Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

TheRunMt2[PL][Hamachi]

railroad

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ODPALAM SERWER WCZEŚNIEJ. ZAPRASZAM DO SIECI (na razie jest 10, bez 9). ZAPRASZAM DO GRY!!! - pozdrawiam, [HA]Majkelo

9e5d547b6355b67b.jpg

• Odpowiedzi 218
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jesli szukacie czegos PROO Extra nowego wbijac tu

http://www.mpcforum.pl/topic/657510-zapowiedz-draenor2/

lub tu

http://www.youtube.com/watch?v=49f1oJaNW3I&feature=player_embedded

!!!!!Zapraszam!!!!START 02.07.12 Dedyk PL

Dreanor2

Start 02.07.12

Nowosci niespotykane dotad na innych serwerach.(Hard)

Wbijac! Tutaj zapowiedz --> http://www.mpcforum....wiedz-draenor2/

Opublikowano

1. Nie ogarnięta adminstracja

2. administracja zero doświadczenia.

3.Administracja na w dupie wszystkich.

Powiem wam chcecie grajcie, ale wierzcie mi długo tutaj nie zostaniecie...

To jest tylko moje zdanie, jeśli to co napisałem wyraża to co się dzieje na serwerze możecie Lajkować niech administrator że wydał gówno na rynek... może i serwer był by dobry gdyby nie ta administracja.

Powiem tak: Dziś to wspomnienie, jesteś wrakiem człowieka,nie dasz mi rady, ja nie typ dyplomaty.Jak tobie podobne szmaty, pozdrowienia dla kumatych chcesz przysapać znów pojedziesz tylko: W Łeb ?,bo ubogi zasób słów synonimem twego gówna?.Może kiedyś byłeś wielki, teraz zaledwie mały,by do mnie sapać idź melise se zaparz.Uwierzyłeś w swój lift,wstawiając gówniany kit.Dzis za to sie wstydź, zamknij ryj, kurwo milcz,nie bierz tego do siebie, to twój tekst przygruby worku,to bitwa zaledwie, a już ją poległeś

i skończ pierdolić brednie, każdy wie ze leszcz jesteś.

I to co na forum wyprawiają hejterzy w twym przypadku to prawda, więc spróbuj się z tym zmierzyć

Tyle... musiałem to napisać bo mnie już wkurwiło...

0e008cddc4e13.png

Serdecznie zapraszam na serwer który startuje jutro o godzinie 12:00

Klient zostanie udostępniony dziś w godzinach wieczornych na stronie galvanize.pl w dziale pobieranie.

Opublikowano

1. Nie ogarnięta adminstracja

2. administracja zero doświadczenia.

3.Administracja na w dupie wszystkich.

Ad 1. Administracja jest ogarnieta, pisząć to powiedz dokladnie czy chodzi o HA czy GM

Ad 2. Rozwiń kwestie: "zero doświadczenia". Bo to jest pojecie wzgledne. Po drugie to już mój 3 serwer (każdy był zajebistym tak mi przynajmniej pisali gracze - wierz w to lub nie) wiec HA ma doświadczenie

Ad 3. Wyraźnie napisałem żeby czekać aż odpisze bo mi przychodzi 100 wiadomości na sekunde! Lub też wiadomości moga sie gubić w taki natłoku. Może nie miałeś serwa hamachi to nie wiesz jak to jest.

Bo napisać jest łatwo, ale uzasadnić czemu sie tak twierdzi to już wyższa szkoła ;p

up -blabla usun ten post

9e5d547b6355b67b.jpg

Opublikowano

Ty Heritek, weź najlepiej zamknij koparę, bo chyba ci palma odpier***a. Czy ty kiedykolwiek pisałeś do mnie na hamachi/serwie ?(Drzewo). Może HA Ci nie odpisał bo miał robotę ?. Gram w metina 7 lat i porównując mnie do Ciebie to niebo a ziemia, więc lać na twój koment a najlepiej wypierdolić go do kosza. Sory musiałem to napisać -,-

Opublikowano

Mi jak daje "Połącz" to wyskakuje : "Bląd połaczenia z serwerem" jak to zniwelować?

Żyj tak, aby nikt nie musiał po Tobie sprzątać

Opublikowano

UP - 1 lv niema nic do rzeczy z GM. Bugl sie level i coflo do 1. A jak taka sytuacja jest trzeba pisac do mnie

9e5d547b6355b67b.jpg

Nowicjusz
Opublikowano

Możliwe, że bug, lecz GM nic sobie z tego nie robił.

vdsumtdsay1v.png

"I bring a vision of utopia" - Aether Wing Kayle.

Opublikowano

Serwer zostanie OFF przez najbliższy tydzień (może dwa) gdyż dodaje nowe bronie (a mam do dodania ok. 70 nowych xDD) Wiem że trudno wam bedzie przeczekać, ale jak już zakończę dodawanie, to serwer będzie megasuperzajedwabisty xDD. Ale wszystkich na raz nie dodam, chybabym sie wykonczyl przy kompie ;p. Teraz dodam tak ze 20 ;p

9e5d547b6355b67b.jpg

Opublikowano

REASUMUJĄC: na serwer zostanie dodane:

- 4 nowe bronie 2 ręczne

- 9 nowych mieczy jednoręcznych

- 3 nowe sztylety (lub 4 jeszcze nie wiem)

- 5 nowych łuków

- 1 nowy dzwon dla szamana (tak wiem że tylko jeden, wiecej niemoge, on bedzie mial specjalnie edytowane DMG aby nie odbiegał za bardzo od innych broni)

9e5d547b6355b67b.jpg

Nowicjusz
Opublikowano

Pytanie: będą nowe fryzury typu "afro" itp. ?

vdsumtdsay1v.png

"I bring a vision of utopia" - Aether Wing Kayle.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...