Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

SolusMT2 [Dedyk]

Adamiko

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Prezentacja całkiem zachęcająca, ale te ssy... zrujnowały wszystko. Ja rozumiem, że różne są przypadki osób w teamie, ale żeby Główny Admin nie zorientował się, że jego GM coś mu pod nosem z prywatną postacią broi? Mało tego -> jaki normalny GM legalnie testując coś na serwerze TŁUMACZY się graczowi i PROSI go o to, aby zachował milczenie? Prosze.. Swoją drogą, pisanie też całkiem kiepsko mu szło. Skoro jednak wreszcie coś z tym zrobili, powodzenia.

kE2ci.jpg?1

• Odpowiedzi 183
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

hahahah, ja dostałem, hmm, ekhm fmska +6 ale spalilo mi na 7, i skonczyłem gre bo nie chciał mi dać +9 miecza ; /

ps : NIE WARTO MARNOWAĆ CZASU NA GÓWNO , PjONA !

Opublikowano

Opłaca sie naprawde sam gram juz dosc dlugo z kolegami i jest dobrze naprawiono ch nie wywala drop yang idealnie dopasowany do expa jest teraz miodzio . film taki na zachęte. Ja jako gracz POLECAM. A ty optimizer jesteś śmieszny był GM zepsuł sprawe wyleciał na zbity pysk od razu i tyle nie ma problemów gra sie świetnie. pozdrawiam TasartiR

http://www.youtube.c...h?v=NxmzDKGGooU

66583728491266082717.jpg

Opublikowano

Czemu tak malo graczy online [14 tylko] o godz. 1914 .

Hmm wydaje mi sie serwer fajny lecz nie rozumiem czemu tak malo ;/

www.solusmt2.pl

Opublikowano

jakoś odbudujemy reputacje ktory zepsul nie jaki GM i ten optimizer ssy nie wiem dawno to było jest calkiem inaczej a on dalej swoje.

kolejny filmik zamiescilem na YT

http://www.youtube.c...h?v=GrPLg3PS5F0

A te SSy to sobie moze juz w tylek wsadzić serwer STOI jest dobrze za ten czas wiele naprawiono i dodano . 0 problemów gram z kumplami i jesteśmy zadowoleni.

POSTAĆ MOŻNA BEZ PROBLEMU ROZWIJAĆ BEZ ISU ZAZNACZAM.

pozdrawiam TasartiR

66583728491266082717.jpg

Opublikowano

Kolega wyżej ma rację. Też gralem wtedy kiedy sgm zrobil te rzecz tzn dawal swojej prywatnej postaci eq. zrobiles dobrze ssy wyslales poniosl konsekwencje, kazdy serwer ma jakies upadki i problemy na poczatku. Ale to nie znaczy ze jak jakaś pipa wstawiasz non stop te ssy to jest juz żenujące dosłownie kazdy widzial kazdy wie. Jezeli ktoś chwali serwer to znaczy ze jest dobry . Nie posikaj sie tymi ssami tyle ci powiem.

PS. ladna prezentacja filmowa:)

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Status: OFF

Na stronie jest:

Warning: mysql_connect() [function.mysql-connect]: Can't connect to MySQL server on '91.229.175.38' (113) in /home/szeler15/domains/solusmt2.pl/public_html/index.php on line 15

Warning: mysql_connect() [unction.mysql-connectf]: Can't connect to MySQL server on '91.229.175.38' (113) in /home/szeler15/domains/solusmt2.pl/public_html/index.php on line 16

Nie Można Się Połšczyć z Bazš Danych!: Bład Krytyczny!

Zamykam

Nigdy nie rozmawiaj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...