Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

TheRunMt2[PL][Hamachi]

railroad

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 218
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

To jest właśnie jak wy słuchacie. Przecież wczoraj HA był na serwerze i mówił że dziś OFF cały dzień bo gdzieś jechać musi. Powiedział że jutro ON powinno być.

Opublikowano

Dlugo serwer nie pochodzil. Lagi dlugosc logowania sie.. widac serwer upadnie lada dzien

//Ref.

Miyoshi

Opublikowano

@up: lagi wynikaja z tego, że wysyłam coś na neta albo coś innego robie. Poza tym ten serwer już 3 miesiace stoi (wylaczalem go 2 czy 3 razy na pare tygodni bo coś dodawałem) I jakoś przez te 3 miesiace były lagi i dalej stoi serwer.

9e5d547b6355b67b.jpg

Opublikowano

dzisiaj odpalam serwa i jade do rodziny, takze mnie nie bedzie ani na hamachi ani na serwerze, ale on będzie do 17. Potem wieczorem, kolo 20, 21.

9e5d547b6355b67b.jpg

Opublikowano

TERAZ OFF BO MAJKELO POJECHAŁ SERWER BEDZIE POTEM ON =,= wBIJAC NA SERWA GDY JEST MAJKEL W SIECI ON !!

Gram na serwerach hamachi , i Privach . 

Opublikowano

Frezu - mialo byc on do 17, ale moj stary, który wychodził ostatni z domu wylaczyl all, w tym moj komp. Wiec dziekujcie jemu nie mi ;p

Po 2 na dzis serwer OFF, jutro z reszta też (i być może we wtorek). Są dwa powody:

1. Zmieniam karte RAMu z 2GB na 4GB ;D

2. Chce wgrać kilka questów, ale przy Was sie nie da ;p

9e5d547b6355b67b.jpg

Opublikowano

SERWER PADŁ, TYM RAZEM DEFINITYWNIE. PLIKI NA KTÓRYCH SIE ZNAJDOWAŁ I BYŁ ZAPISANY - USUNEŁY SIE. NAWET PRZYWRACANIE SYSTEMU NIC NIE DAŁO. PRZYKRO MI BARDZO, ALE SERWER THERUNMT2 TO JUZ HISTORIA ;(. NOWEGO NIE ZROBIE, SZKODA MI KOLEJNYCH PARU MIESIECY ;(

9e5d547b6355b67b.jpg

Nowicjusz
Opublikowano

No nie no ;/ Żegnajmy się T.T

vdsumtdsay1v.png

"I bring a vision of utopia" - Aether Wing Kayle.

Opublikowano

MAJKEL TY TO JAKIS KRETYN JESTES !!! PO CO SIE BAWISZ MISJAMI SKORO BYLO DOBRZE ... ZNISZCZYLES DOBRY SERWER !!!! TY DOWNIE

Gram na serwerach hamachi , i Privach . 

Opublikowano

MAJKEL TY TO JAKIS KRETYN JESTES !!! PO CO SIE BAWISZ MISJAMI SKORO BYLO DOBRZE ... ZNISZCZYLES DOBRY SERWER !!!! TY DOWNIE

To, że serwer padł nie wynikało z tego że chciałem misje wgrać. Po prostu zostawiłem serwa ON w niedziele jak pojechalem, a moj tata przed wyjsciem wylaczyl wszystko. Dlatego pliki i serwa szlag trafil.

9e5d547b6355b67b.jpg

Nowicjusz
Opublikowano

Kurde, już mi selwera brakuje ;D

vdsumtdsay1v.png

"I bring a vision of utopia" - Aether Wing Kayle.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...