Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Real Madryt - FC Bayern | półfinał LM, dwumecz | 3:2

Rayman37

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, mecz Realu z Bayernem trwa, jak na razie w Monachium było 2-1 dla Bayernu, a teraz (20 min) jest dla Realu 2:0 :).

Według was, jaki będzie wynik tego spotkania?

real-madrid-3.png

• Odpowiedzi 55
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ja to myślę, że real może strzelić jeszcze jednego, albo dwa gole, a przeciwnik może jednego, bo słabi nie są, no ale real lepszy ;D.

Przemyślenia Anetki <3

­

809131449509880369478.gif
Opublikowano

Głupota realu i jest 2:1,ale podejrzewam że Real jest na tyle zmotywowany bo wygranej z Barceloną że powalczy do końca i będzie korzystny wynik dla Realu :)

random.jpg

Opublikowano

W sumie to mi to obojętne ^ ^

Moje Diabełki w tym roku niestety nie mają nic do gadania o LM ale plusme tego jest, że wielu sezonowców odeszło ^ ^

Real 4-1 Bayern

Opublikowano

Czym się tu kurwa jarać? Poza tym po co te komentarze, skoro każdy chyba ma Polsat, a jak nie, to ma transmisję w necie, lol.

Zwykła wylęgarnia spamu z nowym co wynikiem, o którym każdy oglądający wie.

2009 - słyszysz mnie?

Gość malutki688
Opublikowano

W sumie to mi to obojętne ^ ^

Moje Diabełki w tym roku niestety nie mają nic do gadania o LM ale plusme tego jest, że wielu sezonowców odeszło ^ ^

Real 4-1 Bayern

plac mu, pisza ze jest juz 2:1 a ten pisze o 4:1-_-

Opublikowano

plac mu, pisza ze jest juz 2:1 a ten pisze o 4:1-_-

Napisałem ile według mnie będzie w tym meczu więc twoja uwaga nie ma wogóle sensu -.-

Opublikowano

Bayern gra o wiele lepszą piłke , nie wiem po co dali gomeza , według mnie zabardzo przereklamowany :)

Oczywiście jestem za Bayernem :O Gdyby Roben na początku wykorzystał akcje , kiedy było 1:0 dla realu , mecz by sie inaczej potoczył. Ale nic jeszcze druga połowa :)

Opublikowano

Czym się tu kurwa jarać? Poza tym po co te komentarze, skoro każdy chyba ma Polsat, a jak nie, to ma transmisję w necie, lol.

Zwykła wylęgarnia spamu z nowym co wynikiem, o którym każdy oglądający wie.

W tym temacie można wyrazić swoją opinie o meczu, etc, a nie spam z wynikami.

Mourinho może wprowadzi Kake i Granero, gdyż obecnie się rozgrzewają, ciekawie wtedy będzie.

Przydałby się ze strony kibiców Królewskich na Bernabeu większy doping.

W poprzednim meczu Bayern 2 : 1 Real, teraz Real 2 : 1 Bayern, czyli jest po 3:3 w dwu meczu.

Real !

Owszem, jak taki wynik będzie to dogrywka, ewentualnie pod koniec rzuty karne.

real-madrid-3.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...