Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

chelsea pojedzie do monachium

aness

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 63
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

ahahhahahahahahahahahahahahahhaahah

Co głupie gimnbusy już nie są za bogatą Barcunia ? hahahahahahah

Jeszcze Real w dupe i tyle

1xbQbvo.png

"Znalazłem w sobie radość wynikającą  ze świadomości, że chcę wałczyć" - Witold Pilecki

Opublikowano

Pięknie Chelsea wczoraj grała chodź na początku wydawało się że coś im nie idzie lecz po czerwonej kartce Terrego nabrali sił i cóż są w Finale LM , mam nadzieje tylko że zagrają z Bayernem , wtedy było by pięknie . Dwie " niby " najlepsze drużyny świata odpadły by w półfinałach.

Chelsea4Ever

vrjY4x7.png
by Regman

Opublikowano

Pieniadze nie graja, Fabregas jak zwykle widać że do barcy poszedł bo to udawaczka. Skurwił sie po przyjściu do Dumy Chujoloni ;D W Arsenalu grał lepiej, miał lepszego trenera i lepszą lige ;]

Real teraz w dupe i mamy mecz godny uwagi który z checia zobacze ;]

1xbQbvo.png

"Znalazłem w sobie radość wynikającą  ze świadomości, że chcę wałczyć" - Witold Pilecki

Opublikowano

Najpierw gimbusy z gimnazjum spamiły o barcy vs real i był płacz co lepsze teraz barca vs chelsea i jest to samo.Upierdoliła się jakaś moda i łażą tacy i pierdolą a normalnych chuj strzela.

Jebać barce, real, chelsea i inne symulanckie gówna

Opublikowano

Najpierw gimbusy z gimnazjum spamiły o barcy vs real i był płacz co lepsze teraz barca vs chelsea i jest to samo.Upierdoliła się jakaś moda i łażą tacy i pierdolą a normalnych chuj strzela.

Polać temu PANU!

1xbQbvo.png

Opublikowano

Hahaha , wszyscy obstawiali na Barce a teraz już nie gra . Jeszcze tylko Real przegra i koniec z ich faworytami .

Gram w :

Battlefield Heroes , Battlefield Play4Free , Minecraft

Pomogłem? Daj Plusa :)

Opublikowano

Hehehe kurs był 5 coś na Chelsea postawiłem stówkę na nich i zarobiłem 500 ;) Także jestem zadowolony :D wszystko na temat

06111340665805659837.png

Spróbuj dać mi lajka z wciśniętym lewym ctrl i zobacz co się stanie :D

Opublikowano

Na bank chelsea symuluje. Obejrzyj pare kolejek ligi angielskiej leszczu i nie wypisuj tych bzdur.

PS Zapewne chodzi Ci o Drogbę, który leżał dłuzszy czas na boisku tydzień temu na Stamford Bridge ? Powiem Ci cos : jak ktoś waży 90 KILO i ma 1.89 m wzrostu to jak spadnie z wysokości 1-1.2 m to musi trochę zaboleć.

2070d6e5f8b5c.png

By Cristiano.

Opublikowano

Raz się wygrywa raz się przegrywa - taki urok futbolu. Tylko są niestety są tacy debile ,którzy każdą w przegraną wymieszają zespół z błotem. Nie którzy z Was piszą że bogatą barcelonką ,to lepiej spójrzcie na budżet Realu i jego długi sięgające miliardów. Jesteście zrąbanymi subiektywistami ,nie możecie znieść tego jak przegra Real ,i znowu zawsze znajdzie się jakiś powód (źle przycinana trawa itp.) . A ciągle piszecie jacy to fani Barcelony nie sezonowcy ,a spójrzcie na Waszych "fanów" ,daję ręke ,że 80% z Was kibicuje Gal

Opublikowano
Na bank chelsea symuluje. Obejrzyj pare kolejek ligi angielskiej leszczu i nie wypisuj tych bzdur.

PS Zapewne chodzi Ci o Drogbę, który leżał dłuzszy czas na boisku tydzień temu na Stamford Bridge ? Powiem Ci cos : jak ktoś waży 90 KILO i ma 1.89 m wzrostu to jak spadnie z wysokości 1-1.2 m to musi trochę zaboleć.

Nie chodzi mi baranie o konkretną drużyne.Piłka nożna to jedna wielka suymulacja.Wypierdoli się i udaje ze go boli po czym sędzia go olewa wstaje i gra dalej jakby nigdy nic, to samo zresztą jak sędzia uzna faul bo wstanie i gra odnowa..

Rozumiem że ktoś się interesuję piłką nożna i ogląda to i nie mam nic przeciwko ale ileż kurwa można patrzeć i słuchać jak jebana dzieciarnia pierdoli barca vs chelsea albo real?

Opublikowano

Tutaj coś na poprawienie humoru:

66568-sezonowcy.jpg

Chelsea symuluję? pf... Oglądaj sobie Premier League. Tam jest BRUTALNA walka o piłkę i co? Nie ma żadnych symulantów piedolonych. Co do czerwonej kartki Terrego to wgl jej nie powinno być. W Anglii to jest codzienność takie lekkie pchnięcie. Na meczu widać, że Terry lekko go pchnął w plecy z kolana i już płacze i leży na murawie zwijając się z bólu..

Opublikowano

Niedojebani jesteście czy nie czytacie tego co napisałem?Kurwa nie raz natrafie na jakiś mecz barcy to każdy niby faul jest symulowany, real to samo.Chelsea może nie ale napewno im się zdaża

Opublikowano

Fabregas sprzedawczyk chciał trofea i rywalizację a ma jakieś zjebane rozgrywki z osasuna i 2 miejsce w. Tabeli

Cwelsi miało pokonać Farce i przegrać z Bayernem 3-0

Wenger to niekompetenty frajer ale dziękuję mu ze za fabregasa ściągnął Artete

Bayern ogarnięty zwycięzca LM

Opublikowano

Po chuj obrażacie barce czy tam real?Jakie wy macie do tego kurwa prawo .

Jebane dzieci . Idźcie sobie pograć w tibie kurwa ...Jebani zazdrośnicy .

wkurwia mnie takie coś.

barca nie w formie i tyle.

I tak nawet dobrze że chelsea się dostało należy im sie to

Opublikowano

Jak patrzę na was sezonowcy to żal mi się Was robi. Ch*ja wiecie o piłce, a kibicujecie farsie tylko dlatego, że wygrywa. G*wno obchodzi was, że farsa zawsze otacza sędziów, zeby zulic zolte kartki oraz karne, zawsze robi niemilosierny teatr, a na treningach nawet cwiczy wymuszanie rzutow wolnych, macie najwiecej sezonowcow i to jest wasze przeklenstwo, a prawda jest taka, że to Cristiano jest najlepszym pilkarzem swiata, messi bez iniesty i xaviego nie istnieje co widac w reprezentacji Argentyny.

Wy nawet nie oglądacie meczy co tydzień Primera Division tylko jak jest coś ważnego to się nagle pojawiacie. Żal MI WAS!

Dzieci nie powinny sie wypowiadać na forum, idz sie uczyc na sprawdzian w podstawowce :)

RaVneS - najgorszy mod ever. Tylko życzyć szybkiego odejscia na emeryture :).

Trolling/hejting moim Graalem. Feed the troll!

Opublikowano

Dzieci nie powinny sie wypowiadać na forum, idz sie uczyc na sprawdzian w podstawowce :)

Spamujesz, gdybym był konfidentem to bym Cie zgłosił ale ja szanuję drugiego człowieka i nie strzelam z ucha.

Nie z tym ze Chelsea to symulanci to się nie zgodzę. Najwięcej symulantów jest w lidze Hiszpańskiej. Angielska, Bundesliga, Polska (co ja pisze? ;|) w tych ligach jest twarda gra.

Obecnie oglądam tylko PL i Bundeslige tam jest wyrównany poziom i nie ma kibiców gówien ;)

1xbQbvo.png

Opublikowano

Skomentuję to tak - i dobrze. Real i Barcelona to już strasznie oklepany finał LM. Teraz przynajmniej będzie ciekawie ;)

86506195548292095751.png

exModerator minecraft.MPCforum.pl | exMPC Media Team | exKidModerator SF 09/11

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...