Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

TERA Online

Brudny Jeleń

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 60
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Talus, jak już zaczniesz grać to poczytaj rozmowy i daj coś znać, bo głównie z tego da się coś dowiedzieć. Ja obecnie nie mam jak zagrać.

9c5e8497803a7cb2gen.jpg

Dzięki znajomemu mam teraz zaje**stą nazwę :F

Opublikowano

dobra ten launcher mi działa jak to zainstalowałem ale mam drugi problem nie mam żadnej wiadomości potwierdzającej na gmailu

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

jest w tym momencie jakis działający serwer do tej gry ? poniewaz probuje na ten rosyjski o ktorym wczesniej pisaliscie to wyskakuje wgl blad jak chce wejsc w sekcje download a dark tera to jakis fake .

Pokuszę się o stwierdzenie, że nie jest to dedyk, tylko serwer stawiany jak koleś jest w domu. Poza tym serwer jest jednym, wielkim bugiem, zbugowane skille, zbugowane combo, brak misji, brak NPC.

Na tej stronie co podałeś pisze o Dark Tera, same opisy itp, tutaj jest pełna strona http://tera.pegast-hk.com/

Exp : 5000x

Drop : 5000x

Gold : 5000x

Accounts : 1546

Niezłe raty ;p

Póki co nie mogę zrobić konta, po kliknięciu create account, pokazuje się napis, żeby aktywować i po kliknięciu w niego przekierowuje nas na stronę Drakensang lub stronę do głosowania na serwer Metina D: Zaczyna mi się wydawać, że to fake ale biorąc pod uwagę, że mają wykresy graczy, spis zbanowanych to pozostaje mi duża nadzieja.

@EDIT:

Jeżeli ktoś może zrobić tam konto to niech napisze do mnie na pw.

to jest fake pierd***ny zeby wybic jakis smieszny serwer do zalosnego metina . tak wiec nie da sie grac w terre jak narazie chyba :/

Opublikowano

Rownie dobrze mozesz zagrać w wersje testową bo wiem ze jest. Jak byś chciał to znajde na e-mailu i ci podesle jak znajde. To napisz. ;).

h6IduA1.png

• 3 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...