Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

TERA Online

Brudny Jeleń

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak, mam pytanie dowiedziałem się, że istnieje już prywatny serwer do gry TERA Online link do strony : http://www.newteraonline.com/

I mam pytanie czy działa jak widać gra waży około 23 GB i miał ktoś okazje grać na tym serwerze bo nie będe ściągać tej gry a się okaże, że nie działa serwer Rosyjski ale gra w języku angielskim jak originalna gra na stronię żebyście się połapali kliknijcie w lewym górnym rogu na En i macie po angielsku jak ktoś przetestował tą grę to niech napiszę :D

• Odpowiedzi 60
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie wydaje mi się żeby to była ściema na necie jest kilka gameplay'ów z tego właśnie serwera idzie to wywnioskować z tego że na chacie same ruskie znaczki :) Mimo to że jest i tak nie zagram, po 1 dlatego że jest to prywatny serwer, po 2 w ogóle ta gra mnie nie kręci, nie zachęciła mnie do gry :)

Opublikowano

Teraz gra jest w wersji Angielskiej [EU] się pobiera waży 20 GB zapewne zagra w tego priva dużo ludzi mam nadzieje, że polaków, ponieważ nie którzy nie mają pieniędzy na grę to sobię zagrają w priva ^^

/\

|

|

Tu mamy owego game playa z tego servera :D po angielsku jak widać :D

Opublikowano

To nie jest sciema. Tak samo bylo z gra RaiderZ. W Europie jeszcze nawet bety nie bylo a juz mozna bylo grac na prywatnym serwie :D.

Opublikowano

Mam pytanie, czy tylko ja mam problem z rejestracją? Nie dość ,że tak zamula to jeszcze po wpisaniu wszystkiego wyskakuje mi : beztytuu12bw.png

Tam gdzie zamazane jest nick i e-mail.

@Już rozwiązałem problem trzeba zarejestrować się na innej stronie :http://on-tera.com. Wbiłem do gry ale teraz jest inny problem, mianowicie na początku ludzie się ruszają ale po chwili przestają się ruszać, nie mogę skakać ani brać questów tylko mogę chodzić wie może ktoś jak rozwiązać problem ?

Dankan6_eune_102_1_text.png

Opublikowano

Teraz gra jest w wersji Angielskiej [EU] się pobiera waży 20 GB zapewne zagra w tego priva dużo ludzi mam nadzieje, że polaków, ponieważ nie którzy nie mają pieniędzy na grę to sobię zagrają w priva ^^

/\

|

|

Tu mamy owego game playa z tego servera :D po angielsku jak widać :D

Ale ja mówiłem o graczach ;p Ale faktem jest że gra po angielsku ;P

Co do gry kiedyś na pewno sprawdzę

Opublikowano

Coś mnie zachęcacię do ściągnięcia gierki ale seddy czy perry mnie nie zachęcają :( jak ściągne zrobie gameplaya z tego servera pewnie dużo ludzi zagra z polski ^^

Ale co tam :D poczekam te 10 h i będzie

Opublikowano

moglby mi ktoś zrobic konto ?Bede bardzo wdzieczny poniewaz mi nie przychodzi meil z linkiem aktywacyjnym ;(

EDIT: JUz dalem sobie rade ;)

Opublikowano

Jak pisałem wcześniej tak zrobię, pobieram bo nie mam co robić.

Ps. Najlepiej na e-mail z gmaila wpisać tam zawsze przychodzi :)

Lol ciekawe .... net 34mb/s pełne łącze pobieranie z prędkością 3.5mb/s i 23gb z 2h ?? da rade ? xD

Dało radę :)

Opublikowano

Tak chyba każdy ma takie lagi. Ja gram Berskerkerem, Lancer to tank, a ja nie znam się na tankach, a łucznikiem fajnie się gra choć z większymi grupkami przez lagami nie raz zginąłem :P

Dankan6_eune_102_1_text.png

Opublikowano

Zmieniłem zdanie o grze, zobaczę co powiem za 3 dni. Nie narzekajcie na lagi bo tydzień temu były tak duże że złapałeś laga=ded. Teraz trochę ogarnęli bo lagi są po 3-5s. Znam 2 polaków razem gramy. Gram warriorem podobno jest to postać trudna, mi to nie przeszkadza jak trudna to znaczy że potem lajtowo się nią gra :)

Opublikowano

2-5 serwerów na całym świecie jest prywatnych. Oficjalna Terra po duużych zmianach wychodzi 1 maja.

Opublikowano

Są to koreańskie pliki :) Przetłumaczone, ale z tego co wiem idzie się natknąć na "ciekawe znaczki" ale bardzo rzadko

Tak mi powiedział kolega ;P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...