Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

chelsea pojedzie do monachium

aness

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 63
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Piłka nożna to jedna wielka suymulacja.Wypierdoli się i udaje ze go boli po czym sędzia go olewa wstaje i gra dalej jakby nigdy nic, to samo zresztą jak sędzia uzna faul bo wstanie i gra odnowa..

rzeczywiście

Opublikowano

mecz wykonany przez barce był fantastycznie 100% profesjonalizmu, zabrakło wykończenia no i trudności w przezwyciężeniu grubego muru chelsea. gratuluje chelsea i powodzenia we finale.

VeB :*

+ Daj "Lubię to" jeżeli w czymś Ci pomogłem.

Opublikowano

Wielki szacun dla Chelsea, że wygrali w 10 grając przeciwko tradycyjnej 12 Barcelony (11 + sędzia :D ). Ale i tak gimbusy z plakatem Messiego w pokoju będą pisać, że Barca gra najpiękniejszy football na świecie, tzn. wymiana 40 podań zanim wyjdą z własnej połowy. Dziś mam nadzieję że wygra Real, któremu kibicuję od ładnych 9 lat, czyli jeszcze od czasów Zidane'a, R. Carlosa, Figo, Raula itd. a nie jak niektórzy, bo Cristiano tam gra. Jak nie wygrają, to trudno i tak chociaż mistrza Hiszpanii już praktycznie mają. PS. coś czuję że era "Barcy" się kończy :P

https://ludomirblog.wixsite.com/mensrightspolska - prawa mężczyzn prawami człowieka

Opublikowano

@up: bardzo mądra wypowiedź lecz z tą 12 barcy przesadzone i każdy wie że na takim poziomie gry nie masz szans na żadne shity z sędzią.

+ Daj "Lubię to" jeżeli w czymś Ci pomogłem.

Opublikowano

Spamujesz, gdybym był konfidentem to bym Cie zgłosił ale ja szanuję drugiego człowieka i nie strzelam z ucha.

Nie z tym ze Chelsea to symulanci to się nie zgodzę. Najwięcej symulantów jest w lidze Hiszpańskiej. Angielska, Bundesliga, Polska (co ja pisze? ;|) w tych ligach jest twarda gra.

Obecnie oglądam tylko PL i Bundeslige tam jest wyrównany poziom i nie ma kibiców gówien ;)

Napisze to, co napisalem mu na pw.

Dzieciak odnosilo sie do twojego zachowania. Gówno ogladałeś i gówno sie znasz na piłce, a sie wypowiadasz. Messi zawodzi w argentynie, a widziales mecze? Czy kurwa z tvn24 uslyszales czy innego shita. To, że tam nie strzela tyle goli, to dlatego, że rozgrywa pilke stwarza sytuacje, a że inne cipy nie umieją tego wykorzystac, to nie jego wina. Tak samo w tym meczu zagral ze 2 ladne pilki, które powinny byc zamienione na gol. Za to cristjano analdo umie dolozyc noge czy wyjebac z calej sily z daleko, a jak dostanie pilke, to traci, nie umie minac nawet 1 zawodnika ani podac nawet 1 pilki, co messi ma kilka w 1 meczu ;).

Do tego jego poziom inteligencji i dojrzalosci widać po ostatnich 3 slowach(tego imnub). Co do symulacji, to barca nie symyluje juz od dluuugiego czasu, za to real(zwlaszcza di maria) wali nurki w polu karnym ;)

RaVneS - najgorszy mod ever. Tylko życzyć szybkiego odejscia na emeryture :).

Trolling/hejting moim Graalem. Feed the troll!

Opublikowano

Oglądałem mecz i widziałem że sędzie jak zwykle za barca (przy paru okazjach było to widać)

NO TO PANOWIE

BAYERN - CHELSEA

!!!

1xbQbvo.png

"Znalazłem w sobie radość wynikającą  ze świadomości, że chcę wałczyć" - Witold Pilecki

Opublikowano

Wielki szacun dla Chelsea, że wygrali w 10 grając przeciwko tradycyjnej 12 Barcelony (11 + sędzia :D ). Ale i tak gimbusy z plakatem Messiego w pokoju będą pisać, że Barca gra najpiękniejszy football na świecie, tzn. wymiana 40 podań zanim wyjdą z własnej połowy.

Nie no, chelsea gra piekniejszy football, grajac wszystkimi piłkarzami przez 86minut w swoim polu karnym :). Antyfootball

RaVneS - najgorszy mod ever. Tylko życzyć szybkiego odejscia na emeryture :).

Trolling/hejting moim Graalem. Feed the troll!

Opublikowano

Fabregas sprzedawczyk chciał trofea i rywalizację a ma jakieś zjebane rozgrywki z osasuna i 2 miejsce w. Tabeli

Cwelsi miało pokonać Farce i przegrać z Bayernem 3-0

Wenger to niekompetenty frajer ale dziękuję mu ze za fabregasa ściągnął Artete

Bayern ogarnięty zwycięzca LM

Ty nazywaasz Wengera frajerem? ogarnij się, zaraz po Jurgenie Kloppie jest to najlepszy trener, z byle czego potrafi coś zagrać.

Cieszy mnie ten finał. I tyle.

1xbQbvo.png

"Znalazłem w sobie radość wynikającą  ze świadomości, że chcę wałczyć" - Witold Pilecki

Opublikowano

Ty nazywaasz Wengera frajerem? ogarnij się, zaraz po Jurgenie Kloppie jest to najlepszy trener, z byle czego potrafi coś zagrać.

Cieszy mnie ten finał. I tyle.

Kazdy Kibic AFC powie ci ze Papcio to Frajer

Kupuje takie szmaty jak Park Chamak a grzeja lawe

Dla scislosci Park gral w tym sezonie tylko 10 min.

Wenger zamiast robic porzadne transfery po 20 mln jakis 24 latkow to wydaje po 10 mln na drewna z czego 1 na 10 to naprawde dobry gracz

przykladem jest Arteta AOC i wyporzyczony Yossi ktory rzadko co gra ...

Nastepnym argumentem jest dlaczego wyporzycza graczy 100 razy lepszych niz ci ktorzy sa u nas na rezerwie ?

Juz wole nieogarniete drewno Bendtnera niz Parka, albo Miyachiego z boltonu niz Chamaka

Niech sprzeda Vele Denilsona Parka Bendtnera Chamaka wyjdzie z tego jakies hmmm moze 30mln

i kupi Hazarda , Benayuna , Vertoghena.

Zreszta w tym sezonie podobno mamy kupic Podolskiego za 11 mln i m'ville za okolo 17 mln

lecz z tego co widze to m'villa bedzie grzal lawe bo po powrocie Wilshera nie pogra w 1 skladzie.

Podolski w ataku moze pomoc RVP chociaz wole duet RVP - Gerwazy

kazdy mowi ze po PNA nie ma formy lecz dla mnie gra dobrze jego dryblingi pomagaja bardzo duzo.

Juz mam dosyc czekania na trofea w koncu to juz 6-7 lat.

Top Jezeli chelsea wygra final to w PL 4 miejsce gra w europejskich

Wiec troche bedzie do dupy.

Opublikowano

Kazdy Kibic AFC powie ci ze Papcio to Frajer

Kupuje takie szmaty jak Park Chamak a grzeja lawe

Dla scislosci Park gral w tym sezonie tylko 10 min.

Wenger zamiast robic porzadne transfery po 20 mln jakis 24 latkow to wydaje po 10 mln na drewna z czego 1 na 10 to naprawde dobry gracz

przykladem jest Arteta AOC i wyporzyczony Yossi ktory rzadko co gra ...

Nastepnym argumentem jest dlaczego wyporzycza graczy 100 razy lepszych niz ci ktorzy sa u nas na rezerwie ?

Juz wole nieogarniete drewno Bendtnera niz Parka, albo Miyachiego z boltonu niz Chamaka

Niech sprzeda Vele Denilsona Parka Bendtnera Chamaka wyjdzie z tego jakies hmmm moze 30mln

i kupi Hazarda , Benayuna , Vertoghena.

Zreszta w tym sezonie podobno mamy kupic Podolskiego za 11 mln i m'ville za okolo 17 mln

lecz z tego co widze to m'villa bedzie grzal lawe bo po powrocie Wilshera nie pogra w 1 skladzie.

Podolski w ataku moze pomoc RVP chociaz wole duet RVP - Gerwazy

kazdy mowi ze po PNA nie ma formy lecz dla mnie gra dobrze jego dryblingi pomagaja bardzo duzo.

Juz mam dosyc czekania na trofea w koncu to juz 6-7 lat.

Top Jezeli chelsea wygra final to w PL 4 miejsce gra w europejskich

Wiec troche bedzie do dupy.

Niby racja. Jeszcze jak był ten okres, jak Arsenal przegrywał dużo, a mówiło się o wyrzuceniu Wengera, a teraz wszyscy licza chociaż na 3 miejsce w lidze.

2070d6e5f8b5c.png

By Cristiano.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...