Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

SolusMT2 [Dedyk]

Adamiko

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 183
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dzisiaj będzie można wbić ? Bo jak nie to idę spać !

PS. Serwer zajebisty dlatego jestem taki niecierpliwy :>

Opublikowano

A wy marudzicie ... Te bony rozumiem bo to masakra , brak metali też ale marudzić na to że są jakieś błoga w sklepie (jak te błoga są ogólnodostępne to każdy bd to miał więc jaka to różnica) oraz nie ma fryzur lub to że wygląd łuku mi się nie podoba ... Ludzie Masakra to nie koncert życzeń

Opublikowano

@UP

Pisałeś tylko z tym GM i już piszesz że administracja nie ogarnięta?

Ten GM robił wszystko za plecami Teamu, więc postanowiłem że wydalę go z Teamu i usune konta.

Zostało nas dwóch w Team i raczej tak już zostanie.

I to wszystko co on pisze ze robił serwer to brednie.

Pozdrawiam i Zapraszam do gry [HA]Szeler

P.S klient do pobrania w dziale Download na stronie.

Opublikowano

Szeler a co świadczy o tym że , mieliście takiego członka w Teamie?? Głupota 1 słowem ... Na pewno juz sie wcześniej zorientowaliście sie że 1 osoba z waszego temau jest lekko nie ogarnieta ... I co to da teraz granie jak połowa dostała kase /eq / lv ^^ I do tego notoryczne wywalanie z CH ... Server fajny ale proponowałbym go zamknąć na jakiś czas i dopracować a potem wypościć a nie po kilku dniach doszły was słuchy że, PW na privie nie działą itd i potrzebny klient .. ;x

Opublikowano

Kto Gra lecz jest max 30 osob na całego serva bo 1 osoba z TEAMU dała plame i porozdawała eq yangi itd ;x Wiec gra bezsensu teraz ;] NIE POLECAM ;]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...