Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

M2ToolUP ~ Centrum zarządzania serwerem gry Metin2!

Terenzo.

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 174
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Fajny programik ale nie polecam tworzenia itemów w tym programie bo buguje baze :P

Dobrze wiedzieć.. :D

Ps. Może potem wyłapie ten błąd, bo teraz nie mam czasu.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Oo stary dzięki =) najleprze pakery do tych czasów jakie znalazłem chociaż już nie będe musiał się męczyć z wpisami .xml :P tylko jest jeden problem coś te pakery nie chcą zmieniać rozszerzenia plików np z eix,epk na .dr2 , .dr5 chodzi mi o mt2 tools i file archiver ale i tak dostaniesz lajka za robotę :D

Opublikowano

Dzięki za wstawkę. Przydało się. Tylko szkoda, że nie można samemu wpisywać lokalizacji modelii.

No wpisywać nie można ale to się zmienia poprzez zmianę położenia plików w folderach.
Opublikowano

Super dzięki napewno się przyda ;)

///Pytanie do autora: Gdy wypakuję np Roota. a Potem chcę spakować to gdzie to się pojawia gdy pakuję ? Bo nie wiem ;/ Ale tak to wielkie dzięki za taki program :). Tylko czekam na odp z tym pytaniem co zadałem ;)....

///Cofam pytanie: Cofam pytanie z powodu że już wiem. Odrazu zapisuje w cliencie :)

• 4 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Terenzo program poprawiłeś w końcu ??

Wszystko działa, konwertery, polskie znaki itd ??

I'm here for You, not for myself

Always help You

Opublikowano

Dobra all działa. Dałem sobie radę świetny program:)

giphy.gif

"Są ludzie, którym szczęście mig­nie tyl­ko na mo­ment, na mo­ment tyl­ko się ukaże po to tyl­ko, by uczy­nić życie tym smut­niej­sze i okrutniejsze." ~ Stanisław Dygat

• 3 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
  • 4 tygodnie później...
Opublikowano

W item makerze bonus szansa na blok jest pomylony z szansa na odbicie, a szansa na odbicie z szansa na unikniecie klatwy (?)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...