Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

TheRunMt2[PL][Hamachi]

railroad

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 218
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

szaman jest poszkodowany nie ma wachlaży...

A po co na hamachi wachlarz? Każdy z dzwonka bije.

Wachlarz pisze się przez "rz", a nie przez "ż".

NateRobinson_zps5c418c8c.png

Opublikowano

UP@

1. Zdanie zaczyna się z dużej litery.

2. Interpunkcja kolego.

3. Ty jesteś mężczyzną czy kobietą? Bo po nicku widać, że mężczyzna, ale jednak płeć piękna. A może obojnak?

Co od serwa to tak. Polecam go dla tych, którzy lubią jak jakiś gimbus lata po m1 i killa Cię co chwilę na wolnym i są 6/7 na klasy.

NateRobinson_zps5c418c8c.png

Opublikowano

@UP

Nie baw się w modernatora

@Modernator

I za co ja dostałem procent ?!

0e008cddc4e13.png

Serdecznie zapraszam na serwer który startuje jutro o godzinie 12:00

Klient zostanie udostępniony dziś w godzinach wieczornych na stronie galvanize.pl w dziale pobieranie.

Opublikowano

Nie polecam:

1.6/7 klasowe nie wiem jak wy ale ja to nie zamierzam robic klasowego eq na serwerze ktory dlugo nie postoi

2."Serwer on za 30min,muszę naprawić GMMODE

3.HA olewa graczy

Opublikowano

@ 2UP

1.Kto Ci mówił, że musisz klasowe eq robić?

2.Serwer był zabezpieczony, ale słabo. Teraz HA lepiej go zabezpieczy, na tyle, na ile może.

3. HA nie olewa graczy, gdyż na pytania moje i innych graczy odpowiadał.

Opublikowano

@ 2UP

1.Kto Ci mówił, że musisz klasowe eq robić?

2.Serwer był zabezpieczony, ale słabo. Teraz HA lepiej go zabezpieczy, na tyle, na ile może.

3. HA nie olewa graczy, gdyż na pytania moje i innych graczy odpowiadał.

Widać , na hamachi wogóle nie odpisuję .

74586152.png
Opublikowano

Ja wam tyle powiem - jeżeli jesteście w stanie odpisać na 10 wiadomości przychodzących jednoczesnie + patrzyć co się dzieje na serwie itd. to życzę wam powodzenia. Jak nie odpisuje - TO ZNACZY ZE JESTEM ZAJETY ,A NIE OLEWAM!! CZEKAJCIE CIERPLIWIE NA ODPOWIEDZI, PREDZEJ CZY POZNIEJ WAM ODPISZE!! to jest tak, jak byście mieli sami zarządzać potężną firmą. - niewykolane troche ;p

9e5d547b6355b67b.jpg

Opublikowano

Jeśli chcesz aby więcej ludzi grało na serwerze polecam :

Po 1 zmienić hosting clienta. Twój pobiera mi się 3h a z innych serwerów po 20 minut

Po 2 usuń w 6/7 bony na klasy.

Półki co nie mam zamiaru wbić na serwer ponieważ są praktycznie same negatywne komentarze.

http://www.mpcforum.pl/topic/900058-kidmoderator-metin2/  : Najlepsze podanie na Kid Moda jakie czytałem.

Opublikowano

Wejde, zobacze, ale długo nie posiedze. 6/7 mnie odraża ;/ ktoś powyżej napisał że nikt nie każe robić eq na klasy, owszem nie każe, ale z racji że to serwer pvp to jest mus a osobiście nie mam zamairu klepać 5x eq ;/

Opublikowano

A ja sie nie zgodze server przyjazny HA ogarnity kazdy GM Cie wyslucha chcesz metka napisze i odrazu masz gdzie chcesz mieliscie proble mz clientem to admin na inny hosting dal ulepszanie z zbroi na zbroie /broni na bronie/i tarcze na tarcze jest 100% Zapraszam dziennie duzo ox ponad 6+ mi sie mil gra zapraszam do odwiedzenia serva polecam z 100% pewnoscia zadowolenia

Opublikowano

Jak widzę, że GM atakuje na wolnym ludzi, którzy robią eq (były ogólnie 4 osoby, z tego 2 robiły te eq) i zabija (Psycholka dokładniej), a później straszy banem za pk, to aż się śmiać chce... Przez jedną osobę odechciało mi się grania dalej na tym serwerze.

Opublikowano

Serwer jest fajny ale [GM]Psycholka )znany jako chłopiec nie dziewczyna) jest bardzo nieogarnięty... mówie mu żeby zesłał handlarke obok ulepszacza tego sury on zaczął się sapać spytałem co tam jęczysz a on się pyta czy chcę bana za obraze... Więc mam pytanie:

Czy slowa "co tam jęczysz" to wyzywanie?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...