Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

500 000 użytkowników ! Wygraj Blue Membera!

kierzek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Proszę bardzo ;)

http://screenshooter.net/4546812/solgrqr

Tak poza tym widzę, że niektórzy podrabiają ss'y.

To jest konto 500.000 użytkownika ;)

http://www.mpcforum.pl/user/500000-pprfk/

Hhaha ta.. rejestracja 8 stycznia ;d

1357070109-U588260.png

| exModerator Metin2 | MPC Media Team | Pro User | Expert Metin2 |

• Odpowiedzi 249
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dobra ,nie płaczcie i nie spamujemy ,czekamy ,aż Seldek ogłosi ,co będzie dalej ;)

@up

dla jaj.

może będzie inna nagroda? Farex tak miał...myślisz ,że skąd ma Blue/? ; )

random.jpg

,,Odi profanum vulgus et arceo"

2lvpyc.jpg

by Cristiano.

1353427424-U307916.png

by MrSpritex1 (ja)

Opublikowano

No na pewno ten ktoś kto to robił na 100% jest z siebie zadowolony, tak udało mu się, ale administratorzy pewnie przechytrzą go i tak nadadzą rangę pierwszym osobom.

Jak się bawić to się bawić, mimo że ja jak zobaczyłem 500 005 to nawet nie robiłem, ale za chęci wrzucania nawet tej liczby, gratulacje wam. :)

Opublikowano

Ojeju, poczekajcie na wypowiedź tych 'wyżej', a nie będziecie teraz między sobą ustalać, co by było gdyby było.. Jest jak jest.

Opublikowano

Już wiem co to było, nie żadne ddosy. Lagi są skutkiem 6k online +100 refreshujących stronę. Epic troll action :

10 trolli umówiło się, że zrobi multi acc w tym samym momencie. I cała filozofia. Składam gratulacje dla tych userów, epic troll!

Weteran
Opublikowano

Ta, teraz każdy popatrzy na użytkowników zarejestrowanych i będzie podrabianie fotek.. żenada ;d

1329036830-U154499.png
Opublikowano

ten był 500000

h8t7zk.jpg

Właśnie nie ;) Widziałem go przed 500000 i nikt nie mógł uwiecznić 500k ponieważ 8 kont zrobiono w tym samym momencie ;)

Wiem to ponieważ wskoczyło mi to tak prędko że inaczej się tego nie da wytłumaczyć . Inni też tak mieli 499997 i zaraz wbiło 500005

giphy.gif

Opublikowano

Nikt nie powinien wygrać, gdy już miałem ScreenShota, ale zobaczyłem końcówkę to nie było żadnego nowego posta, a potem zrezygnowałem, bo nie trafiłem w równą 500.

Każdy się zawiódł, i nikt nie wygrał. Koniec tematu według mnie, pech i zażenowanie przez te dzieci.

~daro

EXPmIpC.gif

Opublikowano

Nikt nie powinien wygrać, gdy już miałem ScreenShota, ale zobaczyłem końcówkę to nie było żadnego nowego posta, a potem zrezygnowałem, bo nie trafiłem w równą 500.

Każdy się zawiódł, i nikt nie wygrał. Koniec tematu według mnie, pech i zażenowanie przez te dzieci.

~daro

Pewnie ładną mają polewę z nas te trolle co zrobiły 10 kont w jednej chwili :<<

b8o4ya.jpg

ŻYCIE NA KRAWĘDZI X D

Opublikowano

Kótfa! Seldek! Czekam na twój post! ;D

Fail.

Seldek.Ostatnio czytał: 19:37

random.jpg

,,Odi profanum vulgus et arceo"

2lvpyc.jpg

by Cristiano.

1353427424-U307916.png

by MrSpritex1 (ja)

Opublikowano

za podrabianie ss`ów jest ban .

za to też ? dhe1xy.jpg

w pewnym stopniu to przez nas bo każdy robił refreshe i doszło do tzw. spięcia ( obciążenie )

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...