Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

WWE vs. MMA

StuSto

Walka  

76 użytkowników zagłosowało

1. 1. WWE vs MMA

• WWE
      37
    • MMA
      39
  2. 2. Na ile oceniasz wwe?

• 1 [...]
      23
    • 2 [S?abe]
      6
    • 3 [?redniak]
      10
    • 4 [Git]
      11
    • 5 [Superrr]
      26
  3. 3. Na ile oceniasz MMA?

• 1 [...]
      8
    • 2 [S?abe]
      4
    • 3 [?redniak]
      15
    • 4 [Git]
      17
    • 5 [Superrr]
      32

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

MMA ciekawe jest i widać że tu jest czysty realizm.

WWE jest niczym teatr - wszystko pod publike (osobiście dziwie się jak to sie komuś podoba)

Nie bywam już na forum, jeżeli masz sprawę wal na FB...

• Odpowiedzi 77
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ja nie będę pisał, żeby się przypodobać. Takie prawdziwe walki MMA lecą naprawdę rzadko i wtedy puszczane są, aby jak najwięcej zarobić.

Wrestling jest kilka razy w tygodniu, i mówmy tutaj o WWE, a nie pozostałych organizacjach, w których jest badziewie, a nie walka.

WWE ma to coś, po walkach różne starcia i wrogość nie jest udawana tak jak sobie to wymyślacie.

Na ringu 60% reżyseri, 40% prawdziwej walki - oto chodzi! To tak jakbyś oglądał film z akcją.

WRESTLING !

Opublikowano

Nieciekawi mnie ani to ani to .

ale powiem wam coś o wwe , jak byłam mała to oglądałam z bratem . :D

WWE - nie jest udawane , kontuzje , i większość ciosów są zadawane naprawdę , choć często lekko a "odrzucenie" po uderzeniu jest przesadzone . Nie można tego traktować jako prawdziwą walkę , tylko jako rozrywkę . WWE ma fajną fabułę , ciekawe wypowiedzi "zawodników" oraz komentatorów . Ogląda się to jak "film" .

Opublikowano

Oczywiście że WWE ;] dlatego że nie wiadomo co się stanie, w MMA mniej więcej wiadomo co zrobi, a w WWE każdy ma inne triki, ;] fajnie to wygląda dlatego to uwielbiam.

/AceBoy: Nieregulaminowa sygnaturka

Opublikowano

Znacie Brocka Lesnara? Były mistrz federacji UFC, która jest organizacją mieszanych sztuk WALKI.

Zaczynał od wrestlingu, potem MMA i teraz znowu wrócił do wwe.

Gdyby był panienką to czy dałby sobie rade w prawdziwych walkach?! Nie pierdolcie.

Things have changed. Forever.

314x177-many-faces-of-aj-lee.jpg

Opublikowano

WWE i MMA to rodzaj rozrywki jak i pracy, nie mieszajmy to w życie realne bo jak wiadomo żadny z zawodników jak i WWE i MMA nie poradziłby sobie w prawdziwej walce, ponieważ w WWE jest wszystko ustawiane , w MMA musisz przestrzegać pewne zasady a w życiu realnym nie ma zasad ;]

/AceBoy: Nieregulaminowa sygnaturka

Opublikowano

Znacie Brocka Lesnara? Były mistrz federacji UFC, która jest organizacją mieszanych sztuk WALKI.

Zaczynał od wrestlingu, potem MMA i teraz znowu wrócił do wwe.

Gdyby był panienką to czy dałby sobie rade w prawdziwych walkach?! Nie pierdolcie.

Pewnie,sprzedał f5 Johnowi :D

I jeszcze zajebiste jest jak wchodzą wrestlerzy Ci lubiani,typu The Rock,Sheamus,Brock,Big Show,Randy.

http://www.youtube.com/watch?v=ZDYxsRWenFU&feature=related

Tak zajebiście drą mordy :D

cmpunksignaturebyfxtrea.png

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

LOL jakby taki John Cena wszedl to klatki do by pozamiatal wszystkimi te cale MMA jest super udawane i niehonorowe jak mozna bic kogos na ziemi a ta calka walka w parterze jest gejowska xD

Opublikowano

Nie obrażając fanów wrestlingu to dla mnie jest shit.

mma uwielbiam nigdy nie wiadomo co się stanie 2-3 uderzenia i cały przebieg walki się zmienia,nie przewidywalność,no i oczywiście jak krew się leje to naprawdę.

sam trenowałem mma przez 5 miesięcy :)

Zdecydowanie MMA !

random.jpg

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Jeśli miałbym wybierać, to oczywiście MMA. Nie widzę sensu oglądanie wyreżyserowanego g*wna (sorki fani WWE :D), w którym facet po udawanym ciosie zwija się 5minut na ringu, a potem dostaje "power up" i rozpi*rdala wszystko, co popadnie... Osobiście wolę stary, dobry boks ;)

7m9a.png

Opublikowano

Ale co Wy porównujecie?

WWE to show - rozrywka, a MMA to walki, gdzie się leją na serio.

WWE jest reżyserowane i nie do końca udawane tak jak piszecie.

Jak można odawać upadek na drabinę, stół czy dostanie krzesłem?

Proponuję oglądnąć walkę Undertaker vs Triple H na WrestleMani 28, jak tam było wszystko udawane to ja jestem święty.

Jak już robisz takie porównania to powinieneś zrobić ankietę "wrestling czy walki mma"

Są federacje wrestlingu, gdzie leją się na prawdę, a MMA przy tym to bajka dla małych dzieci.

Polecam obejrzeć filmiki federacji CZW (Combat Zone Wrestling) na youtube jest.

@Kejsi

Jak w WWE nie ma akcji, to chyba z wrestlingu oglądałeś byle jaki filmik na youtube, który trwał nie więcej jak 30s.

Aha, co do tych dzieci XXI wieku... Może Cie zaskoczę, ale na gale WWE chodzi najwięcej nie dzieci, a osób dorosłych.

Masz lajka za to że jako jeden z niewielu rozumeisz czym jest WWE.

Ta ankieta nie ma sensu.

Oczywiście że wwe.

I dajcie spokój to w mma jest wiele udawanych walk gdzie ktoś przekupiony daje się; >

Ludzie z WWE chociaż potrafią przyznać że to są POKAZY. Nie to co w przypadku innych "wojowników" z mma ; >

Opublikowano

Jak można porównać mma z wwe to tak samo jakby porównać gówno z sikami?

Oczywiście mma też jest reżyserowane w przypadku KSW np walka Pudzilli z Bobsem.

Dalej nie będę sie wypowiadał.

Opublikowano

LOL jakby taki John Cena wszedl to klatki do by pozamiatal wszystkimi te cale MMA jest super udawane i niehonorowe jak mozna bic kogos na ziemi a ta calka walka w parterze jest gejowska xD

MMA udawane hahahahahhahaha.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...