Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

WWE vs. MMA

StuSto

Walka  

76 użytkowników zagłosowało

1. 1. WWE vs MMA

• WWE
      37
    • MMA
      39
  2. 2. Na ile oceniasz wwe?

• 1 [...]
      23
    • 2 [S?abe]
      6
    • 3 [?redniak]
      10
    • 4 [Git]
      11
    • 5 [Superrr]
      26
  3. 3. Na ile oceniasz MMA?

• 1 [...]
      8
    • 2 [S?abe]
      4
    • 3 [?redniak]
      15
    • 4 [Git]
      17
    • 5 [Superrr]
      32

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dokładnie co jasne synku? Brutal Moves.

http://www.youtube.c...ture=plpp_video

Tu masz jedną z lepszych walk.Idź oglądać ustawiane MMA.

Widzę ,że należysz do tych mniej bystrych, muszę użyć przykładu, a więc słuchaj, siedzisz sobie w cyrku i oglądasz przedstawienie, 2 clownów napierdala się gumowymi młotkami, nagle jeden dostaje w pysk i ma rozjebany nos. Czy to ,że jeden ma rozbity nos świadczy o tym ,że walka nie była reżyserowana? ( nie przypadkowo użyłem w tym przykładzie clownów, czaisz?)

Weź mi kurfa nie rób wody z mózgu i nie wmawiaj ,że wrestling to walka na serio, koleś leży na środku ringu i spokojnie czeka aż ten drugi wlezie na drabinę i skoczy mu na łeb, śmieszne.

• Odpowiedzi 77
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Widzę ,że należysz do tych mniej bystrych, muszę użyć przykładu, a więc słuchaj, siedzisz sobie w cyrku i oglądasz przedstawienie, 2 clownów napierdala się gumowymi młotkami, nagle jeden dostaje w pysk i ma rozjebany nos. Czy to ,że jeden ma rozbity nos świadczy o tym ,że walka nie była reżyserowana? ( nie przypadkowo użyłem w tym przykładzie clownów, czaisz?)

Weź mi kurfa nie rób wody z mózgu i nie wmawiaj ,że wrestling to walka na serio, koleś leży na środku ringu i spokojnie czeka aż ten drugi wlezie na drabinę i skoczy mu na łeb, śmieszne.

Widzę,że należysz do tych mniej bystrych.Ile razy można mówić że Wrestling nie jest udawany tylko reżyserowany ?

cmpunksignaturebyfxtrea.png

Opublikowano

@AfffOmg

W wrestlingu właśnie o to chodzi, aby wrestlerzy współpracując ze sobą dali jak najlepsze show, żeby opowiedzieli jakąś wiarygodną historię (tak, wrestling to nie tylko same walki). Wrestlerzy, który właśnie skończyli pojedynek na zapleczu są dobrymi kumplami, więc nie wiem czego Wy oczekujecie, że się pozabijają na ringu?

Racja, WWE ostatnio schodzi na psy, walki to po prostu nuda i nic więcej. WWE za czasów ery Attitude czy Ruthless Aggression było o wiele lepsze. Obecnie poziom trzymają walki Triple H, Undertaker, Brock Lesnar i chyba tyle... czyli starzy wyjadacze, których kariera tak na prawdę się zakończyła a ich występy są okazjonalne.

Poza tym już napisałem wcześniej, że ankieta nie jest trafiona. Jeśli porównujecie jedną organizację wrestlingu to powinniście ją porównać do innej - jednej organizacji MMA np. KSW czy inne, a jak nie to ogólne porównanie "wrestling czy mieszane sztuki walki".

Opublikowano

w MMA sie wszystko dzieje naprawde, napierdalaja sie jak chca itd. w WWE wszystko jest rezyserowane. Jezeli chodzi o walke to wole ogladac WWE, takie kopniaki w morde i skoki z drabiny to cos dla mnie, xD.

61093c6efb.png

• 1 rok później...
Opublikowano

WWE niejest cale udawane nooby WWE to Rozrywka ciekawe jakim cutem W wwe Sin Cara byl w szpitalu heh? poniewaz sheums rzucil go na drabine i zlamal kregoslub nie wiem jakim cutem to sie stalo jak to przeciez jest udawane:/ A MMA do gowno nad gownem jak by mieli walczyc z wwe do by dostali w morde:/

ogarnijcie sie wwe moze jest udawane ale ma wiecej fanow i ja jestem z nimi ale starzaja sie wypadki jak ŚP Owen hard zginal na ringu Eddie guerro zginal na ringu oni poswiecili sie dla fanow a MMA do jedno wielkie Gowno

Opublikowano

@up Nie dość że odkop to jeszcze marny troll.

Najpierw piszesz że WWE nie jest udawanie,a później że jest. I ta ortografia. Aż w oczy kuje.

( ͡° ͜ʖ ͡°)

Opublikowano

MMA to sport walki, a wwe to show według mnie :D

2d0ns76.jpg

A ci, którzy tańczyli, zostali uznani za szalonych przez tych, którzy nie słyszeli muzyki.

— Friedrich Nietzsche

Opublikowano

Mimo tego, że Wrestling jest reżyserowany wole go oglądać, jest bardziej widowiskowy.

Mimo tego, że Wrestling jest reżyserowany wole go oglądać, jest bardziej widowiskowy.

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Może i WWE jest wyreżyserowane, ale walki są bardziej efektywne niż w MMA. Dochodzą do tego ciekawe historie, czasami wolę patrzeć na WWE niż na Trudne Sprawy itp :D

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

WWE -> Fajnie się ogląda w szczególności jak walki trwają po 20 - 25 minut // Jak się ogląda dłużej to nawet fajna "fabuła".

MMA -> Niereżyserowane walki i czasem trochę krwi też daje rade.

Z reszta nie wiem czy nieumarli mają uczucia więc moja wypowiedź może nie być uznana.

ywug.jpg

Smacznego

Opublikowano

wedlug mnie ani to ani to :) sam uprawialem wrestling olimpijski ( nie ten udawany) i wedlug mnie jest to fajny sport poniewaz mozna sie tam nauczyc duzo chwytow ktore moga sie przydac w zyciu oraz jest to bardzo wyczerpujacy sport

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...