)

Oj.. Ja akurat nie jestem sezonowym kibicem Realu :) Bo za Realem byłam zawsze. Nie ma to jak Real i Wisła <3 <3 <3

53639379782847247320.png

Istny Diabeł

Opublikowano

Jakoś niedawno wygrali 5-3 a bez Artety , Rosy (chory był ledwo grał) Pera Benayouna Theo Wilsher

Zresztą poprzeczka i słupek o wszystkim mówią mecz był wyrównany lecz 3 oczka należały się

A real to wygra ale chyba zawody w rugby

Malutki nie ppierdolbo getafr wygrało z barcelona xD

Pisze z fona

Jakoś niedawno wygrali 5-3 a bez Artety , Rosy (chory był ledwo grał) Pera Benayouna Theo Wilsher

Zresztą poprzeczka i słupek o wszystkim mówią mecz był wyrównany lecz 3 oczka należały się

A real to wygra ale chyba zawody w rugby

Malutki nie ppierdolbo getafr wygrało z barcelona xD

Pisze z fona

Wypierdalaj hejterze, bayern klasa? hah jak oni w tym roku chcą wydać 50mln na transfery to rzeczywiście sama klasa a nie KASA muehehe

Wygrana arsenalu z chelsea? chelsea jest w finale a gdzie jest arsenal ja się pytam?! nawet do półfinału nie doszli muehehe.

Myślisz że masz w sygnie logo arselalu to jesteś kozak? pf zmień na bayernu sezonowcu, podstawowej jedenastki nie potrafi wymienić bez google.

HALA MADRID !

06111340665805659837.png

Spróbuj dać mi lajka z wciśniętym lewym ctrl i zobacz co się stanie :D

Opublikowano

No dobrze gorszy klub przegrał . Jose zawiódł , żel na głowie ronaldo też zawiódł , zaraz będzie że sędzia zły , murawa nie przycięta itd. Visca el Barca

@proszę o zamknięcie

zetrax.jpg

Nie jestem najlepszy na świecie, ale lepszych ode mnie nie ma.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...