Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

WWE vs. MMA

StuSto

Walka  

76 użytkowników zagłosowało

1. 1. WWE vs MMA

• WWE
      37
    • MMA
      39
  2. 2. Na ile oceniasz wwe?

• 1 [...]
      23
    • 2 [S?abe]
      6
    • 3 [?redniak]
      10
    • 4 [Git]
      11
    • 5 [Superrr]
      26
  3. 3. Na ile oceniasz MMA?

• 1 [...]
      8
    • 2 [S?abe]
      4
    • 3 [?redniak]
      15
    • 4 [Git]
      17
    • 5 [Superrr]
      32

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co lepsze?

MMA- Realne walki

WWE-Więcej ciosów ale troszkę udawane :P nawet monco

GŁOSUJ!

• Odpowiedzi 77
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

ogólnie rzecz biorąc to bardziej lubię wrestling niż mma, jednak jeśli chodzi o wwe vs mma to zdecydowanie w mma dzieje się więcej, wwe jest po prostu chujowe.

fs_overall.png

Opublikowano

WWE to gówno pod publikkę i tego się nie da oglądać. Dziwna ankieta...

Oczywiście MMA.

1xbQbvo.png

"Znalazłem w sobie radość wynikającą  ze świadomości, że chcę wałczyć" - Witold Pilecki

Opublikowano

mma nie ogladam bo nie lubie. wwe lubilem dawniej oglądać ale to jest udawane, kto wie czy nawet nie reakcje są wyolbrzymiane. widzialem kilka animacji ze uderzał glową goscia o róg, uderzył 2 razy i odpuscil a ten 3 razy uderzyl;D albo gosc wystawil nog a drugi juz się skulil;) niestety to sciema ale fajnie się oglada;]

Opublikowano

Ja? Zdecydowanie WWE. Lubie je ze względu, hmm, tak po prostu :D

fakt, ciosy udawane, ale jak widowiskowe -,^

No i jest taka niby ,,fabuła". To też mi sie widzi ;)

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

I fight for peace, that's what I'm up here for.

- Patrick ,,PJ" James

Opublikowano

WWE mega ściema, poprostu teatrzyk dla dzieci XXI wieku. Reżyserowane, udawane jeden ciul. Walki na niby, zero agresji, zero emocji, zero akcji!!!

Jasne że mma

Opublikowano

Ale co Wy porównujecie?

WWE to show - rozrywka, a MMA to walki, gdzie się leją na serio.

WWE jest reżyserowane i nie do końca udawane tak jak piszecie.

Jak można odawać upadek na drabinę, stół czy dostanie krzesłem?

Proponuję oglądnąć walkę Undertaker vs Triple H na WrestleMani 28, jak tam było wszystko udawane to ja jestem święty.

Jak już robisz takie porównania to powinieneś zrobić ankietę "wrestling czy walki mma"

Są federacje wrestlingu, gdzie leją się na prawdę, a MMA przy tym to bajka dla małych dzieci.

Polecam obejrzeć filmiki federacji CZW (Combat Zone Wrestling) na youtube jest.

@Kejsi

Jak w WWE nie ma akcji, to chyba z wrestlingu oglądałeś byle jaki filmik na youtube, który trwał nie więcej jak 30s.

Aha, co do tych dzieci XXI wieku... Może Cie zaskoczę, ale na gale WWE chodzi najwięcej nie dzieci, a osób dorosłych.

Opublikowano

Up, jak wwe nie jest udawane to ja jestem śpiąca królewna, jak ktoś może się podnieść po kopi w głowę i pokonać jeszcze tego drugiego? hmm

MMA bajka dla małych dzieci, hahahahahhaahahaahahhaahahhahhahahahahahahahahahahahaha dobre to było....

Opublikowano

MMA bajka dla małych dzieci, hahahahahhaahahaahahhaahahhahhahahahahahahahahahahahaha dobre to było....

Tak, nie wiem czy umiesz czytać ze zrozumieniem, ale z tą bajką chodziło mi o porównanie federacji CZW do MMA.

Najpierw oglądnij, a później pisz.

Jak dostajesz świetlówkami, szło rozbijają Ci na głowie, spadasz na jakieś betonowe bloki, dostajesz drutem kolczastym to co? Chyba nie powiesz mi, że w MMA są takie rzeczy, bo nie widziałem.

Opublikowano

http://www.youtube.com/watch?v=4DK8rPFIbrs

Ale czad, aż posikałem się z emocji...

WWE, jaką ty masz tam akcje? Że jeden się wystawia drugiemu on go łapie, rzuca o ziemie, i głaszcze kolanem po czole? A te swoje CZW to oni tak mocno się biją że jak czymś uderzają w kogoś siła uderzenia jest tak wielka że aż ten przedmiot odparowuje?...

Opublikowano

WWE-MORDOR! FUCK MORDOR!

MMA-Nie znam ;3

Biedne Zwięrzeta Czekają na twoją Pomoc Pomoz im Nie Bądz Nie dobry

Prosze to tylko 1%

d424a80f76e16bf552a09fae02fee808_126267.gif

Opublikowano

http://www.youtube.c...h?v=4DK8rPFIbrs

WWE, jaką ty masz tam akcje? Że jeden się wystawia drugiemu on go łapie, rzuca o ziemie, i głaszcze kolanem po czole? A te swoje CZW to oni tak mocno się biją że jak czymś uderzają w kogoś siła uderzenia jest tak wielka że aż ten przedmiot odparowuje?...

to co dales to juz nie walka... to jest juz debilizm;)

Opublikowano

no kurwa, wrestling nie jest udawany tylko reżyserowany i nie pierdolcie jak się nie znacie, tu nie wystarczy obejrzeć raz gali na ESC -.-

fs_overall.png

Opublikowano

Zdecydowanie WWE , o wiele dłużej w tym siedzę . Od razu po obejrzeniu kilku walk wciągnęło mnie to , MMA oglądam okazyjnie .

Głosuję na wwe , lecz nie wiem czy to coś wniesie do tematu ale po prostu teraz nastały czasy 4kids i już WWE nie jest takie ekstremalne jak kiedyś (chodzi mi o wysokie drabiny , druty kolczaste , nie bezpieczne akcje i ogólnie że coś się działo mocniejszego) . Teraz sporo dzieci w wieku 2-10 lat oglądają wwe i po prostu zaprzestali robić takie akcje .

Gram w :

Battlefield Heroes , Battlefield Play4Free , Minecraft

Pomogłem? Daj Plusa :)

Opublikowano

WWE, jaką ty masz tam akcje? Że jeden się wystawia drugiemu on go łapie, rzuca o ziemie, i głaszcze kolanem po czole?

Nie wiem co Ty oglądałeś, ale to prawda, że niektóre walki są nudne, tak samo jak w MMA liczymy na dobry pojedynek a zawodnicy kończą go po kilkudziesięciu sekundach.

Wrestling jest jak serial, nic tam się nie odbywa bez storyline'u, a sami zawodnicy wcielają się w rolę jakiegoś bohatera, dostają swój gimmick etc.

To coś w stylu jakbyś robił postać w grze MMORPG, dodajesz jej jakieś statystyki, skille to tak samo tutaj Creative Team tworzy zawodnika, nadaje mu moveset, robi z niego heel'a albo face'a.

A żeby nie było, że hejtuje MMA to zarówno oglądam WWE jak i MMA.

Opublikowano

MMA tam jest wszystko realne...

WWE jak patrze na te udawane ciosy. I że ich tak boli wszystko a tak naprawdę zejdą z ringu (jeżeli można to tak nazwać) i idą grać w tetrisa...

Opublikowano

Nie wiem co Ty oglądałeś, ale to prawda, że niektóre walki są nudne, tak samo jak w MMA liczymy na dobry pojedynek a zawodnicy kończą go po kilkudziesięciu sekundach.

Wrestling jest jak serial, nic tam się nie odbywa bez storyline'u, a sami zawodnicy wcielają się w rolę jakiegoś bohatera, dostają swój gimmick etc.

To coś w stylu jakbyś robił postać w grze MMORPG, dodajesz jej jakieś statystyki, skille to tak samo tutaj Creative Team tworzy zawodnika, nadaje mu moveset, robi z niego heel'a albo face'a.

A żeby nie było, że hejtuje MMA to zarówno oglądam WWE jak i MMA.

I to jest właśnie ekscytujące w MMA, czekasz na dobrą pełna walkę, a tu ku twojemu zaskoczeniu walka kończy się dźwignią lub nokautem. To prawda, wwe pod publikę i dla kasy, tak samo jest z mma, tylko że tam wszystko dzieję się naprawdę. Może jestem przewrażliwiony, ale najbardziej mnie wkurwia to że te całe wwe aż kipi gejostwem, takie mam odczucie jak na to patrzę.

Ale wartościowy post, który naprawdę coś wniósł, masz lubię to.

Opublikowano

MMA to jest hadkor tam się dzieje jeden falszywy ruch i kurwa lezysz ;) nie powiem ze WWE to jakas amatorka bardzo ich szanuję, że umią to robić bardzo profesjonalnie, ale bardziej preferuje MMA, gdyż to jest na faktach i można naprawdę popatrzeć na dobree pojedynki

//Nieregulaminowa sygnaturka.

Opublikowano

Porównujesz rzeczywistą walkę z aktorskim dziadostwem... No weź Ty się zastanów.

tumblr_madu89TzVX1rt9tk6o1_500.gif

Members|ProUser|Postmaker|

Opublikowano

WWE nie jest udawane cymbały.

http://www.youtube.c...ture=plpp_video

Oglądnijcie całe.

Na Wrestlemanii 27 obronił tytuł mistrzowski wagi ciężkiej pokonująć Alberto Del Rio. Na Raw 11 kwietnia 2011 zakończył karierę wrestlera ze względu na symptomy neuropraksji

Ciekawe czy ktoś powie że palący stół,czy zrzucenie z 5 metrów to też udawane.

cmpunksignaturebyfxtrea.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...