Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Hexalia [PL] [Dedyk] [MEDIUM]

Hexalia

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

a wgl tak mowili ze ci co grali wczesniej na serwie dostana smcoze monety a tu nic tak sie deklarowali ...

`Człowiek jest wielki nie przez to , co posiada , lecz przez to kim jest , nie przez to , co ma , lecz przez to , czym dzieli się z innymi . <3 !

• Odpowiedzi 119
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

exp w av2 zamiast leciec szybciej to leci gorzej niz wczesniej ..

`Człowiek jest wielki nie przez to , co posiada , lecz przez to kim jest , nie przez to , co ma , lecz przez to , czym dzieli się z innymi . <3 !

Opublikowano

Generalnie serwer + team dziala pod gildie AfterLife. Nie wiem dlaczego, ale tak jest. Na TS3 permy dostaje co 2minuty tylko dlatego ze AfterLife mnie nie lubi a caly team jest nimi zauroczony.

Kolejna sprawa to itemy ktore GM rozdaje. Wiem ze pdki/zmiana statusu/ulepszacze/skile na P rozdawali kolejno: NeCu, Coffe i Benor ktory mi dal ulepszacze na 1 wersji. Jesli HA jest tym zainteresowany i ma logi z poprzedniego serwa to chetnie przesle.

Kolejna sprawa to Hammurabi z full ISem etc. Niby mod a moze wiecej. Juz na 1 edycji serwera gdy ludzie wbijali 150lvl 24/7 w pare dni on nie expil. Potem w 1 dzien nagle 130 mial a na drugi byl w topce z juicym (chuju nicku nie masz , peszek , hehe) po 180lvl. Ja wam obiektywnie mowiac powiem ze to jest nie mozliwe. Mial poprostu 3 pdki (las, is, 10h (tak , na tym serwie rozdaja pdki z 10h, zapytajcie Coffiego komu dal albo sam moge napisac) I wbil

Serwer opiera sie na 4 ulepszaczach. Piasek, Medalion, Krysztal i Maczuga. 4 Ulepszacze , zalosne? Tak

Ogolnie nie chce mi sie rozpisywac, eq rozdalem (exp taki sam tylko bez nie daja % na noc narazie, 95lvl w 1,5h) Pozdrawiam wszytkich frajerow z teamu.

Cos tutaj ktos pierdolil ze serwer sie zmienil. Chuj prawda, IP zmienili, a tak to jest ten sam serw. Czy lepszy czy nie to sie okaze , jeszcze nawet 1 dzien nie stoi wiec nie ma co mowic o stabilnosci. I tak szybko padnie bo juz z paroma ziomkami sie szykujemy za ten syf.

Opublikowano

Wontrubka czemu jest exp w av2 gorszy niz wczesniej i czemu nie dostalismy smoczych ci co grali wczesniej na serwie .. tyle mieliscie czasu zeby poprawic exp i nic . dalej lipa nawet gorzej

Opublikowano

Serwer miodzio ;l Dużo nowych broni zbroi . Dużo nowych rzeczy , bardzo kreatywny serwer Polecam

Prezka 10/10 ! ;d

asaprocky_gif-1422823049.gif
XDDD

banner1.png
| PostWriter | ExKidMod Mc | exKidMod CoD | exAdministrator CoD4 Mpcforum | ExMentor |

Opublikowano

Generalnie serwer + team dziala pod gildie AfterLife. Nie wiem dlaczego, ale tak jest. Na TS3 permy dostaje co 2minuty tylko dlatego ze AfterLife mnie nie lubi a caly team jest nimi zauroczony.

Kolejna sprawa to itemy ktore GM rozdaje. Wiem ze pdki/zmiana statusu/ulepszacze/skile na P rozdawali kolejno: NeCu, Coffe i Benor ktory mi dal ulepszacze na 1 wersji. Jesli HA jest tym zainteresowany i ma logi z poprzedniego serwa to chetnie przesle.

Kolejna sprawa to Hammurabi z full ISem etc. Niby mod a moze wiecej. Juz na 1 edycji serwera gdy ludzie wbijali 150lvl 24/7 w pare dni on nie expil. Potem w 1 dzien nagle 130 mial a na drugi byl w topce z juicym (chuju nicku nie masz , peszek , hehe) po 180lvl. Ja wam obiektywnie mowiac powiem ze to jest nie mozliwe. Mial poprostu 3 pdki (las, is, 10h (tak , na tym serwie rozdaja pdki z 10h, zapytajcie Coffiego komu dal albo sam moge napisac) I wbil

Serwer opiera sie na 4 ulepszaczach. Piasek, Medalion, Krysztal i Maczuga. 4 Ulepszacze , zalosne? Tak

Ogolnie nie chce mi sie rozpisywac, eq rozdalem (exp taki sam tylko bez nie daja % na noc narazie, 95lvl w 1,5h) Pozdrawiam wszytkich frajerow z teamu.

Cos tutaj ktos pierdolil ze serwer sie zmienil. Chuj prawda, IP zmienili, a tak to jest ten sam serw. Czy lepszy czy nie to sie okaze , jeszcze nawet 1 dzien nie stoi wiec nie ma co mowic o stabilnosci. I tak szybko padnie bo juz z paroma ziomkami sie szykujemy za ten syf.

Nie działamy pod żadną gildię, każdego traktujemy równomiernie. Dziwne że na ts3 nikt nie ma bana, cały team? to że siedzą na ts to nie znaczy że są lepsi od kogoś.

ŻADEN GM NIC NIE ROZDAJE, Benora już nie ma, stara hexali to już przeszłość, liczy się teraźniejszość.

Hamurami nie jest niczym więcej niż gracz, to że ma moderatora to nic nie znaczy jest traktowany równomiernie. Jak już pisałem 1 edycja to PRZESZŁOŚĆ, i liczy się teraźniejszość.

Zawsze coś można zmienić / wprowadzić, i będą w przyszłości duże zmiany i modyfikacje.

Exp jest ustabylizowany i prawidłowo dopasowany, i jakim prawem nazywasz nas frajerów skoro nas nie znasz? I przeczytaj w google definicje frajer.

Serwer przeszedł wiele zmian, więc nie wiem co ci nie pasuje i nie każdemu można dogodzić.

Pozdrawiam i zapraszam na serwer.

Opublikowano

Wontrubka czemu jest exp w av2 gorszy niz wczesniej i czemu nie dostalismy smoczych ci co grali wczesniej na serwie .. tyle mieliscie czasu zeby poprawic exp i nic . dalej lipa nawet gorzej

Poprzednio zamiast serwer medium był to serwer easy. Teraz się to zmieniło i nie ulegnie ponownej poprawie.

sygnaturac.png
Opublikowano

wontrubka - ty nie wiesz co to easy , exp na twoim easy na 102+ to 0,03 z moba to się boję co tu na takim lvl będzie (na hardach taki exp jest coś około 0,01-10) (zależy od tego jaka nowa mapa)

Wiem, że wspomnienie nigdy nie zginie

Tak jak wspomnienie po pierwszej dziewczynie

Jak czasy podstawówki

Zbite butelki, ubite lufki

Starte zelówki w podróży

Polowanie na chwile się nie dłuży, się nie nuży...

Opublikowano

Jak sie gra na modzie na tym serwie to widać te ulepszacze co dropia w grocie? bo walilem od 79 i teraz mam 91 i ani jeden ulepszacz nie dropnął

Opublikowano

Jak sie gra na modzie na tym serwie to widać te ulepszacze co dropia w grocie? bo walilem od 79 i teraz mam 91 i ani jeden ulepszacz nie dropnął

Nie, tylko full client lub patch.

Opublikowano

Nie działamy pod żadną gildię, każdego traktujemy równomiernie. Dziwne że na ts3 nikt nie ma bana, cały team? to że siedzą na ts to nie znaczy że są lepsi od kogoś.

ŻADEN GM NIC NIE ROZDAJE, Benora już nie ma, stara hexali to już przeszłość, liczy się teraźniejszość.

Hamurami nie jest niczym więcej niż gracz, to że ma moderatora to nic nie znaczy jest traktowany równomiernie. Jak już pisałem 1 edycja to PRZESZŁOŚĆ, i liczy się teraźniejszość.

Zawsze coś można zmienić / wprowadzić, i będą w przyszłości duże zmiany i modyfikacje.

Exp jest ustabylizowany i prawidłowo dopasowany, i jakim prawem nazywasz nas frajerów skoro nas nie znasz? I przeczytaj w google definicje frajer.

Serwer przeszedł wiele zmian, więc nie wiem co ci nie pasuje i nie każdemu można dogodzić.

Oj nie badz smieszny. AfterLife wyzywa , nic , ktos jedzie po afterach , ban. Siedzimy na pokoju z administracja , after napisze "voice" , dostaje. Ktos prosi 30minut nie dostaje. Takie to bylo proste jak dzisiaj napisac 15razy "Voice poprosze" , 0 odwetu. Zmienilem nick na [AfterLife] , napisalem voice i mialem od razu, to wydalo mi sie tak zabawne ze tylko pozdrowilem mame i tate bo nie bylo o czym wiecej rozmawiac. A jak HA chce info kto co i kiedy itemy dawal , bo wiem , niech napisze i potem w plikach poszuka. Umow sie jutro ze mna na ts to dostaniesz info

Opublikowano

~ Arcros skadź pier*olić . . . Każdy wie że sprzedawaliscie za 10zł eq z navi i zarobiliscie na tym i teraz reset zrobiliście ^^. A te SM co wam obiecają zwrócić to możecie pomażyć ... Ludzie jesteście naiwni... Wy bd kase wydawać zarobią 150zł + i "Serwer Padł" ...

Tak a za 3-6dni nowy serwer pt :Chu*nia MT2" i tak w kółko . Ogarnijcie się naprawde . . .

@Edit

A tak wgl to gdzie wasz przyjaciel pt Hexalia ??. Co wyrzuciliscie go z teamu bo was wsypał ? hehehe...Żałosny server i Administracja ...

Opublikowano

moim zdaniem wczesniej bylo lepiej poco wszystko zmieniacie wystarczylo zwiekszyc exp a nie teraz jest gorzej dlatego mniej osob gra ! . tyle odemnie

Opublikowano

Serwer jest na prawdę bardzo dobry. 80% nowych serwerów 2 pierwsze dni są cały czas offf. Serwer idealnie zabezpieczony i nie ma się czego bać.

Mają bardzo dobrego sponsora. Polecam w 100%

Opublikowano

@2x UP weź się człowieku ogarnij ... nie żebym miał coś do cb ale gra na tym servie ci się nie oplaca ... Team noobowski ... Serwer z gotowców ... Jak chcesz dobry serwer to wbij na neverius ... Team bynajmniej ma więcej doświadczenia niż oni ... Pozdrawiam

@UP za max 5 dni serwer padnie ... bo sponsor odejdzie ^^ . albo coś wykombinują zresztą zobaczy się . HEHEHEHEHE

Opublikowano

chcialam dodac ze jeszcze wczesniej lepiej lecialy ulepszacze a teraz lipa ze szok

Opublikowano

Serwer jest na prawdę bardzo dobry. 80% nowych serwerów 2 pierwsze dni są cały czas offf. Serwer idealnie zabezpieczony i nie ma się czego bać.

ten serwer padal co 10minut przez tydzien , to ze stoi 20h to nic. Idealna to nawet nie jest balmora ktora chyba jeszcze OFF nie miala. z czym do ludzi

Opublikowano

Nitro święte słowa ^^. Boże zamknij ten server ! ;D ... A nie wiesz co się stało z tym typkiem Hexalia???... Zapewniał że nie padnie po 4miesiącach ^^ . HAHAHAHAHAHA

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...