Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Inteligencja

shadownorro

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Trzeba robic misje z małą ilością doświadczenia i jak najwięcej kasy. W ten sposób miałem wysoką inteligencję i na 50lvl biłem czasem 65lvl (nie zawsze sie tacy trafiali ale znalazłem nawet 96lvl co dał się pokonać na 55). Ale zauwazylem, ze to wcale tak bardzo się nie opłaca. Jak lecisz w exp to szybko wbijasz wyzszy lvl - zarabiasz wieksze kwoty. Moze to fajnie wygląda jak bijesz 20lvl wyżej, ale poświęcając ten sam czas tylko lecąc w exp będzesz mieć większą podstawę, ale i lvl bardzo wysoki.

Opublikowano

jak widzę interesuje cie tylko int. Branie misji za kasę opłaca się ale im wyższe lvl tym itemy więcej dają bonusów, jeżeli ty tak chcesz, nawalać wyższe lvl, to ładuj w int i szczęście ale jak trafisz wtedy na maga z wyższym lvl to masz przerąbane ze względu na twoja małą ilość wytrzymałości. Kiepska tez sytuacja jak dużo walisz i idziesz na lochy, nic ci nie pomorze jak ty na 101 lvl walisz od 60k do 120/130k jak masz marne 300k hp a stwór ma 1 200 000 hp wiem to po sobie, kolesi jadę a stworka nie bo on maja max do 700k hp.

7yglGoJ.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...