Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

M2ToolUP ~ Centrum zarządzania serwerem gry Metin2!

Terenzo.

Rekomendowane odpowiedzi

Specjalista
Opublikowano

Terenzo Dasz nowego linka ??

Bo jak clikam Download to zamiast odliczania jest NaN :/

A program mi się przyda.

Pomogłeś,pomogę kiedy tylko brachu mogę!

graphic.png

• Odpowiedzi 174
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie działą mi generator sklepów nic się nie pokazuje jak klikam wczytaj itemy

ikony przedmiotów i item_list.txt wrzucasz do "M2ToolUP.Data\Items\" - według wzoru zamieszczonego w tymże katalogu.
Opublikowano

ikony przedmiotów i item_list.txt wrzucasz do "M2ToolUP.Data\Items\" - według wzoru zamieszczonego w tymże katalogu.

Lipa nie działa jak wrzucę ikony do items

Opublikowano

@ Topic

Fajne narzędzie do serwera, lecz przydałaby się możliwość zmiany portu łączenia z mysql bo teraz wszystkie konwertery w tym programie są mi bezużyteczne a jednocześnie najbardziej potrzebne ..

I'm here for You, not for myself

Always help You

Opublikowano

Konwertery do TXT nie działają, psują się type itemów a jeśli chodzi o moby to tak jak ktoś wyżej napisał - nie można bić metinów itd. tutaj zapewne też sprawa z type, gdyby nie to - program byłby fajny.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

A ja mam taki problem, że rozpakowałem root a teraz go nie chce spakować. Tzn niby pakuje a w pack plik root jest bez zmian, nie to zmodyfikowane tylko stare.

• 4 tygodnie później...
  • 4 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

Bardzo fajna rzecz. Na pewno ułatwi mi to pracę, bo jestem początkującym w tych sprawach.

Jeszcze raz, wielkie dzięki za program, już pobieram!

Dam plusa, jak tylko będę mógł. Pozdrawiam!

25 | 50 | 100 | 150 | 200 | 250 | 300 | 350 | 400 | 500 | 550 | 600 | 700 | 800 | 1000 | 1500 

>>> 15% Ostrzeżeń <<<

Nie wciskaj tego !

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Polecam usunąć błąd z konwertowaniem Metinów oraz Teleportów gdyż po prze konwertowaniu mob_proto przestają działać.

Jak przestają działać ? Zamieniają się w obiekt jak NPC.

A tak to w sumie dobrze, zostawię + jak będzie działać program bez zarzutu, jak napisałem wyżej ;)

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Jakie Server files mam wziasic rzeby mug zy conwertovane item_proto.txt / item_names.txt urzywaci urzywam Niemeckie od [invoice] z 40k Game orginalne Protos hochdzom alle z Convertowane nie wyhodzi taki blond w Putty:
Assertion failed: (index < row->size()), function AsStringByIndex, file CsvReader.cpp, line 395.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...