Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

chelsea pojedzie do monachium

aness

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 63
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

teraz tylko modlic sie by bajern wygrał. juz nudne te wygrane realu i barcy.

2d6tno4.png

BANNED :(( na 15 dni

Opublikowano

Cały mecz chelsea siedziała w swojej 16 i remisuje 2-2 dobre :D barca ma strasznego pecha.

Wierzysz w czary? Masz czar goryczy wypij. 

Wierzysz w dary? Masz dar pierdol czary idź z tym ...

Opublikowano

Jutro będzie ciekawie , ronaldo się zesra żeby wygrać jutro a tym bardziej w Monachium, wtedy tytuł najlepszego piłkarza automatycznie idzie do niego.

Wierzysz w czary? Masz czar goryczy wypij. 

Wierzysz w dary? Masz dar pierdol czary idź z tym ...

Opublikowano

No kurwa weszedł człowiek na mpc żeby zapomniec o meczu a tu ludzie i tak o tym spamują.

Chelsea to zera, nie potrafią strzelić, ani nawet zachować się fair.

Gość malutki688
Opublikowano

tak kolego?a co ostatnio real wygral poza trofeami hiszpanskimi?ja sobie nic nie moge przypomniec.

Chelsia nuie potrafi strzelac-_-

1szy strzal w londynie i gol, 1sz strzal w hollywood i gol, bramka Raymireya piekna

Opublikowano

No kurwa weszedł człowiek na mpc żeby zapomniec o meczu a tu ludzie i tak o tym spamują.

Chelsea to zera, nie potrafią strzelić, ani nawet zachować się fair.

Ohoho, widzę kogoś sezonowa zazdrość zżera? Naucz się przegrywać koleżko, bo w życiu będzie Ci zbyt trudno.

Opublikowano

I dobrze, że ta maluteńka "farsa" przegrała. To są jebani sezonowcy. Chelsea przygotowywała się mentalnie i fizycznie do tego meczu. Farsa pewnie myślała, że wygra, a tutaj proszę :)

Żeby Bayern wygrał. Wtedy będzie ciekawy finał, od kilku sezonów, a tak to ta jebana Farsa i Real.

Gość malutki688
Opublikowano

Poywole sobie yacztowac trenera FC Barcelonz przed meczami :gdy zobaczylem ze gramy z Chelsia bylem pewny ze bd grac w finale.

Btw czemu Terry dostal czerwona?akurat do kibla polzalem i chyba nie pokazuja w studio powtorki z ta akcja

edit juz wiem

Opublikowano

http://www.opposingviews.com/i/sports/soccer/video-john-terry-gets-red-card-during-chelsea-vs-barcelona

Tutaj i GIF i Video :) Proszę.

BTW. Zmień sobie tą klawiaturę, bo się przestawiła ci na niemiecką (CTRL+SHIFT)

Gość malutki688
Opublikowano

Ja tam jestem kibicem Manchesteru United ale chyba Chelsia byla moja 2 ulubiona druzyna i mam nadzieje ze w finale wygra z druzyna z browariii:d

Opublikowano

Chelesea to zero! Nie umieja grać tylko farcą .... moze nie?? Barca miała pecha i tyle, messi zjebał i wg ma kryzys...ale

!!!MIMO WSZYSTKO BARCA!!!

Opublikowano

Jak patrzę na was sezonowcy to żal mi się Was robi. Ch*ja wiecie o piłce, a kibicujecie farsie tylko dlatego, że wygrywa. G*wno obchodzi was, że farsa zawsze otacza sędziów, zeby zulic zolte kartki oraz karne, zawsze robi niemilosierny teatr, a na treningach nawet cwiczy wymuszanie rzutow wolnych, macie najwiecej sezonowcow i to jest wasze przeklenstwo, a prawda jest taka, że to Cristiano jest najlepszym pilkarzem swiata, messi bez iniesty i xaviego nie istnieje co widac w reprezentacji Argentyny.

Wy nawet nie oglądacie meczy co tydzień Primera Division tylko jak jest coś ważnego to się nagle pojawiacie. Żal MI WAS!

2070d6e5f8b5c.png

By Cristiano.

Gość malutki688
Opublikowano

Widac kolego jakie masz pokecie o futbolu:)

Chelsia okaza sie lepsza poraz kolejny i dobrze ze sedzia nie zmienil loaow spotkanoa ja?k w 2010 pisane z foma edit to pojecie skoerowane do sezonowca. Jutro sie

Opublikowano

Zastosowanie frajerskiej, a zarazem diabelskiej taktyki ;) Autobusik. Chelesea pokazało, że mimo gdy przegrywa potrafi się zrehabilitować, a co do Messiego ;) Każdy głupek strzela w słupek hahaha Życzę The Blues by dotarli do finału i grali z Realem <3 Hala Madrid! Tylko Real!

Opublikowano

Grać całkowicie defensywnie i wygrać z "najlepszą" drużyną na ich własnym stadionie?. Bezcenne.

teraz tylko modlic sie by bajern wygrał. juz nudne te wygrane realu i barcy.

Powiedz mi kiedy ostatnio Real wygrał cokolwiek oprócz CdR rok temu z barsą?

Real po 10 puchar Europy!

Ps. Nie mogłem się powstrzymać ;f

1393461645-U349224.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...