Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja]My little pony

xPonury

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Niedawno zakończył się drugi sezon MLP ;)

Tworzę ten temat specjalnie dla fanów ,którzy chcą porozmawiać na ten temat

Nie tylko o końcowym odcinku ,ale też o całym 2 i 1 sezonie ^^

Wiem to ,że na pewno będzie też 3 sezon :P

Myślicie ,że będzie miał też 26 odcinków jak pierwszy i drugi ?

I wie ktoś kiedy można się go spodziewać :P ?

Oraz zapraszam do ogólnej dyskusji

PS.

Znalazłem w HD ostatnie 2 odcinki czyli "A Canterlot Wedding" z polskimi napisami :

http://www.youtube.c...feature=mh_lolz

MAL

Uwielbiam "znawców" , którzy nakładają swój styl gry innym. Każdy ma własny styl i upodobania... Trzeba je tylko odkryć.

Opublikowano

Premiera 3 sezonu będzie chyba we wrześniu

Ps nie jestem pewien jutro postaram się czegoś dowiedzieć

1330007971-U359964.png

Opublikowano

Co to się dzieje z tymi ludźmi...

Beznadziejne te mlp przecież to dla dziewczyn jest czyż nie? Może chane montane też oglądacie? ;p

Opublikowano

Kejsi jak można napisać nie polskie imię przez CH

Kurwa jeżeli wam się nie podoba to nie piszcie tego

1330007971-U359964.png

Opublikowano

:) Czekam na 3 sezon...

Dla ludzi pytających się co w tym jest - Ja osobiście nie potrafię powiedzieć, po prostu zajebiście pozytywne i miło się to ogląda

:D

742611478555387739101.jpeg

Opublikowano

Jeżeli się komuś nie podoba MLP nie spamujcie tym tutaj tylko zamknijcie okno przeglądarki i już ...

MAL

Uwielbiam "znawców" , którzy nakładają swój styl gry innym. Każdy ma własny styl i upodobania... Trzeba je tylko odkryć.

Opublikowano

jjaypedofil to oglada a ogladajace go dzieciaki rowniez to ogladaja schodzac na droge homoseksualizmu

serial jest przeznaczony dla malych dziewczynek a nie dla facetow

chcecie dyskutowac o mlp wpiszcie w google portal dla gejow i udajcie sie na 1 pierwsza strone jaka wam wyskoczy

na 100% znajdziecie tam wesolych rozowych podobnych wam chlopcow doceniajacych wdzieki kucykow

elo

s2c77Oa.png

Opublikowano

Pedalstwo się szerzy.

hejter naczelny | aktywny od 2k6 | król forumka | gold member | blue member | mpc champion | best member | exmod | exvip
Km5iG.png

Opublikowano

po prostu u nich nie jest wykształcona dobrze dojrzałość emocjonalna. Z wiekiem powinniśmy dojrzewać fizycznie i psychicznie. Są zachowania godne chłopców i dziewcząt, powinna być tu widoczna granica. Ci co uważają że oglądanie MLP jest fajnie to coś tu jest nie tak...

Zajmijcie się jakimiś męskimi zajęciami typu siłownia naprawić coś no ale bez jaj, oglądacie serial dla 4 letnich dziewczyn to nie jest normalne...

ja wciagałem kakao xD ale szału nie było ;p

Opublikowano

po prostu u nich nie jest wykształcona dobrze dojrzałość emocjonalna. Z wiekiem powinniśmy dojrzewać fizycznie i psychicznie. Są zachowania godne chłopców i dziewcząt, powinna być tu widoczna granica. Ci co uważają że oglądanie MLP jest fajnie to coś tu jest nie tak...

Zajmijcie się jakimiś męskimi zajęciami typu siłownia naprawić coś no ale bez jaj, oglądacie serial dla 4 letnich dziewczyn to nie jest normalne...

Nie chcę broń boże niszczyć twoich ideałów, ale nienormalne zachowania wcale nie są przypisywane do nienormalnych ludzi...

A co do bardziej męskich zajęć... Ich zaniedbywanie to też kwestia indywidualna. (osobiście - 2 dan karate, raz w tygodniu basen + siłownia, w międzyczasie przerywane pracą na budowie...)

742611478555387739101.jpeg

Opublikowano

jjaypedofil to oglada a ogladajace go dzieciaki rowniez to ogladaja schodzac na droge homoseksualizmu

serial jest przeznaczony dla malych dziewczynek a nie dla facetow

chcecie dyskutowac o mlp wpiszcie w google portal dla gejow i udajcie sie na 1 pierwsza strone jaka wam wyskoczy

na 100% znajdziecie tam wesolych rozowych podobnych wam chlopcow doceniajacych wdzieki kucykow

elo

Kurwa ten JJpedofil nie zapoczątkował oglądania kucyków przez chłopaków ale przez to że on robił z tego strema wyrobiło się takie zdanie na osobach oglądających kucyki że to dzieci majnkrafta

1330007971-U359964.png

Opublikowano

I nie każda osoba oglądająca MLP to homo ...

Sądząc po twojej wypowiedzi sam możesz nim być ...

MAL

Opublikowano

Dobra, zmieniłem zdanie. Obejrzałem 1 odc. w celach edukacyjnych of course i się jakoś samo 6 zrobiło... :X Po prostu bajka jest dobra jak stare bajki na, które czekały całe rodziny :D

Opublikowano

Jaki prawdziwy męszczyzna może oglądać kucyki dla 10 latków ?

no i za wyrażenie swego zdania dostałem warna , ja pierdole pozdrawiam RCF'a ( czy jakoś tak )

Opublikowano

Kurwa ten JJpedofil nie zapoczątkował oglądania kucyków przez chłopaków ale przez to że on robił z tego strema wyrobiło się takie zdanie na osobach oglądających kucyki że to dzieci majnkrafta

Pedały, a nie dzieci majnkrafta, i to nie zdanie tylko fakt.

hejter naczelny | aktywny od 2k6 | król forumka | gold member | blue member | mpc champion | best member | exmod | exvip
Km5iG.png

Opublikowano

I nie każda osoba oglądająca MLP to homo ...

no tak nie kazda ogladajaca mlp dziewczynka jest lesbijka

Sądząc po twojej wypowiedzi sam możesz nim być ...

powiedzial pedal ogladajacy kolorowe kucyki

s2c77Oa.png

Opublikowano

Debilizm, dysmózgia i kretynizm się panoszy. Patrząc na tych jebanych kretynów oglądających to gówno to jestem za aborcją, bo TO KURWA NIE JEST NORMALNE. A jeśli nie aborcja to chociaż obowiązkowa służba wojskowa. Taki jeden z drugim fan tego gówna dostałby parę razy wpierdol i by się nauczyli.

Jak ograniczonym umysłowo trzeba być, żeby mieć więcej niż 10 lat i zachwalać to gówno?

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...