Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Myth Online 120 Cap, Nowe Miasto, Modyfikowane Itemy, Fallow Pety! Zapraszam:)

xpinekkryyx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Prawdę mówiąc serwer jest do dupy, mały exp i nikomu się nie chce grać jak na isro

Exp miałeś podany na tacy,więc po co wchodziłeś na server? Rate są właśnie eleganckie,osoby ogarnięte nie mają z tym problemów,gdyż max lvl w pt idzie wbić w 2-3 dni. Lepiej grać tutaj,niż na takim "wingsro" gdzie pierwszy lepszy grajek biega z weaponem +12/13: )

• 2 miesiące temu...
  • Odpowiedzi 126
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

server swietny, gorąco polecam:) pomagam nowym na początku wystarczy do mnie napisać w grze nick-Ariada:)

Jeszcze raz GORĄCO POLECAM

• 2 miesiące temu...
Rekrut
Opublikowano

Serverek niesamowity po tym Arabia update. Na serwer wracam jak najszybciej z własnych powodów - w końcu trzeba suny zbierać ;D

BIG FUCKIN' DEUCE!

Rekrut
Opublikowano

Serwer tak zniszczony lagami, nikt tam prawie już nie gra, a ci co graja oszukują sami siebie.

A czytać pan umie?

Hello. Everyone played on Myth after we moved to the new host noticed the zero down time and all DDoS attacks being mitigated but in same time suffered the lag/delay and this is only because that the new host is in the USA. Hence caused higher latency due to the fact that most of the players are from EU/Middle East. And so it seemed like we wouldn't be able to have a perfect server with a decent DDoS protection and stable/lagless gameplay, due to the fact that Myth got alot of haters, so apologizes for that and be sure that we had no other option at that time but we couldn't see Myth down without doing something so moving to the US host was the only step to be taken that time.

Fortunately, this is not anymore. As we have came up with a better hosting technique and so in 4~10 days max, we will be moved to a EU host. We would be still DDoS protected and finally be able to produce stable playable gameplay for our beloved loyal players. Thanks for not letting go :).

BIG FUCKIN' DEUCE!

Rekrut
Opublikowano

6 miesięcy? Znawca się znalazł. Serwer jest pod atakiem bo jako jeden z niewielu mają arabian pliki(reszta serwów ma pliki od Synx'a). Jak jeszcze grałem tutaj przed moją przerwą(2 tyg. temu) to się grało idealnie także milcz.

BIG FUCKIN' DEUCE!

Rekrut
Opublikowano

btw. znowu zaczalem tu grac mam pare charow do oddania takze polecam gre na serwie. jest arabian update cap 125 nowe skille dla eu. Ten server mial te pliki jako 1 server ;)

BIG FUCKIN' DEUCE!

Opublikowano

TO na prawdę jest z czego szpanować, zmarnowałeś kilka tygodni jak nie miesięcy na graniu i nie masz z tego nic. Gratulacje bohaterze. Szpanuj, że masz kilka charów...

Ale zmarnowanego życia nie zwrócisz i się tylko upokarzasz

PS. Nie pisz posta pod postem, nikogo nie interesauje, że zaczałeś znów tu grać, dla każdego jesteś tylko kolejnym bękartem, który przepieprza swoje życie na wbijaniu lvla.

Graj sobie idealnie, każdy już leje na ten serwer, a i nie odpisuj na tego posta, po co masz sobie marnować czas.Nie lepiej zróbić nową postać?

Rekrut
Opublikowano

TO na prawdę jest z czego szpanować, zmarnowałeś kilka tygodni jak nie miesięcy na graniu i nie masz z tego nic. Gratulacje bohaterze. Szpanuj, że masz kilka charów...

Ale zmarnowanego życia nie zwrócisz i się tylko upokarzasz

PS. Nie pisz posta pod postem, nikogo nie interesauje, że zaczałeś znów tu grać, dla każdego jesteś tylko kolejnym bękartem, który przepieprza swoje życie na wbijaniu lvla.

Graj sobie idealnie, każdy już leje na ten serwer, a i nie odpisuj na tego posta, po co masz sobie marnować czas.Nie lepiej zróbić nową postać?

Szpanuje? No pewniacha poprostu chcę zachęcić ludzi do gry na serwie. Gram jak mam czas w końcu mam robotę ale co taki gimbus jak ty może o tym wiedzieć. Jestem bohaterem, szpanerem oj niestety nim nie jestem. Widzę na razie nie dorosłeś, żeby rozumieć niektóre rzeczy. Każdy leje na server? No zapomniałem gimbus wszystko przeżył i wie lepiej. Na Myth spędziłem nie mniej niż 2 tygodnie grając po godzine dziennie. Nie mam nic z grania? Masz rację. Gram dla zabawy nie dla zarobku lub nie wiadomo czego. Znasz mnie lepiej więc wiesz, że przepierdalam swoje życie na lvlu. Takimi gnojami lub świrami jak ty gardzę, bo to już jest irytujące jak gimbusy próbują wytykać kto jak żyje, co robi itd.

BIG FUCKIN' DEUCE!

Rekrut
Opublikowano

TO na końcu było pytanie retoryczne, ale widzę, ze wielki dorosły, który załapał robotę w MCdonaldzie po zawodówce na kucharce nie wie co to znaczy.

So funny u're. Studiuję na UWM także mnie tutaj nie pierdol, że po marnej zawdzie jestem. Ehhh dobra z gimbazą się nie będę użerał, nie odpisuj. Będę odpowiadać na każde pytanie dotyczące serwera. W razie potrzeby plvlu czy coś to piszcie do Skazany(mój kolega) lub Sheesha.

BIG FUCKIN' DEUCE!

• 5 tygodni później...
Rekrut
Opublikowano

Ktoś wie jak poradzić sobie z problemem lunchera? Nie chce mi sie z updetować =/

Masz ich najnowszego clienta?

BIG FUCKIN' DEUCE!

Rekrut
Opublikowano

tak, prosto ze strony

Windows8? Jeśli masz Win8 to sobie nie pograsz podobno ich client nie działa z win8 bo ten ma 4,5 frameworka wbudowanego więc pewnie to dlatego. Jeśli nie to cóż nie wiem...

BIG FUCKIN' DEUCE!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...