Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dedyk]Lyssa-Evolution OldSchoolowy Server 90 Cap Na Plikach Ecsro(Stary system Jobów)

xFatality

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Fajnie jest! Niema to jak udany dzień z alchemią :) wbiłem dzisiaj shielda na +9 , drugiego spaliłem z +8 na +9 a trzeciego oddałem w dobre rączki! :P Jedynie męczenie jest z tworzeniem stonów gdyż potrzeba jak dawniej elementów na 3-4 th.

True love survives all

• Odpowiedzi 88
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Orientuje sie ktos dlaczego jak wlaczam clienta przez srokinga to po zalogowaniu na chara dostaje dc z napisem sro_client przestal dzialac ?

Sro kingiem tutaj nie pobocisz.

Jedynie db-bot albo sibiprecints

Opublikowano

Mam problem z botem DB -bot . Gdy odpalam bota i ustawiam ,,Change folder '' miejsce SRO_Client wyskakuje mi ERROR ,, Please Execute silkroad.exe.

nie wiem i nie ogarniam tego .

Opublikowano

Mam problem z botem DB -bot . Gdy odpalam bota i ustawiam ,,Change folder '' miejsce SRO_Client wyskakuje mi ERROR ,, Please Execute silkroad.exe.

nie wiem i nie ogarniam tego .

Wrzucasz private server loader i privateserverloader.dll do folderu lyssy i z tego odpalasz.

Bot i srproxy musi być włączony pamiętaj.

Opublikowano

Jakiem mam miec IP i port i Srproxy (121.128.133.26 ) oraz w loader ? (ip=127.0.0.1) help dalej mam c8 error

Złe ip w srproxy musisz mieć ip servera 188.165.211.109

Opublikowano

NICEEE kur.. :D wracam do silka widze ze warto :} bo na lyssa ze 100cap nie opłąca sie juz grac !!!

NICEEE kur.. :D wracam do silka widze ze warto :} bo na lyssa ze 100cap nie opłąca sie juz grac !!! jak cos to nick moj bedzie MarkO lub WhyNoT ! :D , od kiedy server stoi ?

Opublikowano

server stoi od około polowy kwietnia, no widać ze warto chyba łapać wiatr w polu.. ale jak ktoś lubi odosobnienie i 3 playerow online to server jak najbardziej dobry xD

Opublikowano

Skoro serwer padł to zamykam :)).

Były mod, GM & GA Lyssy Online

Może czas wrócić do silka :D ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...