Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja]My little pony

xPonury

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

arko94

Normalnie nic bym nie pisał,ale biedaczysko potrzebuje pilnej pomocy lekarskiej.

Mam nadzieje,że nie jest jeszcze dla ciebie za późno,mój biedaku...

Jak ograniczonym trzeba być by oceniać rzeczy,których się nie widziało na oczy oraz przy okazji łatać braki inteligencji za pomocą kolokwializmów...

Stereotypowy przykład strachu przed nieznanym nie będącym(jednocześnie)w najmniejszym stopniu poinformowany o danym temacie.Epik argument dude.

Opublikowano

arko94

Normalnie nic bym nie pisał,ale biedaczysko potrzebuje pilnej pomocy lekarskiej.

Mam nadzieje,że nie jest jeszcze dla ciebie za późno,mój biedaku...

Jak ograniczonym trzeba być by oceniać rzeczy,których się nie widziało na oczy oraz przy okazji łatać braki inteligencji za pomocą kolokwializmów...

Stereotypowy przykład strachu przed nieznanym nie będącym(jednocześnie)w najmniejszym stopniu poinformowany o danym temacie.Epik argument dude.

A tobie chuj do tego, że nie toleruję pedalstwa? Geje niech spierdalają.

W ogóle do czego to doszło, żeby leczyć homofobów, a samych homosiów już nie, tak jakby bycie homo było szczytem normalności i zdrowia psychicznego. Przecież bycie homo nie jest normalne, prokreacja nie działa dla dwóch facetów/dwóch kobiet, to jest kurwa wbrew naturze, więc dlaczego takich ludzi obowiązkowo nie zamyka się w psychiatryku i nie leczy z pedalstwa?

hejter naczelny | aktywny od 2k6 | król forumka | gold member | blue member | mpc champion | best member | exmod | exvip
Km5iG.png

Opublikowano

Kolejny biedak...po pierwsze spróbuj ograniczyć kolokwializmy.Tylko potwierdzają moją teorię co do tego(Polskiego) społeczeństwa.

Nikt nie twierdził,że bycie homo jest szczytem normalności,ale jest to na tyle popularna hm...,,przypadłość'',że normalny inteligentny człowiek to zaakceptuje.A odpowiadając na twoje pytanie dlaczego takich ludzi się nie zamyka w psychiatryku.Ponieważ są oni integralną częścią społeczeństwa.Wbrew temu czy ci się to podoba czy nie.Musisz to zaakceptować,jeśli chcesz żyć normalnie po za internetem.Po za tym(wiesz lub nie)znam bronies(fanów serialu MLP FIM)którzy też są homofobiami.Ich można jeszcze wyleczyć a takich jak ty... cóż życzę szczęścia.

Opublikowano

Endymion_

Proszę zdefiniuj ,,jaranie się czymś'' jestem po prostu fanem dobrego show.Tak samo jak fanem wiedźmina,gothic'a,broni białej.Po za tym widać,że nie oglądałeś w ogóle żadnego odcinka.Polecał bym obejrzeć normalną wersję(polska imo trochę ssie)z 3 odc przynajmniej.Dopiero wtedy moglibyśmy pogadać na tym samym poziome wiedzy.

IMO może to troszeczkę pomoże:)

Opublikowano

Dostanę warna, ale:

KUCE TO PEDALSTWO JA PIERDOLE JAK MOŻNA OGLĄDAĆ TO GÓWNO MAJĄC WIĘCEJ NIŻ 5 LAT JA PIERDOLE?!?!?!

Za moich czasów oglądało się pokemony i inne dziwne bajki z cartoona albo fox kids. :C

Opublikowano

Lol kuce hahahahhah , rozpierdala mnie dzisiejszy świat.

Obejrzyjcie se dragon balla , to zrozumiecie .

A nie sorry wy młodsi nawet nie wiecie co to jest ;x

­39566146920630933015.png

Opublikowano

Jak byłem dzieckiem to oglądałem dragon ball , pokemony , beyblady , yu gi ohy , króla szamanów itp . a nie jakieś kolorowe kucyki

Lol kuce hahahahhah , rozpierdala mnie dzisiejszy świat.

Obejrzyjcie se dragon balla , to zrozumiecie .

A nie sorry wy młodsi nawet nie wiecie co to jest ;x

Od siebie dodam że kiedyś miałem sygnaturę z brollym ( nie wiem jak to przekształcić w sygnie był broly i chuj ) to ktoś kazał mi wykurwiać do "mojego naruto"

obejrzyj sobie Dragon Balla, który niesie więcej pozytywnych wartości(no chyba, ze zamiast mózgu ma się ziemniaka i jedyne co się z tego anime wynosi to tłuczenie się po mordach).

ja wychodzę na balkon w słoneczny dzień gromadzę energię ze wszechświata i nakurwiam spirit bomby h3h3h3h3

Opublikowano

Ludzie, opanujcie się, jeśli ktoś oglądający MLP to homo, to idąc tym tokiem myślenia, każdy kto ogląda wiadomości to geniusz, każdy człowiek oglądający programy kulinarne jest mistrzem kuchni itd...

Haterzy to biorą bardziej do siebie niż osoby bezpośrednio tym zainteresowane. Czemu? Taka jest ich natura, nie pozwala im ignorować napotkanych zachowań, oni by chcieli je wyeliminować, a denerwuje ich bezradność w tym kierunku...

Oczywiste jest, że oglądanie kuców nie jest całkowicie normalne - to nie podlega dyskusji, ale powiem wam jedno. Nienormalność, to jedyna słuszna postawa człowieka, pomyślcie jaki ten świat byłby nudny, gdyby wszystko było "normalne"...

Zachowujecie się jak PIS-owscy konserwatyści...

DOWN:

A brak tolerancji to debilizm...

DOWN EDIT:

A ja wolę nie być ani debilem ani pedałem, jak na razie mi się to udaje

:)

742611478555387739101.jpeg

Opublikowano

a bycie pedałem

nie jest normalne, prokreacja nie działa dla dwóch facetów/dwóch kobiet, to jest kurwa wbrew naturze, więc dlaczego takich ludzi obowiązkowo nie zamyka się w psychiatryku i nie leczy z pedalstwa? "

Temat zszedł nieco z kursu, bo fani MLP nie mają nic wspólnego z pedałami, ale odpowiem ci na twoje pytanie.

Ponieważ człowiek ma wolną wolę i może robić co chce, NIKT nie może nikomu niczego zakazać, a burzeniem się przeciwko porządkowi świata jest brak tolerancji, który tę zasadę łamie.

Ignorowanie niepożądanych zachowań jest 2 100% normalne, próby tępienia ich u innych ludzi to debilizm.

Opublikowano

Ludzie, opanujcie się, jeśli ktoś oglądający MLP to homo, to idąc tym tokiem myślenia, każdy kto ogląda wiadomości to geniusz, każdy człowiek oglądający programy kulinarne jest mistrzem kuchni itd...

Haterzy to biorą bardziej do siebie niż osoby bezpośrednio tym zainteresowane. Czemu? Taka jest ich natura, nie pozwala im ignorować napotkanych zachowań, oni by chcieli je wyeliminować, a denerwuje ich bezradność w tym kierunku...

Oczywiste jest, że oglądanie kuców nie jest całkowicie normalne - to nie podlega dyskusji, ale powiem wam jedno. Nienormalność, to jedyna słuszna postawa człowieka, pomyślcie jaki ten świat byłby nudny, gdyby wszystko było "normalne"...

Zachowujecie się jak PIS-owscy konserwatyści...

DOWN

A brak tolerancji to debilizm...

Ale tolerancja ma swoje granice. Jestem ciekaw co by się z Tobą działo, gdybyś w wojsku poinformował kompanów o tym, że to oglądasz. Ty mi tu Jarkiem nie strasz, bo do polityki się nikt nie miesza. Tacy idioci przeczytają kilka artykułów o wolności i wychodzą Luntki, Gracjany, Szpaki i inne pedały. Żeby to lubić trzeba mieć IQ niższe niż temperatura pokojowa. Ktoś z tych rolniczych pajaców mówił mi, ze to świetna bajka o przyjaźni. Myślałem, ze jebnę. Zamiast oglądać to, to obejrzyj sobie Dragon Balla, który niesie więcej pozytywnych wartości(no chyba, ze zamiast mózgu ma się ziemniaka i jedyne co się z tego anime wynosi to tłuczenie się po mordach).

Przesłanie do was pajace(tak, do tych którzy jarają się tymi spedalonymi kucami): "Wypierdalać do Bombaju – tam możecie dalej śnić."

P.S. Kto umie obsługiwać Photoshopa i zmodyfikuje tego jpga?

jaranie.jpg

Opublikowano

Ale tolerancja ma swoje granice. Jestem ciekaw co by się z Tobą działo, gdybyś w wojsku poinformował kompanów o tym, że to oglądasz. Ty mi tu Jarkiem nie strasz, bo do polityki się nikt nie miesza. Tacy idioci przeczytają kilka artykułów o wolności i wychodzą Luntki, Gracjany, Szpaki i inne pedały. Żeby to lubić trzeba mieć IQ niższe niż temperatura pokojowa. Ktoś z tych rolniczych pajaców mówił mi, ze to świetna bajka o przyjaźni. Myślałem, ze jebnę. Zamiast oglądać to, to obejrzyj sobie Dragon Balla, który niesie więcej pozytywnych wartości(no chyba, ze zamiast mózgu ma się ziemniaka i jedyne co się z tego anime wynosi to tłuczenie się po mordach).

Przesłanie do was pajace(tak, do tych którzy jarają się tymi spedalonymi kucami): "Wypierdalać do Bombaju – tam możecie dalej śnić."

P.S. Kto umie obsługiwać Photoshopa i zmodyfikuje tego jpga?

jaranie.jpg

Wojsko?

Przeczytaj sobie mój poprzedni post o psychice hatera. To z wami jest coś nie tak...

A co do DB? Oczywiście, że oglądałem i potwierdzam, ma w sobie dużo więcej wartości niż MLP, to jednak nic nie znaczy...

DOWN

Nie, jeśli otwarcie mówisz co cię wkurwia i dążysz do wyplenienia tego, to idealnie pasujesz do definicji hatera...

A czym się różni amerykańskie wojsko od polskiego? W polskim jest więcej debili, tyle wiem...

Opublikowano

Wojsko?

Przeczytaj sobie mój poprzedni post o psychice hatera. To z wami jest coś nie tak...

A co do DB? Oczywiście, że oglądałem i potwierdzam, ma w sobie dużo więcej wartości niż MLP, to jednak nic nie znaczy...

A co ma amerykańskie wojsko do polskiego? Po drugie, nie jestem haterem, tylko otwarcie mówię co mnie wkurwia. Widać różnicę?

Opublikowano

Nigdy tego nie oglądałem i oglądać nie mam zamiaru, ale hejtował też nie będę, bo każdy ogląda to co lubi, nie chcę mieć wpływu na wasze wybory. Jednym to lepiej robi na umyśle, drugim nie bardzo...ja szczerze powiem, że z takich bajek.. (z dzieciństwa ) to tylko Bolek i Lolek, Tom & Jerry

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...