Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dedyk]Lyssa-Evolution OldSchoolowy Server 90 Cap Na Plikach Ecsro(Stary system Jobów)

xFatality

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 88
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Kiedy powstał serwer?

Ten serwer powstał właśnie dzisiaj! Obecnie wraz z graczem MaXxXtoR prowadzimy guild więc jak chcecie dołączyć do nas to piszcie albo do niego albo do mnie : Niven ,

True love survives all

Opublikowano

70% za 1min będzie Client, więc zaraz wbiję.

Nick: Concrete

Mam nadzieję, że to nie fail, iż Lyssa Team ma już jeden profesjonalny serwer, więc drugi też może taki będzie.. :)

Opublikowano

Można prosić IP Serwera?

Prosze :

IP|188.165.211.109

Port|15779

True love survives all

Opublikowano

Moim zdaniem strzeliliście gola do własnej bramki. Na głównym servie (100cap) gra średnio 150 osób z czego grających "na prawdę" jest może 70 (nie czarujmy się ale połowa ma odpalone boty na kilku acc: ) ). Dajmy na to,połowa przejdzie na ten "Nowy server" i co dalej? Osoba szukająca servera zobaczy na stronce,że na jednym i drugim gra po 70 osób to myślicie,że wybierze któryś z tych serverów? Nowy server będzie fajny na max.2 tygodnie.Później odbije się wam brak fgw,fortressa i wielu innych zabijających czas pierdółek.

Opublikowano

Moim zdaniem strzeliliście gola do własnej bramki. Na głównym servie (100cap) gra średnio 150 osób z czego grających "na prawdę" jest może 70 (nie czarujmy się ale połowa ma odpalone boty na kilku acc: ) ). Dajmy na to,połowa przejdzie na ten "Nowy server" i co dalej? Osoba szukająca servera zobaczy na stronce,że na jednym i drugim gra po 70 osób to myślicie,że wybierze któryś z tych serverów? Nowy server będzie fajny na max.2 tygodnie.Później odbije się wam brak fgw,fortressa i wielu innych zabijających czas pierdółek.

Przegrałem tyle na ECSRO że nigdy mi się nie znudzi serwer postawiony na tych plikach i na pewno znajdzie się dużo osób z podobnymi upodobaniami do moich. Dla mnie pliki ecsro i ten silk obecnie to dwie inne gry więc myślę iż tylko może być lepiej.

True love survives all

Opublikowano

@UP

Nie zapominaj że przegrałeś tam wtedy tyle bo nie miałeś innego wyboru:) Był to jeden z 2 czy 3 privów a nie jeden z 100000 tak jak teraz:)

TIOiE.jpg

Opublikowano

@UP

Nie zapominaj że przegrałeś tam wtedy tyle bo nie miałeś innego wyboru:) Był to jeden z 2 czy 3 privów a nie jeden z 100000 tak jak teraz:)

Wiem o tym i tego nie żałuje, chciałbym aby tamte czasy wróciły.

Wrzucił by mi ktoś link do sro_client ? antywirus mi go usunął ;/

http://www.2shared.c...sro_client.html

Bot- Inny hosting

http://www.2shared.c...BeGodOfWar.html

True love survives all

Opublikowano

opłaca sie grac , ile juz jest osob ? jaki max lv ? , do co sugesti co mozna by dodac to zdecydowanie polecam dodac autopot bo ten program co to z doswiadczenia wiem ze niezawsze on dzialal na pvp

Edge-1.png
Opublikowano

niepolecam przynajmniej narazie w niczym nieprzypomina ecsro procz tego ze "stara" grafika ( nie wiem jak to nazwac , stare rzeczy nic nowego o.O ) gold rate zdecydowanie za duzy jak na ten cap/dg/exp z 12 lv moba leci juz po 1k

Edge-1.png
Opublikowano

Zgadzam się Gold Rate i Item Rate jest za wysoki, lecz radziłbym zostawić już taki, bo dla nowych graczy byłoby to niesprawiedliwe, więc rates niech będą jak będą, ale parę nowości by się przydało jednak... ;)

222e8ae1733713323837f5d.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...