Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Hexalia [PL] [Dedyk] [MEDIUM]

Hexalia

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 119
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

ja normalnie pobralam

`Człowiek jest wielki nie przez to , co posiada , lecz przez to kim jest , nie przez to , co ma , lecz przez to , czym dzieli się z innymi . <3 !

Opublikowano

Omg serw jest spoko mozecie spadacie neosy..a nie bajeczki wymyslacie..

Neosa to sb w rodzinie poszukaj ... Czytaj zapowiedź to zobaczysz ... O ile jeszcze jest ...

Opublikowano

Neosa to sb w rodzinie poszukaj ... Czytaj zapowiedź to zobaczysz ... O ile jeszcze jest ...

Po 1 ja jestem praktycznie w teamie od nowej reaktywacji, żadne eq z navi nie było nie i nie będzie sprzedawane. Widzę ze wiesz więcej niż my to możemy na ts pogadać, skoro napisałeś swoje 3 bezmyślne zdania to teraz opuść temat.

Zapraszam na serwer, a na tych mądrych (hejterów) co piszą wyżej nie zwracać uwagi.

Opublikowano

Dla tych co wypisują, że serwer to dno, to oni niech idą się utopia. Pograją chwilkę na serwie padną, bedzię dla nich za drogo i dają minusa serwerowi .Dlaczego? Dlatego że chcą serwer co ma raty po 2k a to jest medium. Takie dzieci jak wy nie powinny pisać posta, bo tylko kompromitują samych siebie. ;]

Wiec ci co chcą pograc serdecznie zapraszam, Serwer Godny UWAGI.

Ja wymagam dużo od serwera szukałem, szukałem i ZNALAZŁEM HEXALIA - to jest serwer POLECENIA.

Opublikowano

Miało być 30 min, a jest 1 godzina 20 minut. Nie róbcie tak, bo stracicie wielu ludzi.

Moje konta Metin2:

Alamut - 100lvl Ninja Dagger ON

Arkanta - 97 lvl Szaman Smok ON

Alamut - 94 lvl Wojownik Mental OFF

Metin2 PL - 59 lvl Wojownik Body OFF

Opublikowano

Wtf jeszcze tego nie naprawili ? 8-9godz to chyba wystarczająco ( to podziękował i pozdrawiam)./

Te nowe MT2 To jakieś gówno;/

Czemu All Serwery Startują w te zasrane piątki = Nie wiadomo na czym grać

Opublikowano

Coś słabo na serwerze... tak jakby robiony na gotowcach - to co inne.

Nie wiem jak można grać na serwerze z tyloma nowymi rzeczami z WoW'a, ale cóż.

Szczerzę? Dobrze, że padł - jednego "czegoś" mniej. =]

EXPmIpC.gif

Uczeń
Opublikowano

Serwer jest on-line czy off ? Bo mi cały czas pisze "Zostaniesz połączony z serwerem..." a nie widzę nigdzie informacji od teamu , że są jakieś prace czy coś .

mpcforum4everblue.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...