Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

SolusMT2 [Dedyk]

Adamiko

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 183
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dajcie spokoj IS idzie przezyc a zapewne doladowania tak jak na PL bd czyli 11zł 30 pkt wiec za 11zł maja tylko fryza lub KD

Niech sie dzieci IS wykosztuja:)

singaturej.png

Opublikowano

Jak Wam może str, nie działać jak innym działa np mi. Opanujcie swojego kompa, na pewno macie jakieś śmieszne zapory wł lub antywira źle ustawionego. Jeśli Wam to nie pomaga, poczekajcie chwile, dużo osób może wchodzi i się wolno wł?

Opublikowano

mi strona chodzi cały czas nie wiem co wy macie że wam nie chce ...

75775358773159538492.png

Opublikowano

Niezły hard z takimi ratami.. Mimo wszystko - co z 6/7b (wiem, że padło to pytanie, ale nie wiem czy odpowiedział ktoś) i dlaczego te ulepszacze tak dziwnie na dole są? oO

Niezły hard z takimi ratami.. Mimo wszystko - co z 6/7b (wiem, że padło to pytanie, ale nie wiem czy odpowiedział ktoś) i dlaczego te ulepszacze tak dziwnie na dole są? oO

Opublikowano

@up niech nie usuwają, no bo każdemu może się znudzić gra 1 profesją, a nie będzie specjalnie robić drugiej. Chociaż z drugiej str mogli by usunąć, bo będzie właśnie głupio, będzie expić Wp zrobi na Bm i myśli, że kozak. Ja jestem na TAK, żeby usunęli zwój powrotu, bm trochę ciężej jest expić, ale nie przesadzajmy.

Opublikowano

skoro wszystkich broni jest po 3 do 2ręki też powinny być 3 a dmg wyrównane, a nie jak zwykle jakaś klasa poszkodowana. w większosci przypadków był to szaman, ale w tym mental

Opublikowano

Dlaczego ten patcher nie chce mi pobrać wszystkich plików ?

Opublikowano

Jeśli możecie to niech ktoś mi pomoże na gg 5536257. Pobrałem oby dwa pliczki. Patchera oraz Launchera i wpakowałem i nie działa. Nic nie pobiera. Pisze że nie może połączyć z serwerem. Proszę o pomoc na gg. Będę bardzo Wam wdzięczny

Opublikowano

Yy patcher nie pobiera wszystkich plików wstawcie klienta!

up mi to samo piszę że nie może połączyć się z serwerem ^^.!

Opublikowano

No ja mam to samo ....Dajcie klienta to będzie najlepsze rozwiązanie......bo na lancherze nie pogra się za długo.....

Opublikowano

Jak dla mnie super , się zapowiada , pather już pobiera , ale jestem za usunięciem zwoju powrotu statusu i dodaniem magicznego metalu bo bodzie to szkoda gadać ;p

Opublikowano

Hu hu hu, serwer zapowiada się extra. Tak jak ze wszystkimi @up jestem za tym, by usunąć Zwój Powrotu Statusu bo będą latać pseudo BM i wgl..

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...