Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dedyk][EP3] Eternia LastChaos Fun Server

FaRyyS

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 76
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

jak tu jest z cenami , trzeba dłużej zbierać na itemki czy leci razem z expem

21bn1va.jpg

I see the children in the rain like the parade before the pain
I see the love, I see the hate, I see this world that we can make

Opublikowano

dostaje SE gdy chce wejść na swoją postać :X

21bn1va.jpg

I see the children in the rain like the parade before the pain
I see the love, I see the hate, I see this world that we can make

Opublikowano

Cześć.

Jako iż wbiłem nawet duży lvl, postanowiłem założyć Polską gildię.

A więc tak, gildia nosi nazwę: "ToMyPolacy". Liderem jestem ja, czyli Gaara , w grze. Jeżeli chcesz dołączyć do tej gildii wystarczy , że napiszesz do mnie na PW na MPC lub w grze. Mój nick to Gaara, Lvl gildii 6 wciąż rośnie. :)

Życzę miłej gry. :)

pracafa.png
Opublikowano

ej skąd te eq na 30lvl wziąść wbiłem 30 a eq nie dostałem oco chodzi wtf. ogółem mało ludzi gra ale może się to zmieni.

A orientuje się ktoś jak stoi tam sprawa castingu, ulepszania etc? Tak, jak na normalnym serwerze Eternii?

mało jak ulepszałem HS do +7 poszło i potem spaliło więc troche mało. do +7 bez spalenia.
Opublikowano

sorki już dostałem xD od 31lvla sie dostaje eq +10

łatwo się gra ale trudno wydropić fletnie albo jajo dedłem dużo moba i nic same śmieci a jajka ani fletni niema xD

Opublikowano

nie mogę wić na stronkę wie ktoś dla czego../

cooltext9_xqhewpn.png

Moje Toole -> QuestTool Ep2 Ep3 100% CopyCharacter Tool Ep2 100% InventoryEditor Ep2 100% CharacterEditor 100%

Opublikowano

ej mam problem mianowicie co chwile mnie wywala pobije z 5 mobkow odbiore questa i dc i tak w kolko... czy to od tego ze wzialem te bufki w tych lampkach jakby ?? bo z internetem jest ok dziala i chodzi szybko :/

Opublikowano

te bufki co leca z mobkow na defa dodatkowe pu itd. nie pamietam jak sie naazywaja, ale to nie od tego bo zrobilem drugiego chara i jest to samo :/. 5minut nie pogram i mam dc :(

@Edit

A moze musze cos zrobic w plikach zanim zagram bo mialem dluga przerwe w lc moze cos sie pozmienialo a ja poprostu tego nie zrobilem? naprawde prosze o pomoc poleca lajki :)

Opublikowano

nie , jak ściągłeś orginalnego clienta ze strony to masz wszystko w porządku wiem już o jakie ci bufki chodzi i te lampy. Może masz problem z internem , lub gdy biegniesz postacią i skręcisz kamere za szybko w bok to może cię wyżucić.

Pomogłem daj Like

Opublikowano

no spojrz ja moge nawet stac w miejscu i mnie wywali bo sprawdzalem, internet niby dobrze chodzi ale moze jednak jest zbyt slaby zeby lc utrzymal. w kazdym razie dzieki za pomoc. masz lika

Opublikowano

ale lc dużo internetu nie potrzebuje nie wiem co się mogło stać :(

Pomogłem daj Like

Opublikowano

Mam WIEEEEEELKI problem prosze o pomoc

grę ściągałęm kilka razy a instaluje mi si ejedyne z 10-20 % instalacji a potem pisze , że wszystko zainstalowane pomyślnie ;/

nie zainstalowaly mi sie pliki główne (takie co nei są w folderach nie mogę więc zatem odpalić gry

prosiłbym o pomoc dam lika blagam pomozcie

• 2 tygodnie później...
  • 1 rok później...
Opublikowano

nawet , start lvl 100 , bo nie dawno tak grałem , chyba że zmienili :3

DYM DYM KNF 4 ! <3 <3 <3 <3
KROK PO KROKU !

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...