Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dedyk]Lyssa-Evolution OldSchoolowy Server 90 Cap Na Plikach Ecsro(Stary system Jobów)

xFatality

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Drodzy Forumowicze!

Drużyna LyssyOnline chciałaby ogłosić otwarcie naszego drugiego servera - Lyssy-Evolution!

Server ten jest bazowany na plikach Ecsro, które kiedyś dawały dużo zabawy ponad 1,5k playerom z całego świata!

~~~~Stronka i download~~~~

Lyssa-Evolution Website

~~~~Client~~~~

Personal FTP Best speed:

Torrent NEW client !

FTP Client !

----------------------------------------------------------------------------------

Bez całego clienta może być sporo crashów.

----------------------------------------------------------------------------------

~~~~Informacje o serverze~~~~

Server|Raty

Exp Rate|30x

Party Exp Rate|30x

Drop Rate|15x

Gold Drop Rate|15x

Sox Drop Rate|2x

Job|1x

Alchemy|Normal 1x

Berserker|1x

Magic POP|Doesn't Exist

Server|Information

Level Cap|90

Skills Cap|90 (Wszystkie 90 skille zostały dodane + snow shield)

Mastery Cap| 300

Weapon Gear| 9 Degree

Gear Cap| 9 Degree

Guild&Union Emblems|Off

Maps - Region| Wszystkie Regiony działają

Race|Tylko China

Fortress War| Off

Capture The Flag| Off

Battle Arena|Off

Magic Pop|Off

Server Capacity|1000 slotów

Players|N/A

Status|24/7

Host|Dedicated 24/7 Uptime

GMs|Przyjacielscy zawsze odpowiedzą na pytania

Status|http://server.blackoutgaming.net:8022/status/?dns=176.31.236.165&port=15779&style=13

Traffic|Easy

Wersja|Ecsro Server Files

IP|188.165.211.109

Port|15779

Auto-Potion|Nie ma

Community|N/A

Bot|Dozwolony

~~~~Główne zalety~~~~

-Stary system jobów !

sro2012042101195771.jpg

-Stare glowy !

sro2012042101232382.jpg

-Stary exp bar !

sro2012042101244865.jpg

-Działające 70+ skille

sro2012042101263169.jpg

sro2012042101284807.jpg

-Tylko chińskie postacie!

-Brak spawnu titan uniqów

-Stary item mall

sro2012042101302297.jpg

-Brak debufów

-Taki sam jak ecsro było kiedyś =)

~~~~Start Itemy~~~~

Chcielibyśmy stworzyć coś podobnego do ecsro, więc nowi gracze dostają 1m golda, 5k skill pointów i 1 i połowę inventory page.

sro2012042101451267.jpg

sro2012042101451489.jpg

~~~~Stacki Itemków~~~~

sro2012042101581096.jpg

~~~~Nasz Cel~~~~

Naszym celem jest stworzenie równego i sprawiedliwego servera dla wszystkich graczy, którzy tęsknią za ecsro i chcieliby móc jeszcze raz na nim zagrać.

~~~~GM Team~~~~

Active and friendly =)

[GM]Rilee - head admin, db coder, media.pk2 coder, english and french support ingame.

[GM]Ace - head admin, db coder, media.pk2 coder , polish and english support ingame.

[GM]Raphael - GM, french and english support ingame.

[GM]Fatality and [GM]Fatal - GM, db coder , media.pk2 coder, polish and english support ingame

[GM]Chupacabra - Event GM, polish and english support ingame.

Każdy jest mile widziany!

Jakieś suggestie ? Piszcie tu albo na naszym forum.

Mam nadzieję, że wam się spodoba.

Pozdrowienia Lyssa Team!

• Odpowiedzi 88
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

A jednak Fatal :D więc dobrze zagram na serwerze z racji tego iż też jestem miłośnikiem capu 90 lecz proszę was usuńcie SN. Powiem szczerze że nie mogę się doczekać aż zagram na tym serwerze, nie wiem :D to może ten przeskok z ZSZC na ESRO tak zmienił moje poglądy macie wielki plus z racji tego że zrobiliście tylko "China" i niech tak zostanie. Już mam dylemat jaką postacią zagrać na serwerze :) na ten moment zastanawiam się nad Bowem / Nuker ( Spear ).

True love survives all

Opublikowano

Tak domen1910 serwer jest już ONLINE i dostępny dla każdego gracza więc zapraszamy!

http://server.blacko...=15779&style=13

Więc tak chciałbym utworzyć guild : "Resis7ance" z ECSRO Jeżeli jest ktoś chętny i chce do nas dołączyć to zapraszam do pisania w grze pod nick : Niven myślę że razem z wami stworzymy coś naprawdę fajnego! Ahh te czasy z ECSRO:

True love survives all

Opublikowano

Z czego chcecie to utrzymać ? Z kieszenie bogatego turka ? Moje pytanie po co robić drugi serwer jak na pierwszy nie przewala wam się graczami ?

Pomogłem? Kliknij : 83ab61d98042655cm.jpg

Opublikowano

Jak klikne żeby pobrało to mnie przekierowywuje na strone http://lyssa-evoluti...et/download.php i nic sie nie dzieje. I przez FTP i przez torrenta.

Proponuje użyć innej przeglądarki

OK to ja tez zaczne grac juz sciagam widze 1/1000 :D Jaki bot tu działa?

Myśle iż to kdbot albo mbot , sprawdze zaraz.

Z czego chcecie to utrzymać ? Z kieszenie bogatego turka ? Moje pytanie po co robić drugi serwer jak na pierwszy nie przewala wam się graczami ?

Drogi użytkowniku "Nagi" to skąd biorą się pieniądze na serwer to ostatnia rzecz która powinna Cie interesować. Jak widać stać team aby zrobić drugi serwer, na pierwszym serwerze jest sporo graczy więc serwer nie świeci pustkami.

True love survives all

Opublikowano

Używałem chrome, w mozilli to samo.

Ohh to nie mam pojęcia czemu tak masz to nie jest wina ze strony serwera hostingowego więc musisz kombinować dalej.

Wracając do tematu o bocie, dowiedziałem się że działa tu "DB-bot" ( http://www.mediafire.com/?byvia7947e9h922 ) Ale GF'y będą banowane.

True love survives all

Opublikowano

Proponuje użyć innej przeglądarki

Myśle iż to kdbot albo mbot , sprawdze zaraz.

Drogi użytkowniku "Nagi" to skąd biorą się pieniądze na serwer to ostatnia rzecz która powinna Cie interesować. Jak widać stać team aby zrobić drugi serwer, na pierwszym serwerze jest sporo graczy więc serwer nie świeci pustkami.

Jak dla ciebie 200 graczy to sporo to spoko !!

Pomogłem? Kliknij : 83ab61d98042655cm.jpg

Opublikowano

@2Up

O to bezpośredni link do ftp:

http://109.230.217.109/Lyssa%20Old%20School.rar

THX!

Jak działa snowshield? Jak na starym ecsro = tj. podłożony scroll który many nie zabierał, czy zabiera normalnie mane.

Opublikowano

Ma ktoś linka do sibibota? <- szukałem w google na 5 stronach i nic... wszystko rocznik 2008/2009 i padły linki...

Bo dbbot mi wywala jakiś błąd z frameworka.

Opublikowano

db działa.

fajna inicjatywa, ale zróbcie coś, żeby pvp nie trwało po 30minut, zwiększenie phy i mag ataku, ale nie zwiększanie defa, czy coś..

supremeLogo1.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...