Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Hexalia [PL] [Dedyk] [MEDIUM]

Hexalia

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 119
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Serwer naprawdę fajny, jednak nie dla mnie, ponieważ nie lubię tyle nowych rzeczy.

Nie mówcie, że to jest medium jeżeli w godzinę można nabić 90 lvl i mieć jakieś tam eq.

Osobiście nie trawię 10 nowych zbroi, 20 nowych broni i maksymalnego 250 poziomu.

Jednak to ma szansę bycia, dlatego życzę powodzenia graczom jak i administracji!

Pozdrawiam ~daro

EXPmIpC.gif

Opublikowano

Serwer naprawdę fajny, jednak nie dla mnie, ponieważ nie lubię tyle nowych rzeczy.

Nie mówcie, że to jest medium jeżeli w godzinę można nabić 90 lvl i mieć jakieś tam eq.

Osobiście nie trawię 10 nowych zbroi, 20 nowych broni i maksymalnego 250 poziomu.

Jednak to ma szansę bycia, dlatego życzę powodzenia graczom jak i administracji!

Pozdrawiam ~daro

Dziękujemy, lecz system ulepszaczy jest utrudniony.

Prosze o upload na inny hosting poniewaz jest obcionzony i nie mozna sciongnoc

Jest aż 6 innych hostingów.

Opublikowano

Tylko jest problem ;d bo client ściąga się po 70kb 's wpadne po 1 w nocy ;d

@SRY ZA 2x napisanie ....

KANAŁ YOUTUBE KLIK W OBRAZEK

Opublikowano

Byloby ok. ale jaki jest sens dawac biologa co 10-15 minut? w takim odstepie czasu nie mzona isc dropic nic.. a siedzenie w m1 jest strata czasu zas isc expic i co 15 minut wracac do m1? Chore czy wy kurde nauczycie myslec?? jprdl nic sensownego.. system ulepszen jak zwykle najebane tego samego syfu co na 150 innych serwach pomijajac te z hamachi.. i jak tu grac jak wszedzie jeden syf?

Opublikowano

@2xUp...

Nie podoba sie nie graj

@Topic

Client sie pobiera jutro wbije bo slaby transfer ;/ net 6mb a pobiera sie z predkoscia 160kb/s srednio przez IDM ;/

pokemon20haunter800x200.png
Opublikowano

ściągnąłem clienta i jak klikam aplikacje hexalia to wyskakuje mi "Program patcherMPC przestał działać" co robić?

11573538277329494069.gif

-----------------------------------------------------------------------------------------

KurniK

-----------------

Opublikowano

Spier... server jak dla mnie, wcześniej jak ulepszało się KD na 5 umieszczenie go było 100% pewniak fakt faktem paliło troche ale było mniej pierdzielenia teraz jest normalnie pali sura, pali umieszczenie, bony ... teraz te bony 10/15 abs i inne to tak jakby napisali w prezentacji "Masz bota?! Zapraszam!" dlatego ze nie chce mi się siedzieć parę H żeby zrobić pół equ do expa już nie wspominam o reszcie, biolog jak był zbugowany tak jest dalej nie dropią Ks. klątw jak masz misje dropiłem i wojem i buffka 45-57 i jakoś nie lotło to po uja ten biolog?! rosy nie dość że teraz są po 100szt to jeszcze 10kk ciekawe ile trzeba wydać żeby lotło np 20kryta 10min ...(chyba ze lotaja maksymalne, nie sprawdzałem), mały spot setao w v1 z buffem 50% + full strzały zabija mnie w 5-9sec nie wiem co tam zrobiliście ... ogólnie server dla mnie teraz jest kolejny Elite dropisz ulepszacze, ulepszasz, palisz lub robisz za 2-6 razem zależy od szczęścia, fryzury nie maja atrybutu 20% silny na klasę ciekawe... jak tam wygląda pvp ... mam nadzieje ze nie na szyciu bo to jest już nudne, ogólnie myślałem że server będzie dobry ale jest do **** jeśli ktoś się godzi na warunki które wypisałem śmiało można zagrać, lecz nie ja, za pierwszym razem był o wiele lepszy.

1367591241-U459639.png

Opublikowano

@2xUp...

Nie podoba sie nie graj

@Topic

Client sie pobiera jutro wbije bo slaby transfer ;/ net 6mb a pobiera sie z predkoscia 160kb/s srednio przez IDM ;/

Facet nie mow mi co mam robic.. od tego jest ta prezentacja mozna krytykowac lub lizac dupe tak jak ty.. wiec naprawde nie mow nikomu co ma dana osoba robic..

Opublikowano

Serwer do bani, zalosny tak samo jak administracja niestety. Obiecuja duzo, mala robia. Serwer mial byc ponad tydzien temu gotowy bo tylko pliki na nowo wgrywali, jak widac 1-2 dni = 1-2 tygodnie.

Gralem raz i nie zagram napewno kolejny. Serdecznie NIE POLECAM tego serwera. Tak jak jest tak zostanie, duzo wam nie zmienia bo maja za mala wiedze. (naprawa 1 bugu, powoduje pojawienie sie 3 kolejenych u nich). Tyle ode mnie. Jest to tylko i wylacznie moje zdanie, nie kazdy musi sie z tym zgadzac.

Opublikowano

@UP zobaczymy jak to bedzie.

A ja od siebie mam pytanie, czy moze ktos od siebie z klienta wrzucic pliki zeby widziec nowe bronie, mapy moby itd? gram na launcherze wrzuconym do metka pl i nie widze 3/4 rzeczy. A klient mi sie chce sciagac ponad 6h... Pytalem RabbitKillera czy zrobia jaks latke zeby widziec te rzeczy powiedzial "moze"...

Back to BF3...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...